355

АНОНИМЕН

преди 3 години

Дали и в тези три партии няма мутри? Как мислите?

354

глиго

преди 3 години

НЯМА ПО ВРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ДОСЕГАШНОТО...... НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ- ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И БОРБАТА С ПАНДЕМИЯТА,ИКОНОМИКАТА,АРМИЯТА ,НАСЪРЧАВАНЕТО НА ПРЕДПРИЕМЧИВОСТА И МН .ДРУГИ..... КОЙ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИ РЕФОРМИТЕ- ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,ШКЕМБЕ ВОЙВОДА,***, МАРЕШКИ...... ТОВА ДА СЕ ГОВОРИ ЧЕ БАЦЕ Е БЪЛГАРСКИЯ МЕСИЯ СИ Е НАПРАВО СМЕХОТВОРНО,НАИСТИНА ЕДИНСТВЕНО В КРАЖБИТЕ ГЕРБ СА НАЙ ПОДГОТВЕНИ.....

353

Анонимен

преди 3 години

По-слаб премиер от Борисов едва ли ще имаме, даже и Слави да стане премиер.Има един вариант за правителство на промяната - Някоя от партиите различна от партията на мутрите, прави правителство с някаква подкрепа, променя Изборният кодекс, за да имаме нормални избори и подава оставка, за да има предсрочни избори по променения Изборен кодекс. Другият вариант е никоя партия да не успее да състави правителство и както е по Конституция служебно правителство и нови избори.

352

социолог

преди 3 години

Правителство до свалянето на фигуранта и после нови избори.

351

мен

преди 3 години

Като почнат тия социолози да говорят.. Всичкото е аКо това аКо онова.Дайте им време да видим какво ще стане. Без съмнение Слави е доста спорна личност но също така е категоричен и директен. Аз разчитам на това.. Само не знам ако стане премиер с тия патерици как ще се мъкне навсякъде. Да поживеем пък да видим :)

350

ПроСоТо

преди 3 години

До Найденовсложи си ръка на сърцето и кажи:-КАК ВИЖДАШ Чалгаря в ролята му на "МИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ"?..не ставайте смешни!Ако НАИСТИНА нещата стигнат до..както се изразява колегата долу.."брутална проституция",ВЗРИВЪТ на обществото ще бъде убийствен!На хората им писна до болка от "политическата " ПРОСТИТУЦИЯ!...поне за нас,СЕГА настъпи "ерата на Водолея"...Българина много трае,но избие ли му чивията,става страшно..

349

Анонимен

преди 3 години

Извинявам се предварително, но престои да станем свидетели на брутална проституция...

348

Анонимен

преди 3 години

До ти да видишАко го направи и той, значи е същия като предишните. Няма полезен ход, има само НЕполезни. Само че, ако ги направи Боко се връща на бял кон.

347

Найденов

преди 3 години

Праветлство на Слави, Христо и Мая, подкрепено /задкулисно от БСП, какво да правиш, политиката е *** игра?/ е напълно възможно да изкара 4 годишен мандат. Някакъв си социолог, световно неизвестен, не решава дали да е за дълго или за кратко. Волята на народа е решила кого да избере и тя няма да се промени в следващите 6 месеца. На никого не са нужни нови избори за 100 милиона, освена ако не ги платят тия дето ги искат.

346

ПроСоТо

преди 3 години

ама за какво "Слави и Сие" става дума?Та нали самия той обяви тържествено,че НЯМА да прави коалиция с никого?!..е,сега "Лъжец 2" ли искате да го изкарате?..или той си е такъв?..

345

Анонимен

преди 3 години

Човекът просто си правеше шоуто, от каквото разбира. Хората му се вързаха, та го избраха! Ами сега?

344

ти да видиш

преди 3 години

"Хората не виждат как тези политически субекти, които преди това са се отричали взаимно, ще могат да се прегърнат". Значи може т.нар.патреоти,които натрупаха точки с антигерб кампания да се прегърне с герб, Може Яне-то да "арестува" бойко,но после да му става съветник,може Тодоров да пише за "шайката на бойко",може бикООФ да фашизира образа на бойко и след като ги сложат на банките, да го защитават със зъби нокти, НО тези нови субекти не могат да се прегърнат?!?Нали уж трябва дасме обективни...

343

Анонимен

преди 3 години

До избирателТц, Славчу каза че има симптоми на корона и не може да говори. Някой друг път, ама никой не знае кога.

342

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо за туй народа казва: три пъти мери един път режи. Щото после идва късо и трябва да се кърпи.

341

избирател

преди 3 години

Слави , шоуто свърши. Вече си Държавен служител , а държавата съм аз -Суверена. Тъй , че спри със скечовете и си покажи програма ,депутати , стига Тошко да говори от твое име.

340

Анонимен

преди 3 години

Хм, идва лято, време за протести с всички атрибути дето ги научихме от батковците миналото лято.

339

Анонимен

преди 3 години

Не ве ванката ще е депутат ти се обърка

338

Анонимен

преди 3 години

Българите лесно се лъжат, за това и скоро няма да има оправия.

337

Анонимен

преди 3 години

Ванката ще носи кафе на обабикян

336

доктора

преди 3 години

До Не разбирам ГЕРБ спечелиха с гласовете на 400 000 държавна администрация ,всички ***(купени) и фирмите свързани с ГЕРБ и техните служители (защото лапкат трохите от еврофондовете).