28

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да раздаде пачките и кюлчетата от чекмеджето, но няма да го направи и ще утече у канавката.

27

Антибоци

преди 5 месеца

ВСИЧКИ хора могат много бързо да повярват и още по-лесно могат да те намразят, когато ги излъжеш.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Резултатите от изборите са тотална фалшификация.Гербавите и троловете им ги чака съд и затвор.О всички го знаят, но гербавите со траят, дано ги подмине.Не, няма.

25

Ох

преди 5 месеца

Валериева тръгнала да обяснява, личния паж на Доган! Да ви светна: втори път хората няма да се подведат! Всички протестъри ще изгубят от нови избори. Хората са в шок от резултата и следващия път ще изберат предвидимия Борисов, а не покрилите се политици!

24

Анонимен

преди 5 месеца

"Пандемията" вкара Славчо в парламента. Хората, които не вярват в ковид, които са против ограниченията на човешките права и мерките, антиваксърите гласуваха за него като единствената ковид-скептична партия. Това е.Ако обърне палачинката и започне да говори за маски и ваксини ще залезе толкова бързо колкото изгря.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Тия малко ми поомръзват. Мразим бойко, та мразим бойко.Добре, кажете вие какво ще направите.Например бойко вдигна на учителите заплатите с близо 100 процента за 4 години.Да каже някой колко предвижда да вдигне заплатите на някой бранш за следващите 4 години.То иначе празни приказки за иновации в икономиката всеки може да дрънка.Слава богу иновации има, но те не зависят от политиците.

22

На всички

преди 5 месеца

Ни е ясно ,че нови избори няма да има. Недоволните бесепари от провала на никаквицата нинова, ще подкрепят ГЕРБ, както и ДПС , до тук с еуфорията на Главчо . Системните политици са играчи , а не бездарни чалгаджийски шебе ци.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Не видях в платформите на новите партии нищо друго освен да махнем Бойко защото го мразим. Не разбрах тях защо грябва да ги обичаме.

20

Рики

преди 5 месеца

Г-н Трифонов, като един редови официален политик, няма ли да излезете да кажете визията си за управление на държавата?

19

шмatka

преди 5 месеца

До Аман Да, за пореден път българите се доказаха като народ без грам разум в главите! Как може да хвърлиш цяла държава в ръцете на дружинка алкохолици-събеседници и те от телевизора да ни решават съдбините! Ей,просташки народ и това си е- вари го, печи го за пет стотинки акъл няма в празните си картуни!

18

Анонимен

преди 5 месеца

На тези избори хората гласуваха за да махнат Бойко , но на следващите ще се замислят защо и какво получават в замяна.

17

Анонимен

преди 5 месеца

О, мадам В, още ли правиш баница на Бея??? Или вече си много стара чанта за него? Стара, но алчна. Ти си първата, от платените "журналисти", която след изборите се "тури" на славуца, галевица и бойкикевия. Пфу, отвратителна си.

16

Анонимен

преди 5 месеца

От тук нататък на Слави ше му се наложи да говори. Песните няма да му помогнат, пък и електоратът му е от тези дето лесно разлюбват.

15

Кукувица

преди 5 месеца

Следващите избори ги печели Цеца Величкович, оти е по-лепа от Славе. Министър председател ще е Сретан, оти мрази Баце, а вие ще сте си прокиснали от мизерия и чалга, ама ше ви е густо.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Слави приключи полит кариерата си с триумф. Той беше до тук. От системните партии ГЕРБ и ДПС ще увеличат резултатите си на следващите избори, а БСП ще си остане на това ниво.

13

Абе верно ли

преди 5 месеца

Ванката е следващият министър-председател, не че нещо, хората го харесват.

12

На следващите избори

преди 5 месеца

Тошко ще постигне 99,99 процента, като бай Тошо едно време.

11

Аман

преди 5 месеца

От циркове. Ама българинът си е ориенталец, обича си циркаджилъците и после като уфца си плаща сметката.

10

филанкиши

преди 5 месеца

Утре пенсионерите ще вземат по 50лв. + 120лв. (някои)!Следващият месец (май) ще вземат "ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА"!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Резултатите от изборите са тотална фалшификация.Гербавите и троловете им ги чака съд и затвор.