214

Анонимен

преди 3 години

Но Вей

213

Нерез

преди 3 години

Тая горе на снимката със зеленото блузе как си я представям на задна ммм. И после върху лицето с тази мръсниишка усмивка. Страшна е ...

212

Пророк

преди 3 години

Дата е 07/04/2021, до 2 седмици Боко и Дългия ще върнат мандатите на президента. Радев ще предложи експертно правителство с представители от 6-те политически сили и някакъв измислен сламен премиер ("лице на националното съгласие"). Това правителство ще изкара 1-2 години максимум, след което под натиск ще подаде оставка и Радев ще насрочи предсрочни избори. На изборите картинката ще е същата, само дето ИТН ще потънат защото вече всички ще са видели, че не стават за нищо. Това е.

211

Анонимен

преди 3 години

Да види как е да го дърпат оттук оттам, на тоя не угодил, на оня не свършил работа, да те псуват от сутрин до вечер, това не като да лаеш иззад оградата, оградата вече я няма, излизай отпред шуте.

210

Анонимен

преди 3 години

До ГостТрябва ли народът да сме опитни мишки за упражнение на лисващите управленски способности на Чалгаря. Никакво чалга правителство. Направо нови избори.

209

Гост

преди 3 години

Нека да състави правителство и да го видим колко можи.Няма как да се оправдава и да хленчи,а трябва да се работи.Нека шоуто да започва.

208

Гошо

преди 3 години

До АнонименНе забравяй че твоят Славчо е не по малък мафиот и мутра това всички го знаем !!!Но тежко на държава която може да бъде управлявана от подпухнала мутра с мътен поглед цялата татуирана с бръсната глава и обица на ухото ! Ти представяш ли си го това НЕЩО да тръгне да влиза в сградата на EU в Брюксел че тя охраната или ще го арестува или ще го изхвърли със шутове !!!!

207

Няма такъв народ

преди 3 години

Учиндолския си го каза и то в името на партията си:Няма такъв народтолкова пр**ост и пропаднал, че да гласува за мен.Е, оказа се, че има.

206

Може, може

преди 3 години

Ще стане първа политическа сила, но отзад напред. Като го види колко му е ума, народът ще прозре горчивата истина, че "царят" е гол.

205

Анонимен

преди 3 години

Слави ако не поеме отговорност сега когато е на гребена на вълната и не състави коалиция с бунтовниците, Бойко ще се завърне по могъщ от всякога.

204

НЕ, НЕ МОЖЕ

преди 3 години

В РОДНОТО МУ СЕЛО Е НА ОСМО МЯСТО:)))))))

203

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта и Чалгаря са гробокопачите на България. Факт!

202

Анонимен

преди 3 години

Верно ли Пъпеша имал проект за смяна на химна с някакво чалга парче?

201

пъмкин фром банкя

преди 3 години

Юлий Павлов е завършил физика и не е никакъв социолог. Това, че е собственик на социологическа агенция не го прави автоматично социолог. Измислената му агенция няма служители и използваше терена на фалиралата Мира. Винаги е завишавал процентите на ГЕРБ.

200

до 210

преди 3 години

В моя екип имам един невинен тип , но проблема е че не може да върши работа.Иначе за невинността му спор нямаме .Ако нямахме работа всичко щеше да е ОК.

199

Анонимен

преди 3 години

Черепа пуска фитили на Чалгаджи Трифонов за нови избори защото се надява на реванш и влизане в Парламента. Тогава обаче може отново да влязат и патриотите, които по-скоро ще отнемат гласове от Итн вместо да спечели повече, а ДБ със сигурност ще загуби.

198

Анонимен

преди 3 години

Не отписвайте ГЕРБ, тепърва има да купуват депутати от другите партии влезли в парламента.

197

Анонимен

преди 3 години

Времето ви изтече герберастчета. Само решетките ще ви оправят!

196

Анонимен

преди 3 години

До смотанякКой ще разследва и арестува веднага? Сънувате ли? Или Ви се привижда Хитлер?

195

до Анализатор

преди 3 години

"Задава се тежка криза, подозирам инфлация тази година". Тежката криза и инфлацията ще ги усетим вследствие на 12 годишното мутренско управление,защото само той,томиславчо,менда и горанчо знаят какво са ги надробили,НИКОЙ друг.Кризи и инфации не се появяват сега,утре или от вчера.Тези състояния са СЛЕДСТВИЕ на нещо си,в случая грабителско управление и е полезно за българина да почне да се замисля за причината за състоянието си,а не следствието,което вижда от вчера,днес или утре.