388

Анонимен

преди 3 години

Украйна ще загуби както Чечня. След преврата на Янукович слагат слуги на НАТО, но НАТО ги ползва за проститки и не им дава долари.

387

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 424"Например убийството на 5 годишното дете с беспилотника преди 3-4 дни, къде в западните медии видя информация?"Няма как да има "информация", която е изфабркувана от пропагандата на Путин, бе, приятелю.Вече е известно, че това дете е загинало от стар боеприпас, донесен много отдавна в дома им. Защо путинофилите винаги нямате никакви проблеми с официалните версии на Кремъл?А ти живееш на "запад" когато аз съм трамвай. Познавам ти стила. Ти си тоя *** със "сирената".

386

1

преди 3 години

До Анонимен 425"Ама стана превратът и се задействаха поредица от събития , които ни докараха до днешното положение"Я кажи, какви "събития" са се "задействали", та руснаците нападнаха Украйна, за да анексират Крим и след това да се опитват (и да направят) същото с Донбас?

385

Анонимен

преди 3 години

Русия не е влязла в България единствено защото сме във НАТО. В момента в който Бойко ги отряза за газта и им прекрати договорите за поддръжка на старите руски бракми, ъкхъм самалотьй щяха да ни нападнат. Около Варна мнго руснаци притежават имоти. Който се изселват от Русия към България пристига във Варна.Не подценявайте имперските амбиции на Путин.

384

Анонимен

преди 3 години

До 1Преди превратът извършен от САЩ в Украйна , да се е чувало за някакви териториални претенции на Москва към Киев Ползваха си базите в Крим мирно и кротко , както си беше по договорите . Донбас захранваше икономиката на Украйна Ама стана превратът и се задействаха поредица от събития , които ни докараха до днешното положение ЕС определено не са си давали сметка , че в Украйна са бая лудички и Западната част откровено мрази Източната и не е проблем да избиват хора , както видяхме в Одеса

383

до анонимен

преди 3 години

Гледам руски телевизии и чета руска преса почти всеки ден.-----------Аз също, така, че давай с фактите!Например убийството на 5 годишното дете с беспилотника преди 3-4 дни, къде в западните медии видя информация?Живея на Запад, владея съвършено английски език!

382

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 420"Колкото Турция ще ни взима Кърджали , толкова и Русия ще си защитава поданиците във Варна"Както в момента в Донбас, нали?И Украинците сигурно са си смилели, че руснаците не са толкова нагли, злобни и проклети, че да ги нападат, но ето, че всъчщност това е цялата политика на Русия по отношение на съседите й.Помнете ми думата: ако Беларус тръгне да се освобождава от диктатурата на Лукашенко ще стане и там същото.

381

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Имено Русия се старае по всякакъв начин да избегне воения конфликт в Източна Укр."Как по-точно се старае? Като узорпира Крим ли?

380

1

преди 3 години

До Анонимен 417"Имено Русия се старае по всякакъв начин да избегне воения конфликт в Източна Укр"Самия факт, че коментираме как Русия "се опитва да избегне военен конфликт" на ЧУЖДА територия красноречиво говори за това, че Русия се бърка в работите на съверенна държава, при това с военна сила.

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 415 такива фантазии стават само явно в твоята глава Колкото Турция ще ни взима Кърджали , толкова и Русия ще си защитава поданиците във Варна

378

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо според вас Путин спря настъплението на ЛДНР при положение, че можеше да получи на тепсия 1/3 от територията на Украина след разгрома на армията й през 2014?Защо до ден днешен сдържа ЛДНР да отговаря на на обстрела на ук. армия по гражданското население?"Не знам. Ракажи?

377

Анонимен

преди 3 години

Каква война бе?Та на територията на днешна Украина има повече руснаци от колкото са в западна Европа.в самата украинска армия има руснаци.Кой *** ще тръгне на братоубийствена война която ще премине в себеубийствена. Това нямя как на Володимур да не му е е пределно ясно.Всички които го бутат на тепня му мислят най-лошото, Изходът на Чаушеско, това е което му кроят на клоунът, последна сцена, и цветя

376

Анонимен

преди 3 години

Имено Русия се старае по всякакъв начин да избегне воения конфликт в Източна Укр.Затова ппък администрацията на стария Джо е готов да воюва с Русия до последния украинец!И какъвто и да е резултата от тази война печеливши са Щатите, затова Путин прилага всички усилия за да я избегне!, но в същото време не може да позволи геноцид от рода на Сребреница срещу ЛДНР!Тежка, патова ситуация!

375

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 409 това се отнася за САЩ , не за Русия В Русия Путин няма алтернатива .

374

Анонимен

преди 3 години

До тяТакива дето яко се филмирате сте от най-смешните русофили.Я кажи, ако утре Русия каже, че иска Варна, защото там нейните "хора" са "застрашени", пак ли така ще говорите и действате?

373

тя

преди 3 години

САЩ искат да ни вкарат във война с Русия , ама тая нема да я бъде бе янкиииии ! За техните интереси някой друг да гине - ха- ха -ха !

372

1

преди 3 години

До Анонимен 412"Информацията ви е еднострана - Западните медии!"Ц. Гледам руски телевизии и чета руска преса почти всеки ден.

371

Анонимен

преди 3 години

Болшинството коментира ситуацията в ЛДНР, без да знае абсолютно нищо!Информацията ви е еднострана - Западните медии!Защо според вас Путин спря настъплението на ЛДНР при положение, че можеше да получи на тепсия 1/3 от територията на Украина след разгрома на армията й през 2014? Защо до ден днешен сдържа ЛДНР да отговаря на на обстрела на ук. армия по гражданското население?"Ще използваме Минските споразумения, за да въстановим и укрепим армията си" това са думите на Порошенко!

370

тя

преди 3 години

Русия не е струпала оръжие и войска до сащ , а американците само намират места да си ползват оръжието ! Световни жандари , но номера им при рустаците няма да мине !

369

Клоунс ин акшънс - 2

преди 3 години

Гледай Зеленски - Мисли за Трифунски - Помни СакашкавалискиДемисия> Служебно правителство >Нови избори> Тикви вън!