15

Асан КарагъзЪ

преди 3 години

Каква оценка? Печелят! Нали затова се тръшкаха по площадите.

14

До тролската дружина

преди 3 години

Въртим, сучем и все едно и също. Корнелия Нинова щяла да довърши БСП. Г'лупости на търкалета.Сега на преден план е новата опозиция, но тя тепърва ще се доказва. А без подкрепата на БСП правителство няма да им се получи, или, ако го направят, няма да изкара дълго.Губещ е Бойко, дотук му беше едноличното управление.

13

Празников

преди 3 години

Бсп се надяваха да са втори и с помощта на дпс да направят нещо, но какавица ги приземи яко и колкото повече стой и се показва, толкова повече ще потъват!!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Курнеллката такова бесепето с 200 ама отвътре. Ох ох ох не е любов, беше ми забавно.

11

Време за промяна

преди 3 години

Сега вятърът духа в платната на бившата извън-парламентарна опозиция. Няма защо не виним Корнелия Нинова за това. Нека да видим те какво могат. Ако търсят подкрепата на БСП ще я получат срещу социална политика. А Бойко вече Министерския съвет през крив макарон ще го гледа.

10

Трето по-добре от пъ

преди 3 години

БСП е в много добра позиция. И не беше грешка че не се опита да "яхне" протестите. Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.

9

Анонимен

преди 3 години

Само тази не нападна Слави за нищо и се държи държавнически. Не е време за хаос в никоя сфера. Мутрите почнаха да махат с бухалки над Слави, ама къде бил ама защо боледувал и обичайните им простотии.

8

Анонимен

преди 3 години

Идеално си е БСП. Точно, където трябва, е.

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ТЕ ТЪРПЯТ

6

Валери

преди 3 години

ОТЛИЧЕН нинова, оценката е отличен!.. Трябва да ги водиш и на другите избори и да вземе дасе бастита тая скапна кървава партия.

5

Анонимен

преди 3 години

Кака Корни,жива и здрава да е!Съсипа БКП!Да и направят паметник на жената!

4

Анонимен

преди 3 години

Никога повече БСП на власт! БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!

3

сигурно

преди 3 години

Герб изпаднаха в умряла кома !!

2

дони

преди 3 години

Ще подадеш како,като те притиснат от тук оттам и ще снесеш яйцето.

1

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!