75

Анонимен

преди 3 години

Нинова и Лечева да се хванат за ръце па да СЕ ПРЕГЪРНАТ и да се махнат

74

Анонимен

преди 3 години

" ... България на опашката на Европа ... "Чудя се коя партия щеше да изведе България пред Германия, Швейцария или Франция. Или ако щете Чехия, Унгария и Полша. Сравнявайте България сега с България преди!

73

Анонимен

преди 3 години

искам още

72

Анонимен

преди 3 години

няма да подам оставка

71

Анонимен

преди 3 години

без мен пертията си отива

70

Анонимен

преди 3 години

Нека да остани тя е ''бесепарка''има какво да ''направи'' за бсп

69

Т К О

преди 3 години

До ББ -71Точно заради бсп не се приеха резултатите от референдума, точно бсп реваха за субсидията да не е левче и мн.др. та точно с тях Славчо никога няма да направи нещо защото ще залезе преди да е изгрял!

68

Анонимен

преди 3 години

Структурите на БСП страдат от артрит и са трудно подвижни. Също недочуват. Ама да й кажат...

67

Христо Христов

преди 3 години

Коя оценка?Как оценяват структурите на БСП хотела в Гърция?"Мираджио термал спа резорт"?

66

ББ

преди 3 години

До Тикволандияпозиции викате...да ама ви четем и гледаме едни 7 милиона българи...7 милиона работодатели ви гледат как си правите тънките сметки,игнорирайки задачите които сме ви задали...за които ви плащаме...Народа на България е шефа...избори докато не закрием предаващите ни и ограбващите ни...Бог да пази България!!!

65

ББ

преди 3 години

Г-ожо единственият правилен...държавнически...българоугоден ход е да подкрепите безуксловно кратковременно правителство на г-н Трифонов...да промените правилата,да върнете Законността...и да се върнете на бял кон в политическият живот на България с партията си...дължите ни го...това е вашият шанс!!!

64

Зозо

преди 3 години

Але, але, але, а БСП умре... але, алееее... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

63

До 68

преди 3 години

Без Бойко ок, но с кои едно ферари с цвят червен, ли, зад Бойко има 850000 български избиратели и победа в 24 области.

62

Дотук с Бойко

преди 3 години

Време е да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка заради която вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Да връща мандата, да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона. Никой не иска дори и да говори с него.

61

Време за промяна

преди 3 години

Важно е БСП да даде подкрепа за правителство на новите парламентарни партии, но подкрепа срещу ясни ангажименти за изпълнение на социална политика. Не подкрепа на всяка цена. БСП трябва да запази своята идентичност на социалистическа партия.

60

Прах в очите

преди 3 години

Оценката е отличен браво все така, Грипена е с вас.

59

Тикволандия

преди 3 години

БСП е в много добра позиция. И не беше грешка че не се опита да "яхне" протестите. Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.

58

Свободна тв

преди 3 години

Браво како само да не забравиш да загасиш лампите на излизане!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Болгарское Срутище Позитано 20

56

Анонимен

преди 3 години

още едни избори начело с Корнелия и БСП ще бъде под 4%. Чудно е че тази не се усеща, и мисли че без нея света ще свърши -----