53

Що за тъпотия е,

преди 3 години

все САЩ гледаме, а нищо не възприемаме!? Там като се роди дете си става американче, в Турция като се роди дете си е турче, как може турче да се смята за българче!? Не знаят нито една дума на български, ама претендират за българско гражданство. От къде накъде такива ще се месят на нашият живот в България? Никъде по света не се дава гражданство, ако не се знае езика на съответната държава. Нали майчин език искаха, да си живеят в Турция, без да се месят тук!

52

Turkoglu

преди 3 години

Така е. Не са всички. Но част от тези, които го поддържат губят търпение. Те затова го избраха, да донесе шериат. Това са консервативните среди, и колкото и да забатачва икономиката, на тях не им пука, те си искат своето. За Турция един евреин сефарит ми каза най-правилното нещо. Когато 2001-2 Ердоан създаде партията, а аз му казвам какъв е този, пак ислямист. Тогава евреина ми каза: Синко, това е Турция. От Османската още върви така, една напред, една назад. Много прав излезе.

51

Анонимен

преди 3 години

Ердоган спечели последните избори с 52 % срещу 48 Така че не е вярно че народа иска шериата Освен това съм сигурен че е имало измама и са добавили поне 5% към неговите

50

Turkoglu

преди 3 години

Причината е същата като на макетата. Искат да вземат паспорт, с който да заминат за Англия или Германия. Другата е, че това са светски хора, а в Турция нещата сериозно отиват към шериат. Просто народът си го иска и Ердоан ще им го даде и не е за всеки. За свикналият да пие ракия и яде луканка е още по-тегаво.

49

Не ви трябва паспорт

преди 3 години

Слагайте тениска на Байдън и всички към Мексико.Оттам през Рио Гранде и Камала ви чака с отворени обятия!

48

Анонимен

преди 3 години

Чиба!

47

Аха

преди 3 години

Аха, искат, но само в тази статия...

46

Анонимен

преди 3 години

По големи глупости отдавна не бях чел.Тея искали в Бьлгария !Колко кадьрни кадри вече са зад граница и не мислят за врьщане ?Аз например вече 26 години както офейках от Булгария.

45

Паслар

преди 3 години

Да, може да имаме дребни противоречия, но сме длъжни да ги изгладим в името на обичта ни към България и славянския свят начело с Великая Рус.

44

Анонимен

преди 3 години

Каква стойностна дискусия се е разразила тук ... престанете да се страхувате толкова и ще спрете да мразите. Кучето се зъби, когато някои го застрашава ... приличате на постоянно уплашени / озъбени кучета. От какво чак толкова ви е страх ?

43

Сюндюк

преди 3 години

Свобода за Кюрдистан пък тогаз бели пасапорти.

42

Неоосманизъм

преди 3 години

Интересна тема!Т.е. искат в ЕС не в България ,но в ЕС е пренаселено и национализма ще си каже думата!Кой раздава БГ паспорти!

41

Анонимен

преди 3 години

Е поне български може да научат,да го припомнят и на бабите си.А и българска история.Български граждани по стечение на обстоятелствата,но ....!

40

помашки мелез

преди 3 години

да не идват.

39

Да си стоят в аанал

преди 3 години

0рмана тези типажи.

38

Анонимен

преди 3 години

Твърдо Не!

37

goro

преди 3 години

Предизборно само се сещат Да ли няма пръст някой партий

36

ДО неграмотните

преди 3 години

Не цапайте форума с писаници дето нито се четат, нито някой чете .Научете се да пишете български

35

Ястреб Османлията

преди 3 години

И на мен ми писна да ме щави чичо Яшар!Ще искам и аз българско тескере и ще емигрирам.Ми той, чичо, направо ми разкова клоаката!

34

Да

преди 3 години

Те искат гражданство от БГ и после ходят в друга европейска държава за да работят. Бягат от Ердоган хората. Там ще останат само ислямисти които бачкат за 10 евро на ден.