435

Nobody

преди 3 години

Славчо очакваше да го играе балансьор в парламента и да си осребрява присъствието там, ама сега се насади на пачи яйца. Полезен ход няма. Сега ше го играе болен, ще се откаже да е депутат, после няма да се яви и за получаване на евентуален мандат, и партията му се спихва.Жокер: Вижте ухилената физиономия на Мустафа Карадайъ в изборната нощ, и увесения нос на Тошко Африкански

434

Биляна Лилова

преди 3 години

Лакардиите за "преобладаващата маса" не значат нищо защото това просто е математически сбор от диаметрално разположени в интересите си партии.Шаренията няма даде нищо добро, а след нея идва анархията и беззаконието.Има една партия която е безпорен победител и това всеки нормално мислещ човек ще потвърди.За съжаление (също като през 2013г.) наивния народец пак беше излъган.Дано резултата не е същия като тогава !

433

софиянец

преди 3 години

На изборите на 04.04.2021 кандидатката за народен представител от партията "Има Такъв Народ" Ружа Райчева -наследник на Андрей Райчев не успя да влезе в новият парламент. Та кой не разбра , че БСП1 победи БСП2 най-накрая след 12г. Та в държава където 4-5 групи олигарси дърпът черджето към тяхните нужди вие си мислите , че имате ИЗБОР.Блаженни са Вярващите тяхно е Царството Небесно.

432

К

преди 3 години

Не съм гласувал за Слави или за Черепа, но с кои очи герберският *** в този форум пише, че на тези избори връх е взела глупостта и чалгата, защото хората са гласували за тези две личности?!? Та именно Бойко винаги е бил олицетворение на понятията "мутри" и "чалга". *** и нахален бодигард, скитал с *** по чалга заведения цял живот...

431

Гиб Мелсън

преди 3 години

Много се надявам новата патерица на Бочко да не се окаже Слави. Че това фръцване и цупене срещу БСП може да всъщност да цели връщането на Бочко и Карачанката на бял кон на следващите избори. Не е лошо да направят вече някакво изявление, че с това мълчание нещата не вървят на добре.

430

Фръц

преди 3 години

Много се пенявите, но резултата от изборите е що-годе реалното отражение на мненията в обществото. Със 100% сигурност може да се каже, че преобладаващата маса не припозна ГЕРБ, а потърси някаква алтернатива (или по-скоро реши да гласува назидателно). Тази дефрагментация във вота, се дължи единствено и само на липсата на лице-обеденител, което е единственото положително в случая. Това е момента, в който коя да е партия работейки за народа, ще изгради и себе си!

429

Анонимен

преди 3 години

Ако до няколко дни не бъдат арестувани крадците на милярди народни пари и тяхните закрилници, суверенът просто ще си ги вземе обратно, както стана с властта.

428

Анонимен

преди 3 години

Още ли не разбрахте кой спечели изборите с 8% разлика пред втория?Какви правителства съставяте бре.Къде Ви е Славуца? Болна била? Чудите се защо не се появява?Няма и да се появи, симптомите ще се засилват, задължителна карантина, ама дотогава Парламента вече ще е съставен. Славуца като леко болнава ще си отстъпи депутатското място и няма да и видите очите повече. Честито на глупаците. Гласувахте за промяна, получихте подмяна.

427

Анонимен

преди 3 години

Защо Борисов, Гешев, Цацаров, Пеевски и Мавродиев са още на свобода? Арестувайте и ръководствата на службите за противоконституционни паравани на мафията. Искам протокол с 20 имена всеки ден.

426

Анонимен

преди 3 години

"С лесна ръка попиляхте бъдещето на детето ми."То ако е кат тебе ... язък че са е родило....

425

Анонимен

преди 3 години

До 485Ако закриеш всички казина, ще се нароят 5000 нелегални такива, а с корумпирана пролуратира, кат наштъ, само ще стане по-зле.

424

Щщщ

преди 3 години

Ще върнат мутрите отпреди 89 г.

423

До 480

преди 3 години

А заблуда си.В България ДПС има 1% от гласовете;малко повече от Сидеров.Другите са от чужбина.

422

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов - смях в залата, та той мънка като наплашена гугутка, тя Мая Манолова е по-мъж от него.

421

Анонимен

преди 3 години

Прехода не е свършил другари и другарки,а се възражда чрез неговите създатели които купиха държавата ,криминалните олигарси и по нов начин обучени от фирми конктролират наивните .Тези които си напазаруваха протестиращи и ги манипулираха и дирижираха като в зоопарк.Щом тълпата гласува на Божков ,преставете си колко сиво е останало и колко де.б.и.л има в наличност.

420

Анонимен

преди 3 години

Хайде тез от протеста на Божков дето гониха "мутрите" или "мутрите " ги сготвиха да поискат закриване на свърталищата казина на всеки км ,най вече в кварталите ,защото те са мутренски и повече от средните училища.Да ги преустроят в центрове за иновации и творчество.Защото простотията,вкл.и чалгарията взе връх ,създаде първосигнали които единствено пълнят гушите на създателите на корупцията и деградацията,мутрите от прехода днешните олигарси,като Черепа и подобни.а

419

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ умря,да живее България!

418

Сопол

преди 3 години

Прехода ще приключи с разстрела на тиквата и потъването на бсп . Значи още година две макс

417

Mстия

преди 3 години

Аз си принтирах 2х3 метра плакат на чекмеджето. Сега е в рамка над леглото.

416

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с лъжите, че ГЕРБ манипулира изборите? Какво стана със 100те хиляди наблюдатели на ***? Някаква обратна връзка от тях? Или трябва да признаят, че Христо Иванов лъга цяла година? Ама само е загрявал.