62

Герберски трол

преди 3 години

До да. Е, смешен и жалък си вече с това за троловете. И хиляда пъти да го напишеш, все тая. Ще продължим с кеф да се радваме на смазващата поредна победа на ГЕРБ и да ви втикваме пожарникарския *** отзад.

61

Анонимен

преди 3 години

Голяма лъжа е статията. Итн за нищо не става. Затова мълчат, да не ги разкрият. Балонът се пука.

60

Реалист

преди 3 години

При нови избори Герб ще спечели още повече и Борисов ще се върне на бял кон. Защото ще стане ясно, че от другите орел, рак и щука нищо не става и не могат да управляват.

59

Анонимен

преди 3 години

Точно обратното, ще видите големия анти чалга вот.

58

Анонимен

преди 3 години

О, тепърва ще се молите на Бойко да се върне и да оправя кашите ви.Народа трябва да обеднее и така да плати за избирането на Славуца, Маямата и Бойкукев :)

57

fact

преди 3 години

ей, ***, избрал съм ви с една проста зазача: да разкарате едвокнижника.Адо ми увъртате и се правите на велики - начи сте кат него и нема да изем до урните да ви отразъ!

56

Анонимен

преди 3 години

,Валерия Велева прислужницата на мултигруп и мутрите дава акъл от сайта на герб

55

Анонимен

преди 3 години

Типично по български са гласували доста както се вижда водени от мисълта: "Не е важно на мен да ми е добре, по-важно е на Вутее да му е зле" Просm народ-слаба дъръжава.НС е огледало на обществото. Не малка част от народа си казл: "Щом бат Сали може да е в парламента, що да не може да няма нещо и под дъното?" Тръгнали да копаят. Копали-копали и открили поредната мумия, където ще ги оправи. За българите с IQ равно на температурата на собственото им тяло е приоритет някой да ги оправя във въздуха.

54

Анонимен

преди 3 години

Искат да търкат билетчета хората.

53

Кюлчо Чекмеджиев

преди 3 години

Аз крада най-добре.Вие сте прости,затова ме избирате.Бедни сте и гладни,ама аз не съм.

52

Анонимен

преди 3 години

Системни партии но провалиха страната и сегашната система за 30 г. и българите изчезват по-бързо и от пчелите. Съответно трябва промяна и то сериозна на цялата система.

51

Анонимен

преди 3 години

ей тия ми надуха главата по седем осми теве некви танцъори,школи за танци и други мърди дето по цел ден си чешат плуитките седнали при тошко йорданов простака да се обясяват как им спорали бизнеса,ами кое да спрат да ви отворят вас да танцувате ,а да се напълнят болниците ли бе простаци.толкова ли е важно да се танцува сега.

50

Анонимен

преди 3 години

Махнете го тоя Боко ейййй. Искаме чалгаааааа и каманистиииииии като едно вреееемеееееееее.

49

Анонимен

преди 3 години

баба валъо ако не друго е уцелила за боко тиквата и славчо простака че са авторитарни простаци.това е много точно казано.единия бивша мутра,другиа се прави на мутра резил!само токо простака липсваше тошко йорданов като че ли излезан отт гората,такъва ***!!!!

48

бай куртев

преди 3 години

валерия велева ми прилича на селска клюкарка,като тия баби които седат пред входа и клюкарят кой влиза и кой излиза. абе гледай си компотите,внуците и лютеницата, слагай буркани на село, не си ли видиш че си на 70г.станала,ако не и повече, тръгнала да обяснява на младите кое какво.ти велева можеш да обясниш как се затварят компоти и трушия бабке.

47

Анонимен

преди 3 години

Важното е Боклукъ да се махне, пък ако ще и Мефистофел да стане премиер. Все ми е едно.

46

мунъо

преди 3 години

Тая валерия велева много одъртела,дрът вампир седнала да говори за тоя и оня,верно е обаче че славчо простака е авторитарен тип като боко тиквата,двмата са две лица на една монета.

45

Анонимен

преди 3 години

Ми, като са прости като поцинковани кофи ще губят

44

Standoff

преди 3 години

Разпада на ИТН ще започне още от първото заседание на парламента. Баба Мика 79 г. фенка на пРезидента и чалгата, ще открие сесията. Всички гласували за Трифонов ще получат шок когато видят лицето на промяната - вампирясалата Цола Драгойчева. А като видят физиономиите на останалите "лица на промяната" ще им се доплаче. Нека.

43

гербераст без власт

преди 3 години

Каква я мислехме - каква стана ! Мъка-а-а !