48

гербераст без власт

преди 3 месеца

Каква я мислехме - каква стана ! Мъка-а-а !

47

Да

преди 3 месеца

Герберастките тролове ги направиха да си говорят сами.Копайте дъното, може и още надолу.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Черепа няма шанс да влезе в парламента, колкото и гласа да си купи пак няма да му стигнат крадените пари

45

Няма как

преди 3 месеца

Тук под мен много съграждани са направили анализи на шоуто и сценаристите. Щеше да е добре, ако има някой да прочете, а и да се замисли. Но скъпи съотечественици, гласувалите за него НЕ четат. Не само форуми, а въобще. Те слушат чалгата му и пият пластмасови бутилки бира. Това е масовият негов избирател. Това е същината на демокрацията. Тя е успешна само при достатъчно критична и просветена хорска маса. Когато масата е на чалга и бира води Слави. Затова това в Германия, Франция и др. не става.

44

Миролюб Бенатов

преди 3 месеца

Голямото реване от всички поддръжници на статуквото ми пълни душата ! Много страх и много злоба в техните редици ! Слави не бил политик , ама Чекмеджан е политик! Слави щял да прави шоу в парламента , все едно Боко ги е пръскал с маркуча ! Слави бил *** и селянин , а за баш селянина от Банкя .....нямам думи! За БСП не говоря , те са в будна кома , и шанса да отидат в канала заедно с герб не е никак малък!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Ама тези си коментират сякаш ще има само още едни избори до съставяне на правителство.

42

Х

преди 3 месеца

Болшой театър !

41

Случаен минувач

преди 3 месеца

САЩ искат да управляват целия свят, но не могат - пречат им Китай и Русия.Китай иска да управлява целия свят, но не може - пречат му САЩ и Русия.Русия иска да управлява целия свят, но не може - пречат й Китай и САЩ.България иска да управлява себе си, но не може - пречи й България.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Още 3-4 месеца пандемия и половината от БСП ще са под земята, а Корнела ще откаже останалите соцо-мазохисти.

39

N

преди 3 месеца

Слави не е очаквал да стане втора полит. сила и сега е като в небрано лозе. Гола вода, жалко, че подлъга хората, политика с няколко сценариста не се прави !!!

38

Сценарист от шоуто

преди 3 месеца

До РикиИмайте търпение, драги зрители. Сега като напишем сценария ще ви го дадем да го прочетете. Важното е шоуто да върви!

37

Софийски потайности

преди 3 месеца

Сърби ме от лево и се чеша с градската десница.

36

Кикирикикирикики

преди 3 месеца

След такъв вот и боговете мълчат, вие искате Слави да ви пее.

35

М да

преди 3 месеца

Защо така ся ше срутвате държавицата...

34

Слаби анализи

преди 3 месеца

Не е ясно защо всички "интелигентни" политолози и социолози се опитват да излъжат Слави, че на следващите избори ще бъде първи. Слави обеща да измете борисовщината и калинките, но ако върне мандата, без да осъществи обещанията си, с надеждата вълната на народното недоволство да го възнесе на пиедестала на историята, същото това недоволство ще го прати в компанията на Мутри вън и ВМРО. Истинският лидер трябва да умее да разпознава историческия шанс, когато той му се представи...

33

Анонимен

преди 3 месеца

Слави и хората му са гола вода. Хубав жена, ама да не говори, че е куйа. Всеки ден, в който правят нещо, ще смъква рейтинга му. Диктатор в партията си, неконсенсусен типаж. Такива хора са феодали и диктатори, но не и съвременни политици. България няма нужда от такива хора.

32

Майна

преди 3 месеца

Слави е едно авторитарно селско момче, което силно си надцени възможностите в политиката и ЩЕ СРУТИ ДЪРЖАВАТА БЕЗ СЪМНЕНИЕ. Стойте и гледайте!

31

Мда

преди 3 месеца

Протестърите пресолиха манджата! И те са в ступор! Ристо колкото и да подскача и да кряка, само вдига рейтинга на Бойко! Хората ще изберат предвидимия и открит политик, пред измислента завера на т.н протестъри!

30

999

преди 3 месеца

Какъв политик е Слави - нито се показва, нито знаем какво иска да прави, нито някой казва кое - що!!!! Пълна мъгла!!!! ИЗБРАХТЕ КОТКА В ЧУВАЛ. САМО ДА НЕ ОКАЖЕ СЪВСЕМ ДРУГ ЗВЯР.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Системни, несистемни партии - глупости пълни.Да излиза слави и да каже след 4 години какви ще са заплатите и пенсиите и как ще го постигне.