30

Геноцид

преди 3 години

Защо в България населението се ваксинира с ваксина която в повечето страни вече е забранена?

29

Анонимен

преди 3 години

До ДжоЦ. На глава от населението са на ПЪРВО място по починали от Ковид в света от по-големите държави. Само за 2020 "скритите" починали са 324 хиляди. Като добавиш официалните и тези от 2021 и минават половин милион.

28

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма локдаун и всичко работи нормално.

27

Анонимен

преди 3 години

В САЩ и Европа измират като мухи от ваксините, но режимът в Брюксел крие реалните цифри на жертвите.

26

Анонимен

преди 3 години

Соршоидника е се е побъркал в коментарите !!

25

Анонимен

преди 3 години

Преминаване към алтернативни валути и отдалечаване от използването на долара

24

Джо

преди 3 години

Руснаците имат за година още скрити 260 000 починали от короната и са на 2 място в света. И продължават да лъготят, че имали ваксина, как ли пък не? И Сърбия, и Унгария горят, пук уж масово сложиха руските и китайските *** на хората!

23

Питка Любопитка

преди 3 години

Русия с трите си най-прекрасни и перфектни ваксини какъв процент масова имунизация е постигнала, някой може ли да ми съобщи, щото много искам да зная. Или работи само за износ?!

22

Анонимен

преди 3 години

Съединените щати и други западни държави вече не са в състояние да използват класическа дипломация.

21

Анонимен

преди 3 години

Путин би трябвало да се покаже с нея. Даже Вучич избра друга ваксина, при това китайска. Доста показателно за качеството на руската. Да избереш китайска пред руска.

20

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЧервените психопати като теб е нормално да лъжат така нагло: руснаците нарочно не си подаваха документите за одобрение на ваксината в ЕМА, докато ревяха, как ги "дискриминират", точно за да може техни лакеи като теб да разпространяват фейк нюз. Трябваше накрая една германска компания, която иска да внася ваксината да им подаде документите, иначе не е сигурно дали още нямаше да лъжат безобразно, както ти тук.

19

Послъгваме

преди 3 години

Е " политическа граната" и доказателство за това е броят новозаразени и починали в Турция , коята имунизират с тази ваксина милиони.Защо лъжеш ? Турция и Израел отдавна се отказаха от Спутник и ваксинират съответно с китайска и Пфайзър !

18

Макрон

преди 3 години

"Ние се сблъскахме със световна война от нов тип, изправени пред Русия и Китай, които се опитват чрез ваксините да получат влияние".

17

Спутник

преди 3 години

Е " политическа граната" и доказателство за това е броят новозаразени и починали в Турция , коята имунизират с тази ваксина милиони. Няма информация ,че има странични ефекти, но явно няма и полза от нея.

16

до 10

преди 3 години

Еми примерно - защото русия е империя , защото най-редовно се разхожда на запад да треое хора , защото докара комунизма , защото ... и тнт много са .

15

Объркал се

преди 3 години

проблемът е че западът се страхува от Русия, и не е ясно защо се страхува.И от къде разбра, че западът се страхува от Русия ??? Или това е желанието на Русия, но така и не се получава - кой се страхува от бедна и изостанала страна ?!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"Ако изобщо пристигнат ваксини, руснака гепва парите и куче влачи рейс, ние колко пъти вече го патиме тоя москоФски номер с прословутите таралясници Миг 29 и " ремонтите им"."Най-накрая точно така ще стане, а да не забравяме, че това е по-малкия ефект: по-големия е, че държавите, които с десетилетия са страдали под руското робство, се чувстват предадени от тия търгашески и наивни изпълнения.

13

Джо

преди 3 години

И от кога руската некадърниост, лъжи и пропаганда биха могли да са спасение за Европа? Да си ваксинират собственото население с тая измислица, европейците ще се оправим чудесно сами!

12

Анонимен

преди 3 години

До Само пропагандаИменно. Както добре е написано в статията: това си е граната хвърлена в ЕС. Между другото, МЕркел и Макрон са инструментални в разбиването на ЕС с тия изпълнения. Да преговаряш с кървав убиец за нещо, от което няма шанс да получиш, е политически гаф с масивни пропорции.

11

Анонимен

преди 3 години

Европа е спасена благодарение на Спутник. Записването започва сега а реда ще ви излезе след 10 - 15 години.