1277

Анонимен

преди 2 месеца

ДПС и БСП ще управляват. А Баце се опитва да подкупи ДБ, за да му се размине и даже предлага Т. Дончев за премиер,който е близък до Прокопиев.

1276

Недоразбрал

преди 2 месеца

Не вярвах,че крадците на ДДС,тоест избирателите на Славуца и на останалите борци с мутри вън мутри вътре са толкова забавни и изобретателни тролове оплювачи и окривители на човешките възприятия??!!Един написал,Борисов,не са радвай,щот си спечелил само 5%та от гласовете на българите?!Тогаз Славуцата,трябва да са самоубий ли с 2,5%?Друг борец написал,че ГЕРБ му отнели доходния бизнес?!Само питам,какъв беше той?Кражба на ДДС,трафик на фалшиви цигари ,фалшив алкохол ?!Браво на ГЕРБ тогаз

1275

Анонимен

преди 2 месеца

До УЧИТЕЛИТЕ МАСОВОТо ако беше много хубаво и добре платено, нямаше да се търсят учители и старите учители да не могат да се пенсионират,защото няма достатъчно учители!Учителската професия никак не е лесна.

1274

УЧИТЕЛИТЕ МАСОВО

преди 2 месеца

ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ > ЗАЩО ?1) БОРИСОВ РЯЗКО ИМ УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИТЕСЕГА УЧИТЕЛИ МАСОВО СЕ ПЕНСИОНИРАТ С ПЕНСИИ ОТ 1 640 лв. МЕСЕЧНО2) ОТДАВНА И ОСОБЕНО ПО ВРЕМЕ НА КОВИДУЧИТЕЛИТЕ МАСОВО НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА И СИ ЛЕЖАТ В КЪЩИСРЕЩУ МЕН ИМАМ СЪСЕДКА, КОЯТО Е НАЗНАЧЕНА В РОМСКО УЧИЛИЩЕВ ЕДНО СЪСЕДНО СЕЛО. ОТ 4 ГОДИНИ НИТО 1 ДЕН НЕ СЪМ Я ВИДЯЛ СУТРИН ДА ОТИВА НА РАБОТАПО ЦЯЛ ДЕН МЕТЕ И СИ ПОЛИВА ЦВЕТЯТА

1273

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки,който иска нови избори, не мисли за доброто на нацията. Избрали сме ви за разрешаване на проблемите и кризата,а не да си чешите Егото. На който милионите за още едни скорошни избори не му се свидят,значи не става за държавник.

1272

В РОМСКИТЕ МААЛИ

преди 2 месеца

ГРЕБ СА ПЪРВИ ПО РЕЗУЛТАТИ,И ТО ДАЛЕЧ НАД ДРУГИТЕ ПАРТИИ, ВКЛ. И НАД ДПСС ОГРОМНИТЕ ДЕТСКИ ЗА "УВРЕДЕНИ" ДЕЦА БОРИСОВДАДЕ ДЕТСКИ НА НЕ-РАБОТЕЩИТЕ РОМКИ ПО НАД 1 000 лв. МЕСЕЧНОТАКИВА ОГРОМНИ ДЕТСКИ ( 930 лв. ) НЯМА ДАЖЕ И В ГЕРМАНИЯТАМ ДЕТСКИТЕ СА СРЕДНО 400 ЛВ.

1271

Анонимен

преди 2 месеца

Държа ъчиндолеца да стане премиер ! Никой друг !Само това заслужава резервата Чалгария.

1270

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя наистина ако падне от височината на егото си на нивото на интелекта си,просто се е размазал

1269

Анонимен

преди 2 месеца

Никаква коалиция с Бойкооглу!!! Изолирайте го като карантиниран!!

1268

Анонимен

преди 2 месеца

'' Борисов: Длъжни сме да предложим ... ''....................Тази махленска, нехарактерна за сериозен политик озлобеност на Мая и SpongeBob към Бойко ще им изиграе лоша шега, защото Бойко може да е всякакъв, но получи най-много гласове.Слави се държи по-умно в това отношение.

1267

Анализатор

преди 2 месеца

Кратуня пак си постла хубаво.Чалгара Слави ша му клекни и ще му засмуче мощно гербаджийската тръба.Пари и власт,власт и пари!!!

1266

Истукан

преди 2 месеца

До АнонименЩе видим дали никой не иска да се коалира с ГЕРБ. Може и да искат да се коалират с ГЕРБ, колкото и да ви е неприятно. Нека изчакаме и да видим какво ще се случи. Не съм много сигурен, че ще изолират ГЕРБ, макар че си го заслужават.

1265

Анонимен

преди 2 месеца

Който и да е трябва новия управленц да започне да гони работодателите, за малко да спрат да трупат за себе си и да вдигат яко заплатите. Всеки лев отгоре се връща обратно в икономиката и заминава при останалите бизнеси. Докато стискате за G класата на синчето няма да има икономика.

1264

Освен депутати

преди 2 месеца

Освен депутати може да даде и чакали.

1263

Професор

преди 2 месеца

Изтървем ли Бойко, изтърваме България. Нека всички партии да се обединят в името на народа и да подкрепят Борисов 4!

1262

Боко е лош политик

преди 2 месеца

Боко е лош политик - излъга много хора и настрои всички срещу себе си.Няма да може да направи кабинет.И експертите му са гола вода - Барни Ръбъл-конституцията, ПpостаКъПу , Ревизоро-логореята , Теменужка от селската седянка, Красен Кралев - шампион на сто метра вита баница , Ангелкова дето само с вида си прогони туристите , Калина Илиева - оригиналната калинка и други.

1261

Анонимен

преди 2 месеца

Може ли човек с разсъдъка си да изръси подобна простотия. Как така ще раздава депутати, Те да не са картофи в чувал... Боже, ако наистна се извърши истинска проверка на държавната администрация, какви ли чудеса ще излязат

1260

Анонимен

преди 2 месеца

Ама чакайте бе платените, мача не е свършил още, сега ви гледаме популисткия сеир, щом не искате да сте част от решението, значи сте част от проблема.

1259

Анонимен

преди 2 месеца

До ИстуканНяма да стане, с ГЕРБ никой не иска да се коалира!

1258

Тато

преди 2 месеца

До 1276За какво са партиите, щом началника няма да се слуша. Трепете директно, това демокрацията я взимаме за свободия.