124

komitata

преди 3 години

аз щях да и дам една табуретка

123

жочко

преди 3 години

Е*си и унижението - ако бях аз Урсула - ставам и си заминавам

122

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТАКА Е КАТО СЕ СРЕШНАТ ДВА СВЯТА ЕДИНИЯ В 19 ВЕК ДРУГИЯ В 21ВЕК

121

верно?

преди 3 години

Да, така се лишаваш от 50% от работническата класа и 1/4 от населението с два подписа и гонения. Ало, излез от късните 80 авер. Кмета на Хановер - столица на Долна Саксония е турчин приятел. Тва е само началото.

120

Анонимен

преди 3 години

Самото съчетение "фон дер едикой си" предполага някакъв род, който е съществувал преди изобщо на дядото на Ердо да му хрумне да пробва да се размножава и с жени, защото са му писнали овцете. Тоя се изплю на това, което Ататюрк направи за Турция. Изобщо не му хрумва колко милиони турци има в Германия и с един подпис ще им бият шута през границата.

119

хаха

преди 3 години

Бате ко му обясняваш на тоз от землянката, те и предния път така играха танци около руски самолет. Само дето Еррезан са го тикнали 30мин сам без охрана да чака лилипута да го удостои с 5мин да му издърпа ушленцата и още не могат да си го изкарат от отверстията.

118

Анонимен

преди 3 години

Направете още заводи в турция! да тия *** няма да им дойде акъла и това е

117

Мъртво натовче

преди 3 години

всеки натовец у нас и по света да се оглежда когато се прибира вечерно време да направим БЪлгария зона опасна за натовски предатели и ***!Всяка слуга и предател на запад да не се чувства много сигурен!

116

Анонимен

преди 3 години

До Спескан натовецСамо да ви спрат турските стоки за ЕС и ще увиснете, а ако искат и турците в ЕС може финно да дискриминират. И не забравяй,че европейците работят заедно с ЦРУ.

115

Спескан натовец

преди 3 години

Човечеството срещу омразният запад!Ще падат тикви натовски :)!

114

Избирателно

преди 3 години

Едва ли на една Индира Ганди, Беназир Бхуто, Голда Меир или дори Маргарет Тачър (нито една от тях вече не е между живите), турският президент Ердоган не би предложил кресло като онова, на което той ще седи по време на срещата.

113

защо изобщо

преди 3 години

защо изобщо ги е приел, глобалистки лицемери и антихристи, Ердоган е три пъти о християнин от тия свирепи атеисти троцкисти

112

Америка е враг

преди 3 години

сраха ли в в евроджендърските каски бе есесаджии ааа първо братушките сега и комшовците хаха флга на ЕС го ползвам за изтривалка ,поне за това става:)

111

хасига

преди 3 години

споко момчета, ко сте се разпенявили, тоз не дава кресло, нашия нов ше даде диван в кабеларка

110

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен. Той подкокоросва Ердоганя да се прави на силен.

109

vit81

преди 3 години

До Спескан натовецМракобесния изток ли е на мода?

108

Смях

преди 3 години

Реджеп Ердоган се гаври с лицемерните лидери на разпадащия се ЕС, знаейки, че нищо не зависи от тези клоуни Мишел и Шайен!

107

Спескан натовец

преди 3 години

хахах само гавра и унижение за зададняците ,нищо друго не заслужават ,запада вече не фактор !

106

Анонимен

преди 3 години

Жалко че Евро съюза няма силен водач ако имаше такъв Ердоган щеше да ходи да се моли на Евросъюза да не го банкрутират ,Меркел и Макрон са смешници трябва някой по-твърд и настъпателен като Орбан и Тръмп

105

мишо бирочето

преди 3 години

за една чаша чай трябва два три грама чай така че едно чайче и излиза по 3 евро на кадъната а френски обувки и ролекси носят и аятоласите сигурно. тея консуматорските глупости с малко по прилична работа можеш и ти да си ги позволиш. проблем са милиардите дето тоя зачуластрение и порко крият по арапските дупки като ливан и абу даби. чуся се порко ливанците дали не са го запалили сега с някое мелеардче и за това да иска пак на трапезата сега със славчо селяндурина комплексиран.