76

Анонимен

преди 3 години

А и тия "отчета" на Бога ли служат или на мутри?Срам и позор!

75

Анонимен

преди 3 години

Тр ът льо,да ни имаш проблемите.Едвам си изхранваме децата .Поне си разкарай дебелия за..ник.Не е от недояждане.

74

Анонимен

преди 3 години

В Германия, дизела е 1.20 евро. Но не плащаш винетка. И караш по хубави пътища. Тук цената на дизела е 1.05 евро. Плащаш винетка и пътища няма. Новите дето ги правят - и те за нищо не стават. В германия, с една заплата можеш да си купиш 1 тон гориво. В България, с една заплата, можеш да си купиш 200 литра гориво.Така добре ли е, м?

73

чао бамбина

преди 3 години

тука има двама гробаджии дето раздават минуси. Единия е педофила, дето в пловдив семинаристите вдигаха стачки цяла седмица да го махат.Другия е самия сатана дето окраде държавата.Анатема, майка ви *** скапани.Изметта се намери и двамата станаха приятели.

72

Тошо

преди 3 години

Струва ми се, че това е ...слабост , не сила!Сила е когато вземеш превантивни мерки и .... не стигаш до проблема!Така разходите са символични, а иначе са значителни !

71

Анонимен

преди 3 години

"Силата ни е, че когато има проблем, го решаваме"Като се преструват, че няма. После, се ядосват, че им се напомня. След това се пазарят с нас, че всъщност не трябва да се приема като проблем. Следва признанието, че нещата са така от преди тях. Докато най-накрая му бият една майна и седнат да пият ракия.

70

Анонимен

преди 3 години

До До 59Ми фирмата Валтер, ще ти кажа какво би правила тук. Ще плаща, щом в Германия може да дава такива заплати, ще ги дава и в България. Ако не иска - да се изнася. Да знам. И в Испания знам и във Франция знам какви са цените и наемите и лекарствата. И застраховките. Всичко. Разликата не е голяма. Тук ми искат наем 600-700 лв. В Германия е 500 евро. Разликата е 150 евро, в наема. Обаче в заплатата разликата е 1000 евро най-малко. Тъй че....

69

Анонимен

преди 3 години

Тоя много пари отпусна за манастира, да не става монах ?

68

Анонимен

преди 3 години

Тоя е политически труп вече, а вие не спирате да ни занимавате с него.

67

Анонимен

преди 3 години

СлаФчо ще ви даде и той. Един безплатен чалга концерт.За спомен от престоя му в парламента.

66

гербаджийски трол

преди 3 години

Работа, работа, работа. Трябва да си търся нова работа.

65

селянин

преди 3 години

опаааааааа Бойко се е отказал да участва в цирковете

64

Анонимен

преди 3 години

До ХахаТи ли ще ги проверяваш ?

63

Призив към умните

преди 3 години

Проф.Христов го каза - 80% са (сещате се), та кого да изберат освен Слави Трифонов!Затова на следващите избори ( а то ще има такива) всички, които имаме акъл в главата трябва да излезем и да гласуваме срещу тези 80%, за да не разрешим на Чалгата да управлява живота на децата ни!!!

62

До 59

преди 3 години

Знаеш ли колко работни места са осигурени от чуждестранни фирми ? Над 50% ! Ако например фирмата Валтер ти дава заплата същата като в Германия,какво би правила тя тук? Ами ако всички тези фирми се изнесат от България ? Имаш ли представа каква ще е безработицата тук и колко ще струва труда ти ? Къде ще работят всички тези хора? М? И не на последно място: искаш европейска заплата,но знаеш ли цените на имоти,(наеми ) услуги,застраховки,лекарства в Германия ?

61

За кого бие ?

преди 3 години

"Ако не знаеш за кого бие камбаната,значи бие за теб!" Мутра безскрупулна.

60

Анонимен

преди 3 години

Вземаш 300 евро заплата - плащаш сметките и остават 150 евро. С тия пари, трябва да си купиш гориво, храна, дрехи. Със 150 евро!! За кое по-напред? Цените на хранителните продукти, особено на тези от първа необходимост се увеличиха в пъти, в пъти през последната година. Кво е тва - бутилка олио 4 лв. А бе вие ненормални ли сте бре? Отглеждаме слънчоглед, имаме рафинерии и плащаме 2 евро цена за бутилка олио. Нидерландия нямат полета със слънчоглед, всичко им е внос и там е 90 цента. Е?!?!?!

59

Анонимен

преди 3 години

Айде чупка.И да имаме грехове,сме ги изкупили с ежедневното ти облъчване по всички медии и ръсене на "умнотии".

58

Анонимен

преди 3 години

Силата ви е че смесвате малко полуистини с много лъжи и избягвате въпроси, говорите си сами. И това е до време обаче.

57

Леша

преди 3 години

Защо църквата мълчи за сатанинския ритуал - маските? Защо в най тежките времена за Хората, когато битката за душите е най ожесточена, църквата не е до народа за да го обедини и да му даде надежда?От какво се страхувате другари свещеници? Играта винаги е една и съща, само обвивката е различна, вие трябва да го знаете най добре.