68

Герберски трол

преди 3 месеца

До да. Е, смешен и жалък си вече с това за троловете. И хиляда пъти да го напишеш, все тая. Ще продължим с кеф да се радваме на смазващата поредна победа на ГЕРБ и да ви втикваме пожарникарския *** отзад.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Голяма лъжа е статията. Итн за нищо не става. Затова мълчат, да не ги разкрият. Балонът се пука.

66

Реалист

преди 3 месеца

При нови избори Герб ще спечели още повече и Борисов ще се върне на бял кон. Защото ще стане ясно, че от другите орел, рак и щука нищо не става и не могат да управляват.

65

Анонимен

преди 3 месеца

До 72 Анонименааха ха ха ха ха , при следващия вот герберите няма да могат да манипулират изборния процес и ще заминат в небитието

64

Анонимен

преди 3 месеца

Точно обратното, ще видите големия анти чалга вот.

63

Анонимен

преди 3 месеца

О, тепърва ще се молите на Бойко да се върне и да оправя кашите ви.Народа трябва да обеднее и така да плати за избирането на Славуца, Маямата и Бойкукев :)

62

fact

преди 3 месеца

ей, ***, избрал съм ви с една проста зазача: да разкарате едвокнижника.Адо ми увъртате и се правите на велики - начи сте кат него и нема да изем до урните да ви отразъ!

61

Анонимен

преди 3 месеца

,Валерия Велева прислужницата на мултигруп и мутрите дава акъл от сайта на герб

60

Анонимен

преди 3 месеца

Типично по български са гласували доста както се вижда водени от мисълта: "Не е важно на мен да ми е добре, по-важно е на Вутее да му е зле" Просm народ-слаба дъръжава.НС е огледало на обществото. Не малка част от народа си казл: "Щом бат Сали може да е в парламента, що да не може да няма нещо и под дъното?" Тръгнали да копаят. Копали-копали и открили поредната мумия, където ще ги оправи. За българите с IQ равно на температурата на собственото им тяло е приоритет някой да ги оправя във въздуха.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Искат да търкат билетчета хората.

58

Кюлчо Чекмеджиев

преди 3 месеца

Аз крада най-добре.Вие сте прости,затова ме избирате.Бедни сте и гладни,ама аз не съм.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Системни партии но провалиха страната и сегашната система за 30 г. и българите изчезват по-бързо и от пчелите. Съответно трябва промяна и то сериозна на цялата система.

56

Анонимен

преди 3 месеца

ей тия ми надуха главата по седем осми теве некви танцъори,школи за танци и други мърди дето по цел ден си чешат плуитките седнали при тошко йорданов простака да се обясяват как им спорали бизнеса,ами кое да спрат да ви отворят вас да танцувате ,а да се напълнят болниците ли бе простаци.толкова ли е важно да се танцува сега.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Махнете го тоя Боко ейййй. Искаме чалгаааааа и каманистиииииии като едно вреееемеееееееее.

54

Анонимен

преди 3 месеца

баба валъо ако не друго е уцелила за боко тиквата и славчо простака че са авторитарни простаци.това е много точно казано.единия бивша мутра,другиа се прави на мутра резил!само токо простака липсваше тошко йорданов като че ли излезан отт гората,такъва ***!!!!

53

бай куртев

преди 3 месеца

валерия велева ми прилича на селска клюкарка,като тия баби които седат пред входа и клюкарят кой влиза и кой излиза. абе гледай си компотите,внуците и лютеницата, слагай буркани на село, не си ли видиш че си на 70г.станала,ако не и повече, тръгнала да обяснява на младите кое какво.ти велева можеш да обясниш как се затварят компоти и трушия бабке.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Важното е Боклукъ да се махне, пък ако ще и Мефистофел да стане премиер. Все ми е едно.

51

мунъо

преди 3 месеца

Тая валерия велева много одъртела,дрът вампир седнала да говори за тоя и оня,верно е обаче че славчо простака е авторитарен тип като боко тиквата,двмата са две лица на една монета.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Ми, като са прости като поцинковани кофи ще губят

49

Standoff

преди 3 месеца

Разпада на ИТН ще започне още от първото заседание на парламента. Баба Мика 79 г. фенка на пРезидента и чалгата, ще открие сесията. Всички гласували за Трифонов ще получат шок когато видят лицето на промяната - вампирясалата Цола Драгойчева. А като видят физиономиите на останалите "лица на промяната" ще им се доплаче. Нека.