56

чао бамбина

преди 3 години

Бойко, *** набий кмета на с. Белгун.Всеки го бие. Само ти не си го бил.Бас си мутренската държава.Бойко, твоите хора - гробаджии, много тежки юмруци раздават.

55

Хаха

преди 3 години

Всички тези "отпускания" на пари ще бъдат проверени. И към затвора, защото половината от всяко "отпускане", този престъпник краде.

54

sofeto

преди 3 години

Силата им е че незаконното стана законно и обратно!

53

Анонимен

преди 3 години

Все от ЕС ни казват какво да правим, евросубсидии били давали, милиарди. Къде са тия милиарди, до хората нищо не стига. Хората нямат пари за хляб, той пътища прай...Народа на България, иска равностойно заплащане като останалите страни членки на ЕС. Поставете това условие пред ЕК и ЕС. Ако не са съгласни - директно да излизаме от тоя ЕС и да се спяват. Щом ние трябва да се спасяваме - ми и те да се спасяват.

52

чао бамбина

преди 3 години

народа няма работа. масово всичко е напуснало в чужбина.От тук нататък нещата стават сериозни за всеки политик.Крадеш и раздаваш пари на твоите хора. Хайде вън от властта.Отивай да боядисваш стаята за бебето ти Бойко. След 5 месеца ще имаш бебе. Ще си никой ще гледаш бебето си през решетките.

51

До вуйчо ваньо

преди 3 години

И за това е виновен само Борисов ли ?От 10 години ли се топи нацията ни,Борисов ли разпродаде България ? ОК ,констатираш тези неща !Дай решение де !Борави с конкретни лица,цифри,политика.Добави фактологичност и аналитичност ! Няма нужда от мелодраматични констатации ! Търсят се решения-ТОЧНИ И ЯСНИ !Подскажи ни ги !

50

Иван П.

преди 3 години

Само ГЕРБ и БОЙКО. НИКОГА чалгаря !

49

Христина

преди 3 години

Поздравления господин Борисов ! Бог напред и ние след него !

48

чао бамбина

преди 3 години

Довиждане. Ти си бита круша вече. И милиардите купен вот сред ромите не те спасяват вече. Радев ще те тикне скоро зад решетките. Само гледай.

47

Ивайло

преди 3 години

кмета на с. Белгун, Благомир Станев, проблем ли е?

46

Анонимен

преди 3 години

От 2007 година, България е правноправен член на ЕС. Защо тогава българите са с най-ниско заплащане в тоя ЕС. Ето този проблем, никой не е решил и няма намерение да реши. С други думи - ХОРАТА РАБОТЯТ ЗА БЕЗ ПАРИ. ХОРАТА НЯМАТ ПАРИ. Ето ви проблем от мноооого години, що не го решите бре? Кво е това, ще работи човек за 300 евро. 300 ЕВРО!!! Цял месец!!! Къде в ЕС го има това, да работиш за 300 евро на месец?? Що са прайте на луди всичките бе, вие гражданска война ли искате, ко искате вече?????????

45

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Почти всеки олигарх строи параклиси или дарява пари на БПЦ.Една мафия спонсорира друга с надежда за индулгенция.Когато еврейското лоби на КГБ в БКП свали лошия бай Тошо имахме 10млрд.долара дълг. и тогава уж бяхме фалирали.Сега просперираща България има близо 40млрд. евро дълг. разпродадени заводи и държавни активи, най-нисък БВП в ЕС,най-бързо топяща се нация В СВЕТА,най-бързо остаряваща нация в ЕС.Национална катастрофа по голяма от Ньоския и Берлинския договори взети заедно.

44

За Военен режим сме!

преди 3 години

Разберете как действаше Пиночет,но само в Чили имаха късмет.

43

Косача

преди 3 години

Борисов все около поповете се навърта. Не е голям келепир, защото за година и половина, църквата доказа, че е институция под контрола на държавата.

42

до атанас велмазов

преди 3 години

Наско, хайде сега нещо сериозно да попитам. Ти наистина ли мислиш, че нацията се представя от хората в ромските махали? От 26 процента на ГЕРБ, математици изчислиха, че 15 процента са от ромските махали.

41

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

Попове ДС милиционери,на хляба мекото намерили,те няма как да влязат в Рая,душите им ще скитат из безкрая !

40

Анонимен

преди 3 години

Това на кого???

39

АнонимеН

преди 3 години

ЗА БОРИСОВ НЯМА ПОКОЙ НИТО В ЖИВОТА, НИТО В СМЪРТТА! ТОЙ Е НАПЪЛНО ПРОКЪЛНАТ НАВЕКИ И ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО Е АД КОГАТО УМРЕ!

38

Българ

преди 3 години

За 12 г герб 1 млн българи си решоха проблема с емиграция, останалите тук гледаме само как БМБ решава турски брюкселски и *** проблеми само и единствено за сметка на Българина

37

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !