226

ЛИЛИ

преди 1 месец

Е да различна е АСТРА ЗЕНЕКА ТЕ ПРЕДВИЖДА ДО МОРГАТА!

225

процедурно питане

преди 1 месец

защо само 3 % от руснаците се ваксинираха..
и защо Русия чупи рекорди по заразяване и загинали от Ковид 19

224

1

преди 1 месец

До Един от Германия

Обновен коментар: както преди отбелязах, Германия подхожда прагматично, но накрая ще се види, че е само политика и германците не разчитат на ваксината Спутник наистина да им реши проблема (количествата, както и СРОКОВЕТЕ за доставка е го докажат).

За сметка на това това нанася СЕРИОЗНИ ПОРАЖЕНИЯ върху политическата спойка между страните членки на ЕС, много от които много ясно виждат, каква е целта на Кремъл: да забие клин между тях (като "непослушни") и големите.

223

Анонимен

преди 1 месец

Не случайно е казва "Спутник". Придружава те до гробищата. Ясно!?!

222

Един от Германия

преди 1 месец

oбновен коментар: По ZDF съобщиха, че здравния министър Йенс Шпан започва ДВУСТРАННИ преговори с Русия за внос на Спутник V в Германия. Министърър разкритикува едноличното споразумение на баварците с Русия и каза, че трябва да се преговаря не само за една провинция, а за цяла Германия. Щял да прилага ваксината след одобрението от ЕМА, но иска да се запаси предварително - по неговите думи.

221

Имунолог

преди 1 месец

" Гранатите" " Астра Зенека", " Пфайзер- Бионтех" и " Модерна" отдавна гръмнаха в Европа!! Отделен въпрос е колко са умрелите след ваксинацията с тях!! Защо " Инфопортала" не информира? Щото умрелите след ваксинация със " Спутник" V са 0 %!! Ясно??

220

Имунолог

преди 1 месец

" Гранатите" " Астра Зенека", " Пфайзер- Бионтех" и " Модерна" отдавна гръмнаха в Европа!! Отделен въпрос е колко са умрелите след ваксинацията с тях!! Защо " Инфопортала" не информира? Щото умрелите след ваксинация със " Спутник" V са 0 %!! Ясно??

219

Трол

преди 1 месец

Нищо за Българския рай кажете дето ни го прилагат 30 години. Всичката Мара втасала и сега Русия и е дерта.

218

Анонимен

преди 1 месец

Спутник е като Астра страничните дрйствия после

217

Анонимен

преди 1 месец

До до 215/216

"Ти си говориш и контактуваш явно с руснаци тип "Навални".Няма нормален руснак ,който да говори лошо за страната си."

Не си ги подбирам. Срещам ги където ме заведат обстоятелствата и ОПРЕДЕЛЕНО има много руснаци, които не са слепи за проблемите на страната си. А за "самое лучшее" ЖЕСТОКО си се заблудил: точно като нас са по отношене на това как гледат на стоките: генерално западните са предпочитани (точно като у нас).

216

до 215

преди 1 месец

Ти си говориш и контактуваш явно с руснаци тип "Навални".Няма нормален руснак ,който да говори лошо за страната си.Те може и да са с гумени *** и карат Зазки но за тях "Русское самое лучшее".Казано по друг начин хората са патриоти ,а не дупедавци като теб ,хвалещи и кланяйки се на САЩ и Запада.Иначе всяко стадо си има и *** но аз ти говоря за 80-90% от руснаците ,а ти говориш за около 1%

215

Анонимен

преди 1 месец

До До 215

Точно защото съм ходил там пиша тия неща, а тия дето не сте стъпвали там сте си създали някакъв смешен илюзорен образ за това каква е Русия, и затова по цял ден тролите за Путиновия "рай".

Даже и на руснаците им е смешно, че има такива, които превъзнасят Русия. Когато говориш с тях там тия теми се заобикалят и коментарите са само косвени и с кисела усмивка: ВСИЧКИ знаят за какво става въпрос!

214

До 215

преди 1 месец

По това ,което пишеш не личи ,че си ходил там.Да не те е опънал някой руснак ,че така ги недолюбваш ?

213

Анонимен

преди 1 месец

До До 214/215

Последно бях в Русия преди 2 години. Ходил съм над 15 пъти там.

Смешни руски симпатизанти, без грам акъл в главата и промити до безобразие с пропаганда.

212

До 214

преди 1 месец

Ти си виждал Русия само на карта .Загубих ценни минути от живота си да ти обръщам внимание.Бягай на соросоидната паничка да си грухтиш на воля и остави руснаците да си измират като мухи.Тъкмо за някоя и друга година няма да остане нито един руснак жив.

211

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 211

"Там ваксината е доставена без сертификати. Не се знае точно кой е производителят и дали въобще е Спутник, или манджа с грозде"

Доставката е директно от руската страна, тъй че ако няма сертификати, е с неясен произход и т.н. това си е работа на руснаците.

Както казах, от Русия с любов за балъчетата.

Това беше ясно на всички, които са си имали работа с руските сатррапи, че така ще стане. Няма да е и последната неприятна изненада от тях в това отношение.

210

Анонимен

преди 1 месец

До До 209/212

Какви 12% другарю, това предполага, че те са тествали, а те са тествали колкото са броили и жертвите. Наскоро даваха как "доставят" Спутник в Азиатската част на Русия - с хеликоптер и фанфари. Колко теста мислиш, че са направили в тези места и пак ли така с хеликоптери?

Аз съм ти дал данните които имат отношение към темата. Ако "искаш" други, отиваш и си ги намираш, мен те не ме интересуват.


А това, че на Русия здравната система е пълна трагедия е ясно на всеки, видяхме го.

209

Анонимен

преди 1 месец

аз съм *** и вие сте прости. меркел и макрон отишли да се молят на путин за ваксина, ама само ако изпълни тези 300 условия. путин все пак ги е изтърпял и обещал да съдейства. аз ако бях нямаше да мога. никои никого не кара да се ваксинира на сила. Ваксината произведена в Оксфорд от индиец, пакистанец и покръстен жител на бангладеш в ***. мисля, че всички се обедиха. но путин е виновен и ние ще му даваме наклон на бритона

208

До 209

преди 1 месец

Ти не вярваш на официалните данни за смъртността там от Ковид.За това искам да видя каква е общата смъртност .Къде е отклоняването на темата.Според теб смъртността от ковид в Русия е половин милион.Ама това е повече от 12% смъртност от вируса при 2% в целия свят.Защо според теб в Русия е 6 пъти по-голяма

207

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 207
Там ваксината е доставена без сертификати. Не се знае точно кой е производителят и дали въобще е Спутник, или манджа с грозде.