116

Анонимен

преди 3 години

Бойко, силата ти беше да пълниш чекмеджето, да ни убеждаваш колко си велик и какво сам си пострил за народа, да си сменяш решенията сутрин, обед и вечер.

115

Анонимен

преди 3 години

" Зад Борисов е светата ни Църква"Българските свещеници са обикновени хора, които се изменят политически. Днес на Бойко, утре на друг - не са постоянни в това отношение. А и те нямат правото да гласуват, независимо дали имат или нямат симпатии към Бойко.

114

Анонимен

преди 3 години

До ВасилНе, не трябва да е в затвора, не ни е нужно отмъщение. Няма нужда и НЕ печелим от кървища и революции. Да е жив и здрав Бойко Борисов и той като народа има семейство. Партията му с някои изключения е ужас, срам и позор!

113

Анонимен

преди 3 години

Къде са доказателствата срещу Боко? Или това ви е 45та а? Някакви болни мечти на червените *** наследници на изчaдия от затвора.

112

Анонимен

преди 3 години

Зад Борисов е светата ни Църква.Зад противниците му ,Сатаната и комунистическия реваншизъм и простотия.

111

Анонимен

преди 3 години

Всички вие,които сега вкарвате Борисов в затвора,много скоро ше се молите да го изкарат !Има ред прични,които не разбирате поради недоразвитите си умове.За да не обиждам всички,ще кажа ,че у някой наивността е била твърде голяма !Трябва да знаете,че в момента политиката в България е успешния политически баланс между обшество и ЕС,Русия,САЩ,Турция.България зависи от гореспоменатите четири фактора ! Не се заблуждавайте,че не е така !

110

Анонимен

преди 3 години

"Как ще ги доведете тези инвеститори, като нито един от вас няма и понятие как се правят програми?"Младежо, за какви програми и чужди инвеститори говориш. Достатъчно е да им покажат снимката на Баце, как нанка до кюлчетата и пачките с евро и да избягат с 200. А иначе от програмата за развитие на селските райони за 250 милиона и лев не отиде за развитието им, а отиде за къщи за гербери и малко за депесари. .

109

До 121 електра

преди 3 години

Личи си, че гледаш само "СЕВДА" ТВ

108

Анонимен

преди 3 години

Скромността не е порок, г - н Борисов, добре е да сте скромен. Самохвалствата не са нужни на българите. Радвайте, че сте в парламента, но знайте, че народа търпи простотиите на Вашата партия. А по отношение на свещениците, да, те трябва да бъдат уважавани, но и те като обикновени хора се изменят политически. Това е умерена критика. Бъдете жив и здрав!

107

Баце ОТТЕЧЕ У КАНАЛА

преди 3 години

Не разбрали.....ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!!

106

ЗАРАЗНО ЗЛО

преди 3 години

До онзиИ докарайте национал цоцоалистите чалгарски нацисти, да ви пръснат ГЪ3А.

105

До ф.с.б.

преди 3 години

А какво постигна Виденов,Орешарски,Беров,Царя ???Отговори веднага !!!

104

ЗАРАЗНО ЗЛО

преди 3 години

До ПижоХа ха ха, идва ерата на Чалго мутрите и корветите, на Славуца и Костинбродската ***.

103

Анонимен

преди 3 години

А Слави в църква влиза ли!?Той нали пееше че е Дявола, дето води ада след себе си!Ще бъде интересно да отхвърлят ББ и баш на Великден да дадат мандат на Славуца, дето се кланя на Сатаната! Само че, когато пееш че си съюзник на Дявола, означава че признаваш че има Бог, а Той е от ония дето веднъж удрят, ама така че ти се ще да не си се раждал. Дано Слави и това да знае!

102

Ф.С.В.

преди 3 години

СДС 1989г -НИЕ ще се борим за европейски доходи и достоен европейски живот на гражданитеСДС 2021-Ние ще се борим за европейски доходи и достоен животСДС 1989-2021- НИе постигнахме да има ВИНАГИ НА ПАЗАРА БАНАНИ!

101

Анонимен

преди 3 години

Не пускайте учениците присъствено, те имат опция ДО!! Ще сринете туризма и мн други браншове!!! Децата да учат онлайн иначе продължаваме да се въртим в омагьосания кръг с този вирус.

100

Пижо

преди 3 години

Никога повече ГЕРБ! Край на мутренско-мафиотската диктатура!Сега ги чака съд и затвор!

99

Анонимен

преди 3 години

Няма значение,Слави,Глави...важното е тоя да се разкара,защото е окупирал цялата държава мутренски.Никога не е било така.Не искаме да живеем под терора на мутрата.Много се е взел насериозно.Необразован,а с претенции.Два факта са достатъчни.Гърците-10 млн,ние станахме наполовина-5 млн.Никакви инвестиции в икономиката.Само магистралки за нато се правят и се крадат пари.

98

До 101

преди 3 години

Гласувах за ГЕРБ ,но вече съм убеден в желанието си друг да поеме управлението само ,за да видя измерението и конструктивността на " промените " им ! Идеално става ,че новите ще прикачат част от пандемията и ще трябва да действат.Омръзна ми и се изморих от критики,мрънкане,недоволства от разни философи и компетенти,които вероятно не са виждали микроскоп в живота си,не правят разлика между вирус и бактерия,но пък така авторитетно и гордо отхвърляха всичко,което не им беше удобно.

97

яша

преди 3 години

Чалгатрон над всички!