1317

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов пее:10 депутата давам само да те притежавам ооо Слави Трифонов

1316

Радослав

преди 2 месеца

Правя анкета:Според вас за колко ще продаде бойко на славунчо 120 000 герберчета?+ ако смятате, че ще ствуват повече отколкото в цветарски магазин.- ако смятате, че ще струват по-малко отколкото в цветарски магазин.

1315

Искам

преди 2 месеца

да попитам ако един зъб на кормилната рейка на автомобила се счупи какво става коя посока ще хване насрещното или извън пътя.

1314

Анонимен

преди 2 месеца

Буци Лойко, ДОВИЖДАНЕЕЕЕЕЕ!!!

1313

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз който само плюе е най некадърен. Дано некадърните успеят да пръкнат правителство.

1312

Славчо

преди 2 месеца

не е евреин пазете го.

1311

интересно

преди 2 месеца

Слафчо скоро може да стане доста по богат, а байх0я да 0правлява вечно!!!!

1310

ДЛЪЖЕН СИ

преди 2 месеца

ВЕЧЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИШ И ДА СЕ СКРИЕШОМРЪЗНА НА ВСИЧКИ

1309

Анонимен

преди 2 месеца

До Радев. Ти си!!!Народа избра Радев още не го познаваше.2016г.От едната страна Радев: Харизматичен Воене. Ново лице в политиката. Независим кандидат - БСП не беше официално зад него От другата странаЦецка Цачева: Проста лелка, без каквато и да е харизма, че и нагла. Водеше в проучванията и постоянно се дършеше като: "Бойко ме назначи да съм президент"Последното подразни много хора.Както и да еРадев дойде с измама. Късно се разбра че не е независим кандиат.

1308

Троянски

преди 2 месеца

коне с маска на устата. Вкарваме ги вътре и пак ще духате супата.

1307

Радев. Ти си!!!

преди 2 месеца

Радев, спомняш ли си колко пъти МАФИЯ искаха да те катурнат?Народа избра теб и ти сега имаш тежката мисия да вкараш в ЗАТВОРА:- ДОГАН- Пеевски- Бойко Борисов- ГЕШЕВ- Ония другия преди ГЕШЕВ- ГОРАНОВ- Цветан Цветанов- Иван КостовВикай генералите и превземай СИК, *** МАФИИ. Без прошка и разстрел. Бързи присъди и отнемане на офшорките им!!!После почвай родата им и приятелите до 10то коляна. Майка Ви да *** *** *** КРАДЛИВА. ***!!!

1306

Анонимен

преди 2 месеца

Ма то в тия избори само мутри бе, хабиби!

1305

гламави

преди 2 месеца

Здрасти господа и дами,Много е просто...заляза времето на мафиотския преход. Слави + ДБ + Манолова с патерица от пробитото чадо (БСП) ще изкарат бакиите на предишното правителство. Пееф, Доган, Тиквоний и много други ще изгорят и ще се фоксираме!

1304

Анонимен

преди 2 месеца

До 1328Не могат. БСП + ДПС + Манолова не стигат. Дори и ДБ да прибавим, пак ще са без мнозинство в парламента.На комунистите такава широка коалиция не им трябва. Тях не им се управлява държавата. БСП да направят служебно правителство и да увършеят за 6 месеца каквото могат. После някой друг да им оправя бакиите.

1303

Анонимен

преди 2 месеца

Ма разбира се, че си длъжен.......имаш 50млрд. причини за това! Кеуеш, марш обратно в на оная таковата.....

1302

Радослав

преди 2 месеца

До 1322Рубашката лъсна при гласувалите за герб. Вожда ви кога ще каже колко рубли струвате? Ти за нормален избирател ли се имаш? И защо да троля след като вожда ви го каза - продавам 120 000 гласоподавателя на славунчо. Ти да не би да си в тия 120 000 и да те е яд сега, че уж гласува за вожда, а се оказа, че гласува за славунчо. Колко стотинки струваш ти? Или вожда още не е казал?

1301

Анонимен

преди 2 месеца

Мутри.вън има най-сериозен шанс да направи здрава коалиция.Ако ГЕРБ не успея да съставят правителство би трябвало трите следващи да могат БСП, ДБ и Мутри.вън.Правителство на чалгаря не е оферта.

1300

Анонимен

преди 2 месеца

До ЩщщТо другият път като има избори Бойко ще ви бие с 30%.

1299

Анонимен

преди 2 месеца

Протестърите, които врякаха срещу Борисов не умеят да работят нищо, затова като им се даде властта и веднага се изпокриха.То само с хвърляне на яйца не става.

1298

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли един Яне Янев, дето щеше да вкарва Бойко в затвора, къде се изгуби това момче.Днес си направих труда до прочета програмата на учиндолеца, щял да намали данъците..Абе може ли да сте толкова елементарни, колко трябва да ви се изредят да ви лъжат...