415

Анонимен

преди 3 години

Нищо не са пропилели задграничните българи, освен собствения си живот да направят нещо смислено. Българете в чужбина избират 1, максимум 2 депутата за Народно Събрание. Много шум за нищо.А ти по-добре научи детето си на всичко, което знаеш, че виж едни други поколения как са покосени от глупост.

414

Nobody

преди 3 години

Опашки за гласуване в Евопа - браво.Ама опашки за гласуване в Москва няма.Мили братя зад граница, избягахте на запад, а с гласуването си ни пратихте на изток.С лесна ръка попиляхте бъдещето на детето ми.Ей затова стойте си там и не се връщайте. Скъсайте си и българските паспорти....***.

413

Вирус

преди 3 години

До Taliban@"АБСОЛЮТНА ГАВРА Е СКРИТИТЕ УПРАВНИЦИ МИЛИЦИОНЕРИ ДА ДОПУСНАТ ТОЗИ ДОЛЕН НАДРУСАН ЧАЛГАР ДА РЕГИСТРИРА ПАРТИЯ."---Точно Те, скритите управници милиционери, избират подобни послушни и не особено умни - да не кажа по-силна дума - индивиди да "ръководят" България.На Тях не им трябват умни хора, а послушни oлигофрени.Умните хора могат да мислят и са заплаха за хората в сянка.

412

Анонимен

преди 3 години

Повръща ми се от тези мутри от снимката, от истеричката Мая, от Буйкикев и призраците на Позитано 20. Това не е България.

411

Къде е батко?

преди 3 години

Къде в Славуца? Откакто спечели го няма. Даже не гласува и даже не поздрави феновете си след това. Нали той беше главен контрол, че Бойко не ходел в НС. Аз залагам, че той няма да отиде и веднъж. Ще бута напред Тошко африкански да ръси спуснатите тези. То в парламента няма ауто кю и трябва да говориш каквото имаш в главата, а в неговата са текстовете на няколко народни и кавърите на турски и гръцки хитове. Може пък да пее. На избирателите му и това ще стига. Само да зърнат спасителя за малко.

410

Едно въпросче

преди 3 години

Слави нали ще участва в управлението? Щото ние сме гласували за него - не за някакви дето не ги знаем изобщо. Много моля! Без измъкване! Предлагам Бойко Борисов пък да си направи шоу и там да ги спуква всички от бъзик.

409

Аз

преди 3 години

Предлагам да разделим страната на 2: едната част ще се управлява Герб, другата от останалите и да видим коя част ще се справи по-добре. Второ - като те наемат на работа има изпитателен срок - за депутатити, министри и тн колко е? Някой знае ли?

408

Анонимен

преди 3 години

Слави е по-червен от Корнито, едно време ходи в Москва лично да се среща с шефа на газпром, покойния Рем Вяхирев, а Сашо Дончев му е пръв другар. На печелившите честито, вкарахте дявола в парламент.а

407

Словянин

преди 3 години

Абсолютно без проблем гласувах с машина, а и с преференция за 30 сек. Бюрокрацията преди и след това бе по-дълга.

406

Анонимен

преди 3 години

Не се нспъвайте герберски *** , напразно е. Герб загуби и взе тези гласове с измами и купуване. Хайде ЧАО, свърши се с хунтата и нейните ***.

405

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Е ...КАТО ГЕРБ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП, ЗАЩО ТОГАВА ЧАЛГАРО НЕ СИ ИЗКАРА МАНДАТА ЗА 4-ГОДИНИ.... А БЪРЗА ДА НАЗНАЧИ "ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО" И ДА БЕГА ДО 3-4-МЕСЕЦАХА....ХА,ХАААА??!!ГОНИ ВИ ШУБЕТО НЕЩО, НЕКАДЪРНИЦИ ..!МАЙ ДА ВИКАШ ПО УЛИЦИТЕ И ДА ЛЕЖИШ ПО ТРОТОАРИТЕ Е КЪДЕ-КЪДЕ ПО-ЛЕСНО ОТ ТОВА ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА!НАЛИ , ЩЕХТЕ ДА ОПРАВЯТЕ ДЪРЖАВАТА И ДА ПРАВИТЕ "ПРОМЯНА"?

404

4epa

преди 3 години

МАЯ КОСТИНБРОДСКА- ГАЛЕВА , ХРИСТО ИВАНОВ - МАДЖОВ И СЛАВ4О УЛ4ИНДОЛСКИ С ПОДКРЕПАТА НА КОРНЕЛИЯ - ИМПЕКСОВА !!!!!!!!!!!!! ЕПА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!

403

Анонимен

преди 3 години

герберските тролчета ще са пукнат от ядгерб вече са политически труп

402

0

преди 3 години

Слави без сценаристите си е кръгла нула и това го знаят всички а на изборите се видя, че се скри и не коментира нищо защото бяха изненадани от резултата и не му бяха написали какво да каже.

401

истина

преди 3 години

Сега България ще бъде управлявана от сценаристи на едно шоу което вече никой не го гледаше по БТВ и накрая беше спряно, защото беше омръзнало на всички, от жена която не се поколеба да използва деца с недъзи за собственото си политическо издигане след провала на кметските избори в София и от политически хамелеони от начело с Христо Иванов.

400

0

преди 3 години

Слави, Христо и Мая - брутален ужас. Слави е надут злобар който и понятие си няма от управление на държавата, Христо беше и в СДС и в ГЕРБ и Мая е същата политическа пеперуда. Каква промяна със стари мутри в нови партии и скрити зад гръмки фрази.Сега може Мая пак да назначи мъжът си за военен министър или ще му намери друго хубаво място.

399

Анонимен

преди 3 години

Ами тя самата Корнелия Нинова призова Слави, Мая и Христо да се опълчат на ГЕРБ.Тя малко издаде хората на БСП, като се опита да ги активизара твърде рано. Преди да има сформирана коалиция и правителство.Ама прекалено е изгладняла и избързва.

398

Анонимен

преди 3 години

Со----рос,бе коронясан?

397

СОФИЯНЕЦ

преди 3 години

МАЙ ЧАЛГАРЯ СЕ Е ПРОДАЛ НА ЧЕРЕПА ТОТАЛНО ,ПЪК КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИ.ВА. НЕКА СЕ ПЕНИ -МУТРИ ВЪТРЕ !!!! ААААААА?ЩЕ НИ СЪСИПЯТ ДЪРЖАВАТА!!!!!

396

СОФИЯНЕЦ

преди 3 години

МАЙ ЧАЛГАРЯ СЕ Е ПРОДАЛ НА ЧЕРЕПА ТОТАЛНО ,ПЪК КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИ.ВА. НЕКА СЕ ПЕНИ -МУТРИ ВЪТРЕ !!!! ААААААА?