29

До нане

преди 3 години

Не съм гласувал никога за герб досега, но вече се замислям дали да ги подкрепя на изборите.Просто ми изглеждат единствените адекватни.Абсолютно прав е бойко - радев, зеления чорап се държи като всичко друго, но не като български президент и като адекеатен човек в тази тежка ситуация.

28

Анонимен

преди 3 години

*** фабриката на комунистите от опозицията вие като сирена-за последно. :D Чупиха си пръстите да пишат в интернет 5 трола. Като са толкова много що не отиват да протестират? Видяхме ги снощи и всяка вечер ги гледаме на живо. Снощи бяха пред Ценетралата на ГЕРБ 20 човека. Поп Зарята ги водеше и трите майки на Манолова бяха там. След изборите щели да вкарат Борисов в моргаmа. Справка интернет! Аз на очите си ли да вярвам или на турбомутротроловете?Хахаха мушеницииииииии Пишат, та дрънкааат.

27

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова първо ще се обеси в кабинета си, после ще скочи от покрива на ендекато и накрая ще се хвърли под бързия влак за Видин!

26

ДДРОнег

преди 3 години

Много добре излгежда тиквата , истински мъШ и женките припадат кат' го видят ...Я да каже нещо за информацията от Световната банка, защо България е най-бедната в ЕС, и то с голяма разлика от втората Румъния !!!Сигур пак ще се оправдава с комунистите и е прав, защото герП са комунисти, а той е най-големия комунист !!!

25

Шиши контролира ББ

преди 3 години

С Бойко и Шиши съм в прекрасни отношения. Не им се дава власт. Шиши каза, с него сме си говорили сутринта: Няма да ги пускаме никъде, никакви предсрочни избори. Това се чува в разговор, който звучи да е между бившия шеф на ББР Стоян Мавродиев и бизнесмена Димитър Ламбовски.

24

Нане

преди 3 години

Всички дЬбилни герберасти да прочетат горната новина. Ако може да четат де...Дотам се стига, когато управляват еднокнижници и калинки...

23

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Курц да вдигне шум, Боко щеше да си мишкува и да замазва очите на ****я си електорат колко добре се справя с кризата. Тук се прави на всемогъщ вожд, на Капо ди тути Капи, а в Европа е по-нисък от тревата.

22

точно днес

преди 3 години

Боко управлява пандемията... предизборно.Боко открива ремонтирани пътища... предизборно.Боко благодари на началниците си от ЕС... по навик :)

21

бай Ставри те чака

преди 3 години

И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Борисоффф, от теб чуваме само едно Ще Ще и в крайна сметка отиваш и ти казват няма, само Астра ако искате. Аз не пизнавам човек че дори и познат на пизнат който някъде да се е доредил за Пфайзер или Модерна. Лъжец ама на квадрат, все ги разпределят и все ги няма.

19

до 18

преди 3 години

Като е по-добре отивай да помагаш в Ковид болниците! Хората прекали Ковид в голямата си част трябва да получат ТЕЛК защото дробовете им са на халва тахан, а кръвоносната система е на бучки захар.Да не говорим за другите болести, които ще се отключат 3 месеца след излекуване. В Испания още миналата година април започнаха първите ампутации на пръсти на крака,и ръце след прекаран Ковид. Приятели живеят в Испания от 25г. и имат колеги испанаци.Родителите на някои от тях вече са с ампутирани пръсти.

18

Анонимен

преди 3 години

Кога ще се решите да публикувате поредния запис за Шиши и далаверите на ГЕРБ.Целият разговор може да се чуе в малкото свободни медии, вие не сте от тях!

17

HeinrichHimmler

преди 3 години

Що е то национален предател по веригата на мутрите - ББ - най-големият национален предател в историята на почти 14-вековна България. партия гр*б - пълна с национални предатели, л***пкащи си покрай банкянския. надолу по-веригата, партиите, патерици - до една национални предатели, взимащи пример от мутрите от Г*РБ! след това - националните калинки , предатели на родината, си, журналистите, които за малко пари продават родината си

16

Анонимен

преди 3 години

02.04.2021 г. Руският Център "Гамалея" създаде технология за обновяване на ваксината при мутация на COVID-19.

15

Анонимен

преди 3 години

За 30 години ви уредиха две спринцовки или казано като тез по телевизии дет се правят на умни "две игли,"

14

БаЦеБорисовщини

преди 3 години

Добре, че беше Курц да дигне шумотевица, щото Баце си мълчеше като риба и се оправдаваше като ученичка, че се бавели ваксините.

13

Анонимен

преди 3 години

По-добре е хората да се заразят и да изкарат вируса.Познавам една възрастна жена която го изкара нищо че не беше в най-добро здравословно състояние по принцип.

12

Горянин

преди 3 години

До коментар 1, ТА ТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ СИ Е КОМУНИСТ И ТО ПОТОМСТВЕН.

11

Анонимен

преди 3 години

От солидарност Русия изпраща за българските русофили 80 хиляди ваксини Спутник V които ще се продават в магазинната мрежа на Берьозка с долари, в краен случай с писмена молба до посол Митрофанова ще може и с рубли.

10

Атанас Велмазов

преди 3 години

Никакви 50% няма да има , а максимум 10%, но не са и нужни защото вече е решено, че септември ще има 4та вълна, ноември 5та, а март 2022г 6-та, така че не е и нужно. Сценария е до втръсване познат- ваксините няма да са ефективни срещу новите щамове, ще трябва да се произвеждат нови такива, дотогава локдаунче, после ваксинация, ново локдаунче, нов щам, нова година, нов щам, нова ваксина. Докато ОВЦЕТЕ не се събудят и не излезнат на масов протест и гражданско неподчинение! ХОРА или ОВЦЕ сте ?