34

Анонимен

преди 1 месец

До Стригане до кръвнали герб го махнахте вчера ве, какво си заревал! Нинова веднага ще ти даде джебни!

33

Анонимен

преди 1 месец

Колко по-скъпо? С 2, до 2,5лв. Хайде информирайте ни, а не ни плашете! Някои сигурно въобще няма да си пипнат цените.

32

Стригане до кръв

преди 1 месец

Минаха избори за 150 милиона идват други за още 150.Идва зелена сделка.Идва борба с въглерода.Идва паспорта на къщата на баба Пена да установи дали дядо Пешо я е направил по изискванията на Герб.Идват нови данъци в ЕС, щото ЕС ша спасява климата пък Китай и други нещат.Идва еврото.Идват веганите.Идват ковид 21,22....Много неща идват и много пари трябват.

31

Еми

преди 1 месец

Те за това на хората им писна и гласуваха за Слави.От 2 години само рекет и всяване на страх.Как не приеха 1 закон в полза на обикновения човек?Всичко за богатите и търтеите,бачкаторите не смогват да плащат.За това следва Сеньорита чао чао!

30

Ямболски цървул

преди 1 месец

Моята е евро 6...преди 1 месец минах преглед .Имам залепен стикер на стъклото.И ся КО? Юли пак тряаа минаам....ТЪЙ ЛИ?!?!

29

bocko

преди 1 месец

такса вход и изход от пункта няма ли да има?Като толкова искат да караме еко автомобили държавата да започне да субсидира хората да си купят както е в другите държави. Тук както обикновенно само ще се стрижем

28

Анонимен

преди 1 месец

В допълнение на пост-25Къде, къде по лесно е да острижеш сиромах Ганьо Балкански отколкото да го стимулира!Но какво можем да очакваме от Долната гербаджийска ***!!!

27

Анонимен

преди 1 месец

поредната такса/данък който хората трябва да плащат и да се занимават, без никакъв ефект и без никакви ползи за никого! ТОТАЛЕН ПРОВАЛ, ТОВА ИЗИСКВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНИ!

26

Анонимен

преди 1 месец

Пир по време на чума. Пърдом на пандемия. Изцеждане до дупка. Никаква милост.

25

Анонимен

преди 1 месец

Един пример,съседна Румъния субсидира покупката на нов Електромобил с 10000 +1150 ако бъде предаден стария автомобил или 11150-субсидия,при цена на Dacia-Spring 16990Та Кога ще ги стигнем Румънците?

24

Анонимен

преди 1 месец

Слави трифонов е политически инвалид, като повечето българи.

23

Анонимен

преди 1 месец

При никакъв случай не ви искаме вашите убийствени стикери дано да горите в ада

22

Анонимен

преди 1 месец

Айде няма нужда от вашите стикери залепетисиги у *** тия стикери народа няма нужда от вашите убийствени стикери дано да висе провалят всички мечти и да горите в ада

21

Не е сигурно...

преди 1 месец

Най-вероятно ще се отложи за 2022

20

българин

преди 1 месец

До: номер 16 (Бай Танас)Номер 16, ти България знаеш ли къде се намира? А знаеш ли кой я управлява?Не ми отговаряй!Само едно ще ти кажа: В много чужди държави предлагат стимули, например голяма сума пари, за да си купиш електрическа кола, включително в Китай!Само българската държава не ти дава, а ти взима, най-вече ако НЯМАШ ПАРИ!!!Понятно, товарищ Танасович?!

19

Анонимен

преди 1 месец

И какво значение има какъв стикер ще ти лепнат щом няма никакви ограничения къде може да се карат колите с най-лошите показатели. Не са въведени ограничения при замърсен въздух да не се карат такива коли. Значи полза нулева.

18

Анонимен

преди 1 месец

Първо си вижте изборите - най-висшата проява на държавната власт, пък после мислете за някакви си ЕКО-МЕКО-СТИКЕРИ-МИКЕРИ!Чипове-мипове - дрън-дрън бабината ви!Във Велико Търново спряха машинното гласуване, защото машините се скапаха!Какво ни гарантира, че новите чипове ще работят безупречно?В България единствено ATM машините и POS терминалите на БОРИКА са безупречни!

17

Мен

преди 1 месец

Ако хората не искат да плащат да си ползват градският транспорт!

16

Бай Танас

преди 1 месец

Купувайте си нови коли вместо да мрънкате.

15

Даниел

преди 1 месец

До Анонименне,те ще минават когато им дойде времето