25

вълк единак

преди 3 години

До АнонименКогато населението е овце - трябва да има овчар... Като махнеш овмара, вълците изяждат стадото. На тоя етап сме! :)

24

Анонимен

преди 3 години

По-добре ще е като мен, отколкото възпълен ромски лъжец от селата около София, като досега!

23

Анонимен

преди 3 години

Това съобщиха пред Труд източници, близки до Дондуков 2.E това не е неправомерно изнасяне на информация ?

22

Р.Радев-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

21

Анонимен

преди 3 години

Според гербавите *** народът дори няма право да желае и да опитва нещо различно!Убеждават ни как трябва да сме щастливи и доволни от поредното управление на дъртата, проста, алчна, лъжлива и подла мутра от СИК. Ами няма да ви мине номерът повече!

20

Държавен чиновник

преди 3 години

Смятам, че в държавната администрация поне на първо време може да се направи редукция на апарата до 49%.При нас на работа има хора които за една седмица абсолютно нищо не правят, но в същото време вземат добри заплати за стандарта на страната.Имаме си и пенсионери. По цял ден са в интернет, приказки, кафе, решаване на кръстословици, скиторене от стая в стая!Смятам, че администрацията трябва да работи и в събота, все пак в частните фирви се ходи на работа в събота, нали?Искаме редукция на със

19

Анонимен

преди 3 години

"Като се срути някоя и друга банка тип Орешарски и като спрат постъпленията от Европа - ще ревете с кървави сълзи за Бойко. Даааа. Вече сме го гледали Орешарски 1."За идола на простите може да ревете само вие...простите!

18

Анонимен

преди 3 години

До ГерберБелият кон е отживелеца. Приготвили сме бяла джипка.

17

Анонимен

преди 3 години

Гроб не е партия, а ОПГ!

16

АНТИМИСИРКОВ

преди 3 години

Точно сега, в тази фаза на политическата рулетка Президента ще ''свие'' максимално срока. Няма да предоставя време за да се окопитят окопалите се във властта, да водят пазарлъци, да конкретизират оферти и канали за тяхното дискретно представяне, да ''вдигат мизата'' и т.н. Имената на депутатите вече са обявени, следва публикуване е Държавен вестник и свикване на Народното събрание. По М.Булгаков - ''Анушка уже масло подляла'' /Анушка вече разля олиото/ от романа-класика ''Майсторът и Маргарита'

15

Гиб Мелсън

преди 3 години

По-важно е на коя дата ще започнат да уволняват некадърните държавни служители назначени под път и над път на ръководни постове от Винету и неговата клика. Директорката на училището до нас-активистка от партията на Винету вече цяла седмица ходи като ударен самолет, косата й побеля, сега като я уволнят най-много да я назначат някъде за чистачка, друго едва ли ще намери. Без партията зад гърба си е нула.

14

Анонимен

преди 3 години

Може да гние и на друго място...

13

Гербер

преди 3 години

До 11. КОГА? Ха-ха, колкото гни след 2013. Белият кон е обязден и чака.

12

Анонимен

преди 3 години

Точно така, Радев, не им давай време за излишни закулисни договорки. Да са мислили предвартелно как ще управляват и с кого! Защото да се буташ за парламента у нас се превърна в нещо като спорт или хоби за партиите, а това е абсолютно несериозно!

11

Бай ганьо

преди 3 години

До театър сълза и смях. Стига си писал едно и също. Не, няма да състави, не му и трябва с такъв чалга народ. Нека по-големите "победители" го направят. ***.

10

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ще гние в затвора!

9

Байтошо

преди 3 години

До 5. Айде няма нужда от комунистически носталгии.

8

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Дали петкратният "победител", ще успее да състави правителство?

7

Гражданин

преди 3 години

А кога ще подаде оставка, след като народът постави убедително ГЕРБ на първо място?

6

цирк дьо солей

преди 3 години

Славуца дотогава ще закрепи ли положението? Или ше изпрати мика зайкова. Тя пак трудно ходи и вижда жената, но поне говори без аутокю. О, божке, цирка ще е пълен. По-пълен от всякога.