55

До гошо

преди 3 години

Ти си момче лошо.

54

До правда-руска

преди 3 години

Да в будна грижа е как да приватизира каквото може....а най-обича да изпразва партийни каси хахахахаха

53

До "Истина

преди 3 години

За коя говориш, че нещо май си объркал вселената ??

52

Правда

преди 3 години

Политик с будна съвест и грижа за народ като Нинова не трябва да бъде част от една недемократична партия основана на измамна идеология като атеизъм и корени в престъпния комунистически режим, измамил ограбил и избил милиони невинни от своя народ и чиито ръце са изцапани с кръвта на невинни като старите БСП ри вкл.от ДС, които само членуват,за да получават заплатите си и да се обогатят от властта като всички корупмирани,затова и много от тях я предадоха и станаха врагове,а сега искат оставката и

51

г-жа Лъжа-та

преди 3 години

До истинаХахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха.....

50

Истина

преди 3 години

Нинова е един от малкото достойни политици с будна съвест и ако БСП изобщо е спечелила място в парламента е почти изцяло нейна заслуга и на няколко млади нейни колеги, които вземат дейно участие и разобличават нарушенията на управляващото мнозинство,което сякаш се грижи само да се обогатят повече от властта но не и за народа.Загубата на БСП се дължи на врагове както от ГЕРБ така и от нейната партия вероятно внедрени умишлено или стари БСП,ри които само и завиждат. Но тя трябва да остане лидер!

49

ДаНакажемЧумата

преди 3 години

Изгонете я с камъни и сопи от Позитано, докато все още не е унищожила Столетницата ,и докато не е станало вече късно, и покажете този акт по телевизиите!

48

36672

преди 3 години

Докато не се махне, няма да гласувам за БСП. не съм ***, а искрено симпатизирам на социалистите не само в България.

47

Как Сийка

преди 3 години

Другаре,дайте да се разберем - на другарката Нинова й е вродено да НЕ чува критики,а само ...ХВАЛЕБСТВИЯ ! Така,че внимавайте,какви речи ще си приготвите! То и "бай Тошо" беше с диктаторски уклон,но него народа го обичаше,а тая кой я обича ???

46

Анонимен

преди 3 години

Най-интересно, че точно ТАЗИ жена с всичките и обвързаности и корупционни сделки - не е лесно да станеш милионер - започна много да плюе по корупцията.И много хубаво го играеше - направо за Оскар.

45

Енимал Планет ТВ

преди 3 години

Наблюдаваме рядко срещана ситуация.Дори опитния Лъв знае, че атака към Крушовски бивол е много опасна операция. В момента виждаме как *** от Крушовския вид биволи, яростно отблъсква атаките. Тя ще се бори до края, дори да е смъртно ранена. Крушовските биволи са много жилави животни.

44

до 46

преди 3 години

Така е. Тогава тя беше на 28г. Една млада жена от с. Крушовица. По онова време нямаше как да седне жена на тази възраст в министерски стол без да е пусната с паршут от службите или без да е агент на чужда държава.

43

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

42

До 38

преди 3 години

Точно Буруджиева изобщо не е критерий. Освен всичко друго и като *** на юдоболшевишки терористи...

41

до №40

преди 3 години

Рафи не работи за България също като мама. Мама изпрати Рафи да учи в Америка. Мама не закара напразно 5 каруци долари в Америка. Общо над 400 000 щ.д. струва дипломата на маминото детенце.Лъга дълго време, че скъпоценното синче е на стипендия и нищо не е платила да учи в САЩ. Да-ама Бъркли не дава пари на чужденци. Мама му купи и апартамент в Ню Йорк. Да живее с корейка. На баба внучетата ще са корейчета. Не и пука на баба за България. Внуците на баба ще са корейчета.Сватовете са комунисти.

40

Комунист

преди 3 години

А нови вътрешнопартийни избори ще правим ли пак другарко Нинова. Там си номер 1. Щото на другите избори не ти върви и ще се комплексираш

39

Анонимен

преди 3 години

Круела Девил

38

Анализатор

преди 3 години

Ама президента как само и го тури на крушовската ***

37

Анонимен

преди 3 години

Важно е че синчето и работи в Голдмън Сакс в САЩ и си взима тлъстите заплатки. Защо синът и не работи за България?

36

Анонимен

преди 3 години

Поизмря електората на Техноимпекса.