1297

Анонимен

преди 2 месеца

И Бойко е седял на това диванче, пък не се оплаква. Даже се хвали. Тая Урсула много особена излезе.

1296

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не си признаете че сте на хранилката на ГЕРБ? Жалка е тази комбинация - IT - специалист и пожарникар. Отвратително е.

1295

Анонимен

преди 2 месеца

До РадославРадославчо, докато обясняваше, че няма за кой да гласуваш, щото нямало едикакви си все още можеше да се предполага, че може и да имаш някаква свястна позиция. Откакто взе открито да тролиш нормални избиратели ти лъсна рубашката.

1294

Щщщ

преди 2 месеца

Ако не беше Слави, герб побеждаваше с 20%!

1293

Анонимен

преди 2 месеца

Повече от сто и тридесет изтрити коментара. Свобода на словото ли?

1292

Радослав

преди 2 месеца

Като видим кои са 10-те и в зависимост от коя листа са и ще прехвърлим гласувалите за тази листа към славчо или направо смятаме колко % от гласувалите за герб са равни на 10 депутата и толкова прехвърляме? Как точно да ви смятаме ако стане сделката между бойко и славчо? А бойко ще каже ли поне колко струва 1 депутат, че да знаем на колко е оценил гласът на 11967 души гласували за герб? да знаем поне колко струва всеки гласоподавател на герб според вожда им?

1291

ъ

преди 2 месеца

Кой какво ще прави вече не е твоя работа !

1290

Радослав

преди 2 месеца

Да попитам гласувалите за герб, ако славчо приеме 10-те депутата които бойко иска да му продаде, то тогава водим ли ви и вас, че сте гласували за чалгаря? Защото щом хората които сте избрали бойко ги размени, не разменя ли и вас? Ако бях гласувал за герб щех да съм погнусен, че избранника ми ще пристане на "чалгаря"! Плюете, че тия които гласували за славчо били еди какви си, но да не се окаже накрая, че и вие сте едни от гласувалите за него! По избирателни секции или по % ще ви прехвърлим?

1289

Той

преди 2 месеца

И имунитете е с пари така или иначе ми беше противна от началото до края

1288

Прадедото

преди 2 месеца

На йогата подалече

1287

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1308"Много малко българи се интересуват от словесните полюции на Борисов. Неговото време изтече, но само той още не го е разбрал!"Бойко няма алтернатива: Чалгаджии и мутрафони не са алтернатива на управленския му капацитет.

1286

Анонимен

преди 2 месеца

До Джедай МастърАбсолютно неадекватни са коментарите ти, но скоро пак ще се завърнете там, където си бяхте.:)

1285

Анонимен

преди 2 месеца

До SHEFAСлави е по-голямо зло и от Бойко и ГЕРБ.Ако имам глас,ще съставя правителство между БСП,ДПС,Татяна Дончева,ДБ,Мая

1284

Анонимен

преди 2 месеца

Радева и Нинов чакат да правят служебно правителство.И двамата нямат топки, но единия има кУРнелия в името.

1283

Джедай Мастър

преди 2 месеца

Баце след 15 и повече години в политиката така и не разбра как функционира държавата. Той явно си представя депутатите като футболен отбор. Дава под наем 10 на Слави, а с останалите 60 продължава да играе в другия отбор и да гласува срещу 10-те. Абсолютно неадекватен е след погрома.

1282

Анонимен

преди 2 месеца

А Слави предлага Ренета Инджова или Кунева за премиер,ако е предателката Кунева, електората ще му спадне веднага и моментално,хахахаааааа!

1281

Анонимен

преди 2 месеца

Много малко българи се интересуват от словесните полюции на Борисов. Неговото време изтече, но само той още не го е разбрал!

1280

SHEFA

преди 2 месеца

АЗ СИ ДЪРЖА НА ДУМАТА И ГЛАСУВАХ ЗА СЛАВИ-ЗАЩО?-ЗАЩОТО 20 Г ВОДЕШЕ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ И МУ ПОВЯРВАХ-И ВСЕ ОЩЕ МУ ВЯРВАМ ЧЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО.-СЛАВИИИИ-!!!!!1-МРЗ!2-ПЕНСИИ!3-ДОСТОЙНО ЕВРОПЕЙСКО ЗАПЛАЩАНЕ!

1279

Анонимен

преди 2 месеца

Страх ги тресе гербавите. Усещат какво ги чака за цялата им разсипия и разруха. И дявола ще подкрепят за да спасят кожите си.

1278

Анонимен

преди 2 месеца

До НедоразбралАбе те напълниха гробищата с умрели и болниците,той за цигари ми говори!ГРОБ причиниха много злини на населението и на партиите и затова сега ББ се опитва да си спаси кожата,а и за да не загубят герберите откраднатото!