73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Момиченце, не говори за неща, на които не си била свидетел! Питай по-възрастните за тези неща!

72

Анонимен

преди 3 години

А-а-а, не! Стойте си там! Помня, когато напускахте България и плашехте, че ще се върнете с танкове.

71

До Ф.С.Б.

преди 3 години

Докато сме в Евросъюза нищо не могат да отхапят, разпадне ли се, България може да изчезне.

70

полковник Колев

преди 3 години

Може,но само за тези със светли коси и по възможност със сини очи и европейски изглеждащи. Но не и на черкези или ориенталски и азиатски лица. Да говорят български и да са готови да спазват нашите закони и конституция!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Чудесно-кандидат гласоподавателите искат българско гражданство. Или може би планират Крим 2. Но нашите управляващи, които инда са те със сигурност ще проспят този момент.

68

emigrant

преди 3 години

Вижда се,че много простаци не разбират,че щом се насъскват против сънародниците си в чужбина и то говоря срещу българи християни,не турци,не ***,не евреи,ще ядем дървото колективно!!Именно омразата и постоянното делене,перчене,показност и съизмерване кой е по и най,ще ни затрие.На един приятел съпругата работи в БГ консулството.Каза,че се е стресирала от количеството молби за отказ от БГ гражданство.При дадени условия трябва да избираме или оставаш с местното за да не страдаш или си патриот

67

Анонимен

преди 3 години

Ние на сума ти македонци подарихме българско гражданство, че на тези ли няма да подарим. Дано при преброяването, което уж трябва да се състои тази година да отчетат наистина реалния брой на населението, вземайки предвид, че на над 500 00 , а може и повече да се водят българи само по лична карта инда не са живя вали и ден в България. Накрая да не се окаже , реално в. Ългария живеят под 5млн. жители.

66

Ф.С.В.

преди 3 години

Странното е че това са хора трето поколение- ТЕ са си почти турци--и най вероятно броят им набъбва и след 10 г да не се окаже че имаме 1 мил "българи" в Турция --тогава ще ще се върнат и ще отхапят парче от България- Руският сценарий--Мисля че след 3-4-5- поколение -не трябва да им се дава БГ гражданство

65

emigrant

преди 3 години

Гледам,че някакво *** ме слага в графата всички българи в чужбина и че съм нямал права?!Моля?!Имам права повече от тебе некадърнико!!Аз съм излязъл от България,щото бях изгонен от червената мафия,която боквално превзе държавата ни и в частност нашият град!Ако бях останал,щях да съм умрял.За двойното гражданство,защо да не се признава за българи християни,живеещи в приятелски държави?!Внукът ми е с немско гражданство, зет ми е немец,но дъщеря ми го учи на български и е българин като вас и мен!

64

Анонимен

преди 3 години

Не, благодарим!

63

emigrant

преди 3 години

Малко преди да ги изгонят с възродителният процес бяха станали непоносими.Ако пътуваше тогава с нощният влак между Шумен и Подкова ,можеше да си помислиш,че си в Турция или в някоя арабска държава.Висиш в коридорът,отваряш купето,лъхвате миризма на крака,вдигнати на седалките.Питаш дали има място,не ти отговарят или измърморват нещо на турски.Постоянно и демонстративно говореха на турски.Аз мисля,че стана добре,че ги изселиха.Искаш Европа,цивилизация,говориш бг език,БГиме,християнска религия!

62

Анонимен

преди 3 години

Схващате ли, колко беше прав Тодор Живков? Жалко, че нема още 20 години пред себе си...

61

Анонимен

преди 3 години

Гледат че роднините им от Столипиново си джиткат и се заселват по ЕС с българският паспорт без проблеми и искат и те.Интереса клати феса, нищо ново под слънцето. Сигурно някои искат да избегнат и войниклъка,че то избора е голям - я Кюрдистан, а Сирия, я Либия.....Мани, мани.Разбира се, ако издържи изпит по български, приеме българско име и целуне три пъти портрета на Бай Тошо ,може и да му се приемат документите за разглеждане.

60

Анонимен

преди 3 години

А на какво основание тези ТУРЦИ искат българско гражданство? На база на това, че дедите им са били поробители?

59

Влади

преди 3 години

Ами те са си наши хора, произлезли от нашата земя, вероятно от нашата кръв. Защо да нямат и тръпка към България, както българските евреи в Израел. По-добре такива наши хора да се върнат, отколкото разни мигранти.Без икономика обаче няма да стане.Трябва да се задвижи.Тогава биха се върнали и етническите българи, от неволя отишли по гурбети из Европа и Америка.

58

ОПА

преди 3 години

АМАН ОТ ВЪЗРОДИТЕЛИ-ДА СИ СТОЯТ В АНАДОЛА-БАЩИТЕ ИМ КАЗАХА ЧЕ ТАМ Е ПО-ХУБАВО И ПОБЯГНАХА БАРАБАР С МАГАРЕТАТА СИ---ДА ПЛЮЕШ ПО РОДИНАТА СИ НЕ Е ГЕРОЙСТВО А МЕРЗОСТ

57

Анонимен

преди 3 години

Българската земя е изкупена от турци , купуват всичко - фабрики, къщи,апартаменти,хотели ,че и тецове. Цели градове и села говорят турски , дори ромите се турчеят . Турция им дава пари да се връщат и да купуват , че на ердоган му е "на сърце" . А нашете политикари продават,траят и трупат пачки.

56

Анонимен

преди 3 години

КО НЕ

55

Анонимен

преди 3 години

За българомохамеданите от лозенградско и одринско съм съгласен, но само при заявено българско национално самосъзнание, изпит по български език и установяване в България!За другите- чиба!

54

След

преди 3 години

успешно взета матура по български (говорим и писмен), история и география на България и внасяне на осигуровки тук - може!К*ъв български гражданин е този/тази, дето на "родината" си вика "бул гаристан"?