488

Татул 538 =

преди 3 години

Аз не съм видял Русия да обикаля с корабите си Америка, или да им казва какво да прави с вътрешните си проблеми. Войните не ги палят руснаците. Не си ли го разбрал това и не четеш ли история? Нато и Американците да се омитат от границите на Русия, дорде не са изяли дървото. Русия не е Сърбия да я делиш, както си искаш. Видя се колко струват и Амерканците и Нато в Сирия и Ирак. Освен с икономически заплахи и подмолни действия с друго не ги запомнихме.

487

=

преди 3 години

Баба ти ванга нищо подобно не е казвала,това са измишльотини на нешка робева и компания.А що се отнася до Украйна,тя е огромна държава, два пъти по-голяма от Полша и с 50 милиона население.Безумната политика на путин към Украйна му помогна да се задържи на власт,но русия загуби Украйна завинаги.Първите 10 г. управление на путин имаха положително значение за русия,но след това той се превърна в чудовище и тепърва руснаците ще берат големите ядове.Дано този ке леш да не разпали голяма война

486

Анонимен

преди 3 години

Перко мерко...за съжаление малко българи чуха и запомниха думите на баба Ванга...Украйна ще бъде поделена между Русия и Полша...нашите управници да държат България близо до Русия, защото от САЩ ще остане малка част над океана, а най добрите условия за живот ще бъдат на територията на Русия...четете история и помнете поуките на Наполеон и Хитлер..

485

Анонимен

преди 3 години

Този път войната ще се води в двора на НАТО. Ще го отнесат приграничните държави. Дано не сме сред тях. Да пази Бог, че само това ни трябва, щото сме цъфнали и вързали!

484

Анонимен

преди 3 години

Оня перко Вацев заяи,да се готвим за война.

483

Анонимен

преди 3 години

Добре,че с тези нямаме обща граница.А навремето малко е останало.

482

Факт

преди 3 години

Обама и Байдън-6 войни за 8 години!Доналд Тръмп-0 войни за 4 години!

481

До 524

преди 3 години

Доброволците се записват при Сидеров.Самият той е получил повиквателна.

480

Вирус

преди 3 години

Тъй като вирусът и алкохолът явно не могат да унищожат джуджаците, то НАТО би трябвало да им помогне.Тази държава, именувана Русия-СеСеСеРе-ОНД-Руска *** трябва да изчезне от лицето на планетата, заедно с вси джуджета, за да настъпи мир и берекет по света.

479

sd

преди 3 години

дано измрат повече руснаци в тази война, моля се богу всички руснаци да измрат, да се затрие семето им гадно.

478

sd

преди 3 години

русофили, отивайте да се биете за руснаците и дано в и убият, не ви чакаме да се върнете живи!

477

българин

преди 3 години

На една от кабелните телевизии гледам украинска телевизия.На руски език. Щото не разбирам украински. Ама адски много ме кефи как плюят по Русия и Путин!!!

476

Анонимен

преди 3 години

Възможно е да се знае в Президентството. А възможно е и ВМРО да знае.

475

Анонимен

преди 3 години

Чух че се събират русофили доброволци за подпомагане на руската армия. Но къде се записват?

474

Анонимен

преди 3 години

така става като те управлява комик-шоумен. горките украинци - и ние като тях с учиндолския изтърсак

473

Както Русия изостави

преди 3 години

Армения за Нагорни Карабах,така НАТО ще изостави Украйна,ако запукатпушките.НАТО ще праща оръжия,специалисти по управлението им,разузнавателна информация,но няма да се намеси,защото знае,че руснацитеса неуправляеми и рискува термоядрен апокалипсис,а има много повече дагуби-задоволеното си битие.Така че ако стане война,Украйна ще бъде набързопрегазена ,властта сменена с проруска.Това не е от полза за НАТО,затова блъфира,но руснаците са наясно с това,че няма патрон в револвера за рулетка.

472

пущиняк

преди 3 години

До sd,Нормално е да се молиш на бога за здраве, плодородие, щастие, просперитет и т.н. За да се молиш някой или някои да умрат, значи определено си за Карлуково!

471

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 517,Ти "колорадския бръмбър" човек ли го наричаш? До колорадския бръмбър-анонимен 516,Има една максима- "Човек е това, което мисли за другите!" Представи си, твърде е възможно руснаците мислят по същия начин за тебе! Да се разпалват омраза и конфликти е твърде лесно, трудно е да се изграждат мир и разбирателство!

470

До 517

преди 3 години

Човеко ако малко си чел божието писание щеше да знаеш че желанията ти да измрат хора са налудничави.

469

Анонимен

преди 3 години

Защо изгориха хората в Одеса------- Аз като малък дъщо съм горил колорадски бръмбари. Събирахме ги от листата на картофите в една кофичка от кисело млеко, после им сипвахме малко нафта за разкош и ги изгаряхме като руски сепаратисти в профсъюзен дом