136

Анонимен

преди 3 години

До ОСОБЕНОЗащо говориш глупости

135

Калеко Алеко

преди 3 години

За пример -проблема с Корона вируса .Решението -България остана без ваксини и въпреки , че сме на последно място по ваксиниране , твърдо държим първото място по смъртност.Всичките решения на проблеми на Лойко са такива

134

www

преди 3 години

Вярно е, в мафиотски стил. На четири очи, като ти казваш как ще бъде и завършваш с потупване по рамото.

133

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли го решавате ... едни такива решаващи партийни калинки са назначени във ВиК Пловдив, през 2 седмици се пукат тръби на едно и също място с разлика 2-3 метра ... тръбата вече само кръпки и скоби стана, не могат да вземат решение да сменят няколко метра тръба.

132

Анонимен

преди 3 години

Без Борисов не може да се състави правителство. Факт!

131

Анонимен

преди 3 години

Баце, остани си в манастира. Да те замонашат и ще ти се решат проблемите.

130

аз

преди 3 години

Така е! Всички проблеми са решени!С изключение на тези създадени от ПП ГРОБ

129

Иван

преди 3 години

силата Вие е че всеки проблем , който създадете след това правите шумна кампания , че сте го решили, обикновено с много използване на бъдещо време - ще дадем, ще направим... надувате ни ушите и почвате "да решавате" следващия ....

128

Ха ха ха

преди 3 години

От силата ли е това шкембе на детето комунистит

127

Жоро

преди 3 години

Пълна лъжа , защо от три години не се продават общински жилища , кой чакаме ? Далавера ли нещо ? Ето проблем да го реши веднага.

126

Анонимник

преди 3 години

Бойко колкото и кусури да си има, пак е 1000 пъти по-добре в сравнение с учиндолския чалгар. Народа не искал Бойко?! А за пореден път неговата партия побеждава. Както и да го извъртате, има и хора, които не са обременени от чалга-културата, като големите "мозъци" в чужбина. Защото тези "мозъци" като гласуват, като се приберат винаги ще си въртят кючеци по масите и ще се напиват като шопари - тях за друго не ги бива. Ама ние ще им сърбаме това, което са надробили с пилешките си чалгарски мозъци.

125

Анонимен

преди 3 години

Борисов- силата ми е че когато има пари ги присвояваме

124

до 137

преди 3 години

аууу колко сме морални, пи по добре девойки на купон отколкото девойки по пиръчка във вилата с пачките. Или обратни на калъп.

123

Анонимен

преди 3 години

До 123Хайде да не показваме снимки, че вие имате 2 броя нагласени от лястовичка, а представяте ли си какъв ще е потреса като се видят снимките на Слави и екипа му с девойки, които може да са им внучки по прашчици и надупени като в порно филм! Спрете се, че става грозно!

122

Анонимен

преди 3 години

До яшаТова ми хареса. "Чалгатрон " описва чудесно сегашната ситуация.

121

Искам отговор

преди 3 години

Борисов каква е тази политика роми, наркомани и алкохолици да са издигнати на пиедестал, а за дребни критици към властта за тях тероризъм налаган от МВР, ДАНС и мутри!

120

Анонимен

преди 3 години

Яд те е яд те е че хората не те харесват а ти си мислиш едва ли не че си най велик

119

Ф.С.В.

преди 3 години

бандита Борисов "изяде" един хубав народен (***) шамар!

118

Анонимен

преди 3 години

Питаш "къде са доказателствата срещу Боко", ами навсякъде. Вчера и днес Росен Желязков обяснява, как е нормално да се отложат с цели 10 години плащанията и инвестициите за летище София, за да се платят 660 милиона. Да не мислиш, че се е загрижил за концесионера. Май очакват тлъста комисионна и за това бързат и нервничат.

117

Анонимен

преди 3 години

За милионен път ви се казва ,че червен е синът на бекапееца Метко Борисов-Буци Борисов.,самият той бекапеец.И това ако не е червено,здраве му кажи.А още по-гадно за вас е,ако сте искали да станете агенти и червени, само за да си намажете филиите с мас.Това показва що за нечовешки създания сте.