104

сандокан

преди 3 години

Скивай ме, братче, Ердоганиньо,скивай ме, братче Урсултопотона

103

пенеп

преди 3 години

До кога ЕС ще търпи анадолски прасета като тоя? Време е да върнат Османия обратно в третия свят! където и е мястото!

102

.....

преди 3 години

Каквото и да говорите, оставате си от друга вселена. Тя - потомствен политик и дипломат, аристократка и по наследство и по брак, живее в имение, където отглеждат расови коне, дипломиран лекар.... Ние тук - без коментар...Ердоган е като един овчар пред нея, това е. Където и да я е сложил да седне.

101

аз

преди 3 години

тоя ***, колегата и можеше да реагира правилно, но пусто его! Правилно, трябва да се притесняваме за жениете в Турция, защото се вижда отношението! а на Урсула и е през онази работа, доколкото и виждаме работата... и в по-тежки ситуации се е справяла и неслучайно ТЯ е на този пост :)

100

Анонимен

преди 3 години

И тия гнуснави скотове се не срамуват от овцете и от магаретата да се хвалят със своят напредок и със своята цивилизация! Цивилизатори! Нека говори кой що ще, а ние ще кажеме, че турчинът е по-безнравствен и от самият разврат.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Ако беше по-малко зает да пикаеш на каквото не ти е работа и се запретнеш да работиш за доброто на своята си държава, може би нямаше да сме в такъв батак. Това важи за всички нас, г0веда български. Жалко, ама така е. Лошия манталитет не води до просперитет.

98

Анонимен

преди 3 години

Секи паша, секи в. везирин, секи кадия, секи мюфтия, секи шех-юл-ислямин и секи богат турчин има обичай да накити своите жени, да ги поведе след себе си и да ги покаже на своите другари; а другарите му се облизват като котураци, завиждат на щастливият свой приятел и молят аллахът за щастие и за благосъстояние. И сичкото това се върши посред пладне без никакъв срам и без никакви церемонии. А видвали ли сте вие турски кьочеци и ония маскарлъци,

97

Анонимен

преди 3 години

В мюсулманските държави,често жената е считана за собственост,а не за човешко същество!В Европа е обратно,първа е дамата.

96

Анонимен

преди 3 години

<html><body><!--StartFragment-->Турските панислямисти захващат да работят по-енергически. Нашият цариградски кореспондентин ни являва, че техните проповедници захващат да проповядват по джамиите, че времето на ислямското възобновление е настанало, че ислямът ще да се съедини под покровителството на султанът, който е главен началник над сичките последователи на пророкът, и че религията на тоя пророк ще да се разпространи по сичките азиатски и африкански господарства.

95

Финансист

преди 3 години

В крайна сметка, харесва ли ни или не, в Турция има други порядки и щом искат да преговарят с тях ще ги спазват. Крайно време е ЕС да получи урок по толерантност.

94

Анонимен

преди 3 години

ашколсун амсалак ефенди ахахахахаха

93

Анонимен

преди 3 години

Абе оставете Ердо ние да гледаме как чалгаря ще ги посреща тея еврогейтаци с Гъмзата,Годжи и Гацо Бацов.

92

Анонимен

преди 3 години

Хе...браво на доганя ,тая се мисли за бог и решава кой ще живее в ЕС и на коя държава колко ваксини да дава .

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Напротив, явно за оня разсипник, дето вкара обратно в пътя към трета глуха държавата си това е нормално - нали е жена. Ако беше мъж, щеше да се намери стол и за нея. Нищо бе, той Господ гледа. Не е цъфнал и вързал и тоя, тамошната версия на Бойко...

90

Анонимен

преди 3 години

Защото и тия от Евросъюза са се помъкнали по 20 човека вместо по 5 раздутата администрация.

89

Анонимен

преди 3 години

Диванът е ситуиран така за по-млади с къси поли, ама нищо...

88

Анонимен

преди 3 години

Дори и да е с по-нисък ранг,ранга няма значение, винаги жената е първа и се отстъпва място на нея! Такава е приетата норма на поведение.

87

Анонимен

преди 3 години

"Жената на Ердоган пие само бял чай от по 3000?килоограма"а обикновените турци пият чай от слама хахахаха

86

Сата НАТО

преди 3 години

Пхахахаа! :)))Ашколсун, Реджеп ага! Да си знае мястото!

85

Сокче

преди 3 години

Ориентализъм на макс ,като дойде Ердоган в Брюксел да го сложат на рибарско столче!