50

Анонимен

преди 3 години

И как ще ограничат хората живеещи в София да шофират софииския си автомобил ? Или направо ще им ги изземат и при надин

49

Гацо Бацо

преди 3 години

Колко наивен съм бил,като съм си мислел,че не могат да измислят друго да ни дерат кожите !

48

Анонимен

преди 3 години

Чипът ще служи за подслушване в купето,kакто ни подслушват телефонитеи какво постваме.Та много хора ще чуятедни хубави неща за тях,било упраляващи,било на първа линия с палки.А от сателита ще ти знае мнението целият свят.

47

Анонимен

преди 3 години

С мин работна заплата от 350 лв, не ми харесва Русия!

46

Анонимен

преди 3 години

Оправете качеството на горивото, а след това лепете стикери и чипове.

45

Изток

преди 3 години

Плюете Русия,ама знаете ли ,че там за първо дете ти дават 13000 лева,а за второ 19000 лева..(8000 евро)...Правиш две деца и хайде нова кола...

44

Анонимен

преди 3 години

Всички некадърни милиционери ли се казват бойко?

43

BATMAN

преди 3 години

Prichinata za tova e che dosta hora nqma dase chipirat s vaksini covid ami taka shte chepirat kolite ite sledqt na vsqkade kadeto she hodish si hodis.. Naistina trqbva da zastanem vsichki pred toq smeshen parlament I dasi zashtitim pravata.......ako imame takiva..

42

Анонимен

преди 3 години

А който не иска да му чипират колата? Ето за какво били еконормите в крайна сметка.

41

1-н

преди 3 години

***

40

Каннддат

преди 3 години

Трябва да се забрани на бивши катаджии да заемат управленски длъжности в държавната администрация. Този Б Рановски е бивш началник на КАТ, свикнал да командва и да не се вслушва в думите на опонентите си. Нито образованието му е като хората, нито опита му, беше назначен от ББ хей така между другото. Писах в един пост, но го изтриха - Европа създаде Евро 1, Евро 2 и т.н. до Евро 6 или 7 вече, но България е над тия неща. Ако някой обжалва тия стикери в европейския съд Рановски и *** му началник?

39

До40

преди 3 години

Кое е утопия бре пич,ако имаме Румънските субсидии една нова електрична ти излиза около десетина хиляди лева,бъди сигурен че доста люде ще се разделят със старите си курници при такава цена,но не и с поредната тъпигьозгка изцепка на гробарите която се канят да прокарат!

38

Анонимен

преди 3 години

Поредният гербаджийски рекет,оставка мутри долниииии!

37

wer

преди 3 години

Значи освен емисиите от аспуха има и компонента възраст на автомобила. Излиза, че стар автомобил,даже с нов катализатор не става. А колите на газ щели да се проверяват и на газ. Все едно някой ги кара на бензин, ако има газ.Зле завоалиран лобистки закон на дилърите на коли - бивши ченгета.

36

до Забрана

преди 3 години

приятелю :1. Българина е беден, с население което 75 % взима под 1800 лева.Как се купува нова кола от 20000 лева ниско бюджтна.2. Имаш ли представа колко зарядни станции има в страната, колко метан станции има.3 Знаеш ли колко замърсява ефин ТИР спрямо кола- 10/1.И кскъв е дела на товарния транспорт автомобилен в страната.пишеш утопии

35

Жоро

преди 3 години

продължаваме да внасяме 20 годишни отпадъци от Европа, но пък видиш ли, въвеждаме екостикери...звучи ми логично отвсякъде :-)

34

Анонимен

преди 3 години

хайде спрете старите коли и да видим кой ще Ви купува горивата от къде ще ги събират акциза и ДДС . Покачване на цените на горивата а от там цялостно поскъпване живота в страната.

33

Забрана

преди 3 години

Да забранят вноса на милионни курници и тотални щети от Европа. Тук сме коша за отпадъци на ЕС. Да субсидират подобаващо желаещите да си купят нови коли- коя на метан, коя на ток. Да проверят и вземат мерки за подобряване качеството на горивата. Да оправят градския и междуградския транспорт. Жп транспорта. И чак тогава да посягат и на стотинките на хората.

32

Анонимен

преди 3 години

този Бойко Рановски, не се ли усеща че герберските му далавери свършиха. А тези стикери са поредната такава.

31

Анонимен

преди 3 години

Всичката я свършиха за еко стикери ще ми говорят....ми оправете градския транспорт, жп транспорта...дайте на хората възможност нормално и бързо да се придвижват до работа било то с велосипед, с автобус, с влак от един град до друг и спрете да внасяте трошляците от други страни. Първо това се прави...след това говорете за еко стикери. Всичкото криворазбрано...