234

Вирус

преди 3 години

Вярно е. Селяните не са образовани, но са хитри и подмолни. Винаги играят курваген.

233

Смях

преди 3 години

Г-н Трифонов ще стане първа политическа сила, когато тръгне с по два пистолета в ръка. Освен това, ще трябва и да стреля с тях, но само по лошите хора. Обикновените българи са добри и не гласуваха за никого.

232

Щерю

преди 3 години

Бойко - от село. Слави - от село. Корнелия - от село. Доган - от село. Селска чест в НС! И аз - Щерю съм от село. Селяните сме 1...

231

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, тука червените другари си фантазират, че те са спечелили изборите и тръгнаха да управляват :)))))))))))))))))))))))))))Слави с 50 депутати, БСП с 43 депутати?!? Айде управлявайте де! :)))))))))))))))))))))))))

230

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

229

Анонимен

преди 3 години

славчу чакаме си обещанията? от кога дигате заплатите от 1 май си чакаме новите фишове с 4к заплати. времето тече народа чака да види какво ще направите? вече 3 дена се крие като мишка ало чалгарите ало?

228

Дедо ви

преди 3 години

Колкото по-рано се откажеш от илюзиите си, толкова по-добре за теб. Една от главните илюзии е, че някой иска да ти помогне, без да очаква нищо за себе си. За моите шейсет години, още не съм виждал такъв човек. Сигурен съм, че няма и да видя. Това е, който разбрал, разбрал.

227

Гиб Мелсън

преди 3 години

Съдбата на Винету в ръцете на Слави. Слави може да възроди Винету, може и да го закопае. Ще разберем съвсем скоро. Ако обаче Слави реши да се цупи на БСП и така върне Винету на власт, не втора сила ами въобще може и да не влезе в следващия парламент

226

До А може и

преди 3 години

Пълни глупости, ако спрат корупцията и 60% да стане данъка, пак ще сме по- добре и поне ще знаеме защо плащаме данъци, и фондовете никой няма да ги спира.

225

Анонимен

преди 3 години

На това му викам от трън та на Глог. Като видях програмата на Слави и кандидат депутатите ми стана ясно, че промяна няма да има.

224

Чоко

преди 3 години

Вижте резултатите в селото на Славчо. Там той не печели дори втора позиция. Все пак съселяните му много добре го познават на битово ниво и им е ясен що за човек и политик е.

223

За мишките и хората

преди 3 години

Бойко е мъжкар, Слави е мишка - видя се ,когато му гостуваше в шоуто, видя се и сега.

222

*

преди 3 години

Киряков коментира, че повечето партии не са само срещу ГЕРБ, а срещу статуквото. Този сериозно ли го мисли това? Партиите са против само ако не са близо до кокала. Седнат ли на трапезата нищо друго няма да ги вълнува. Христо Смирненски - Приказка за стълбата - нищо не се е променило в човешката природа.

221

Анонимен

преди 3 години

До ПророкСамо че трябва да се разпусне народното събрание. А при разпуснат Парламент нама как да изкараш 1-2 г .

220

Анонимен

преди 3 години

Мда , всички парти искат парчето власт само за себе си но в съвременния свят се работи в екип, а в България още прабългарите имат една приказка за сноп пръчки .А в момента зад тях ги избират точно наследниците на тези прабългари които добре знаят ,тази приказка.А и останалия свят ,вече разбра ,че това е начина да се върши качествено работата.Така че или ще имаме рационални политици ако не стават ще търсим такива.

219

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато го гледам как изглежда, как едвам ходи и гледа на Славуцата наистина може да се издигне паметник в скоро време, ама в Централните гробища...

218

Даскала

преди 3 години

Слави първа политическа сила?Това може да го твърди само из.ку.кал тотално седесар!

217

Играчка-плачка

преди 3 години

Дори и победата не може да изкара Слави от дупката. Слави, Слави, с Мика Зайкова ли ще правиш революция, хайде да те видим сега. Тръгвай си докато е време, после ще трябва да се изнасяш и от България и да те прибере някой от избирателите ти.

216

Анализатор

преди 3 години

До ПророкМда, точно това ще се случи. Само да допълня, че се задава възход на левицата с лидер Радев. Като му изтече мандата и директно ще удари едно здраво рамо на БСП. Според мен пуделът на Решетников ще е новия премиер. БСП още не са казали последната дума.

215

Анонимен

преди 3 години

До НерезДа обаче или ще караш на ръка или с некой крокодил дето ти е омръзнал до болка.