93

Сатира

преди 3 години

По-добре да дават Български паспорти на нашите Турци в Турция. От колкото на Македонците. Турците поне ни уважават.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до 155Това важи и за обратното. Има почти век между периода, в който сте посочени, и темата, спомената в темата.

91

Анонимен

преди 3 години

От 155 пардон ИЗТОЧНА ТРАКИЯ

90

Анонимен

преди 3 години

напред братя,да превземем гюргист ан отново,този път за хилада години

89

Анонимен

преди 3 години

до 150 Какво има общо по темата твойте мили турци в селата?? И тракийските българи в източна турция са били мили хора изкащи да си изживеят живота, но са ги изгони да си ходят в България за една нощ разорени без дом и работа!

88

Асан КарагъзЪ

преди 3 години

На жените им писна да раждат и прислужват, затова искат БГ паспорт и да бягат към Германия. Оня, мустакатия, сигурно се върти в гроба като ги гледа там.

87

българина

преди 3 години

български знаят ли? ние дали ги искаме? тест по български и история и тогава! все за дпс нали, новите шпиони, директна доставка от МИТ

86

От бай Тошо

преди 3 години

Децата на кучетата са кучета.!.

85

Плевен

преди 3 години

А българско гражданство на наследниците на Осман паша кога ще дадем?

84

Анонимен

преди 3 години

Ние, ни съм съгласна. Твърду.

83

1-н

преди 3 години

Европския бухарски паспорт клати феса, а?Там си им е добреНема нужда да им се дава гражданствоНекогаш са го ималеСи го тражат там каде са се заселили

82

Анонимен

преди 3 години

Не и не! Нали плюеха на България, нацисти сме били, с танкове щяха да се връщат. Ниро са българи, нито нищо- потомци на грозни диваци. Никога не сме ги искали тук.

81

Той

преди 3 години

Да искат българско гражданство не че се чувстват българи,а заради свободното движение из страните от Европа.

80

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем, на границата изяждат 2 свински пържоли,казват 3 пъти,, Отче наш" изпяват химна на България и могат да влязат и да кандидатстват за българско гражданство.

79

Хюго Бос

преди 3 години

Категорично не! Имаме си достатъчно анадолостанци, повече башибозук, не! Колкото по- малко общо с тези изоставили станци, по- добре. Егати, няма ли отърване от тези натрапници. Не им искаме грозните муцуни с плоски глави, анадолските имена и средната км религия.

78

Сашо от Варна

преди 3 години

Хайде моля ви се - без 5та турска колона тука.

77

Берлин

преди 3 години

А пък моите деца и дума не искат да чуят за гетото.

76

Аз

преди 3 години

Няма лошо, осъзнава, че предците им са били насилствено потурчени по време на робството. Тук е България, задължителен български език на публични места и български имена. Щом Иван Атанасов в Америка е станал Джон Атанасов, то Мехмед ще стане Михаил. И като искат ЕС нека се концентрират в европейската част на Турция, после - автономия като Косово и покле - референдум и присъединяване към България, и без това Одрин и земята около него е българска.

75

Анонимен

преди 3 години

Малко ми изглежда като предизборна статия. Видите ли турците идват и ние се събуждаме и утре трябва да гласуваме за правилните партии които няма да допуснат такова нещо. Ако си мислите,че орда турци чакат с нетърпение да се заселят тук и да късат парчета от България се съмнявам. Всеки гледа на запад. Кво да правят в най-затънтената провинция на Европа. Нито могат да се развиват икономически нито професионално.

74

Анонимен

преди 3 години

Никакво гражданство. Това е целенасочена политика да могат да гласуват един ден. Стимулирайте раждането на нови деца в България. Давайте по 5к 10к или нещо на младите.