30

Анонимен

преди 3 години

До Стригане до кръвнали герб го махнахте вчера ве, какво си заревал! Нинова веднага ще ти даде джебни!

29

Анонимен

преди 3 години

Колко по-скъпо? С 2, до 2,5лв. Хайде информирайте ни, а не ни плашете! Някои сигурно въобще няма да си пипнат цените.

28

Стригане до кръв

преди 3 години

Минаха избори за 150 милиона идват други за още 150.Идва зелена сделка.Идва борба с въглерода.Идва паспорта на къщата на баба Пена да установи дали дядо Пешо я е направил по изискванията на Герб.Идват нови данъци в ЕС, щото ЕС ша спасява климата пък Китай и други нещат.Идва еврото.Идват веганите.Идват ковид 21,22....Много неща идват и много пари трябват.

27

Еми

преди 3 години

Те за това на хората им писна и гласуваха за Слави.От 2 години само рекет и всяване на страх.Как не приеха 1 закон в полза на обикновения човек?Всичко за богатите и търтеите,бачкаторите не смогват да плащат.За това следва Сеньорита чао чао!

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Моята е евро 6...преди 1 месец минах преглед .Имам залепен стикер на стъклото.И ся КО? Юли пак тряаа минаам....ТЪЙ ЛИ?!?!

25

bocko

преди 3 години

такса вход и изход от пункта няма ли да има?Като толкова искат да караме еко автомобили държавата да започне да субсидира хората да си купят както е в другите държави. Тук както обикновенно само ще се стрижем

24

Анонимен

преди 3 години

В допълнение на пост-25Къде, къде по лесно е да острижеш сиромах *** Балкански отколкото да го стимулира!Но какво можем да очакваме от Долната гербаджийска ***!!!

23

Анонимен

преди 3 години

поредната такса/данък който хората трябва да плащат и да се занимават, без никакъв ефект и без никакви ползи за никого! ТОТАЛЕН ПРОВАЛ, ТОВА ИЗИСКВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНИ!

22

Анонимен

преди 3 години

Пир по време на чума. Пърдом на пандемия. Изцеждане до дупка. Никаква милост.

21

Анонимен

преди 3 години

Един пример,съседна Румъния субсидира покупката на нов Електромобил с 10000? +1150? ако бъде предаден стария автомобил или 11150?-субсидия,при цена на Dacia-Spring 16990?Та Кога ще ги стигнем Румънците?

20

Анонимен

преди 3 години

При никакъв случай не ви искаме вашите убийствени стикери дано да горите в ада

19

Анонимен

преди 3 години

Айде няма нужда от вашите стикери залепетисиги у *** тия стикери народа няма нужда от вашите убийствени стикери дано да висе провалят всички мечти и да горите в ада

18

Не е сигурно...

преди 3 години

Най-вероятно ще се отложи за 2022

17

българин

преди 3 години

До: номер 16 (Бай Танас)Номер 16, ти България знаеш ли къде се намира? А знаеш ли кой я управлява?Не ми отговаряй!Само едно ще ти кажа: В много чужди държави предлагат стимули, например голяма сума пари, за да си купиш електрическа кола, включително в Китай!Само българската държава не ти дава, а ти взима, най-вече ако НЯМАШ ПАРИ!!!Понятно, товарищ Танасович?!

16

Анонимен

преди 3 години

Първо си вижте изборите - най-висшата проява на държавната власт, пък после мислете за някакви си ЕКО-МЕКО-СТИКЕРИ-МИКЕРИ!Чипове-мипове - дрън-дрън бабината ви!Във Велико Търново спряха машинното гласуване, защото машините се скапаха!Какво ни гарантира, че новите чипове ще работят безупречно?В България единствено ATM машините и POS терминалите на БОРИКА са безупречни!

15

Мен

преди 3 години

Ако хората не искат да плащат да си ползват градският транспорт!

14

Бай Танас

преди 3 години

Купувайте си нови коли вместо да мрънкате.

13

Даниел

преди 3 години

До Анонименне,те ще минават когато им дойде времето

12

Анонимен

преди 3 години

Поредното обиране на пари от хората... Всяка кола си има еко категория в талона. Ако не отговаря на стандарта си просто не трябва да се допуска да преминава технически преглед, толкова е просто... защо пак трябва да откриваме топлата вода...

11

Hvh

преди 3 години

Ай честиту,Докато карикатури като Рановски са съветници -така ще е.По пунктовете за гтп пак ще имитират дейност, важното е, че има причина за поскъпване.А иначе прегледа пак ще е проформа.