169

кремиковски дознател

преди 3 години

ехооооооооооооооооо има ли некой тука

168

Един от Германия

преди 3 години

Германците се събудиха - 100 000 днес на протест в Щутгарт срещу коронадиктату.рата на Меркел. Идва германска пролет.pi-news.net/2021/04/jetzt-live-querdenken-demo-gegen-corona-diktatur-in-stuttgart/

167

Анонимен

преди 3 години

Ейййй,вие сте като омагьосани от тоя Борисов,бе.Два дена не го свалихте от заглавната си страница.

166

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за Милен Цветков и гледам тоя сви..чо..И двамата ужким са с човешки произход,но единия май не е.

165

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката докато не умори поне половината няма да се успокои.

164

Анонимен

преди 3 години

Докога ще те гледаме бе Борисов,докога ще ни баламосваш.Сталин ли си,Т.Живков ли си.Диктатор ли си.Нали сме в демокрация вече(фалшива).Стига с тоя култ към личността.Да ти направим един паметник в центъра на София па белким се разкараш.

163

Анонимен

преди 3 години

боеко е на сериозни наркотици, с всеки изминал ден става все по-смотан и неадекватен

162

Анонимен

преди 3 години

Германски дипломат:"Всеки непредубеден смята,че Борисов и шайката му ще бъдат изюметени,но България си е България"Демек вари ги,печи ги акъла си им е все същия.

161

И да триеш

преди 3 години

Все тая. Хората разбраха вече истината. Не е солидарност а подаяние за най - бедните. За пореден път сме най - бедните в ЕС

160

Анонимен

преди 3 години

връщай ваксините на еврейския съюз и слизай от влаС

159

anonimen

преди 3 години

mnogo zloben narod bre kvo sa vi napravili horata

158

Какво по-добро

преди 3 години

Най-доброто, което ни се натрапва е възрастните и болните да умират. Няма да се отделят пари за лечение и за пенсии.

157

СРАМ

преди 3 години

За каква солидарност се пише и говорим? Такава НЯМА нито в ЕС, нито в България. В целия свят започнаха с ваксинация на възрастни и хронично болни! Тук ваксинират с РНК ваксини млади 25-45 годишни, работещи в банки, телекоми, големите фирми и т.н. Защо? За да могат да си отидат на почивки и екскурзии в чижбина.

156

Анонимен

преди 3 години

Не е солидарност. След като ЕК се издъни с ваксините в началото, тя даде повече ваксини на някои държави т.е. на големите и богатите, за да млъкнат поне за малко и да не искат оставката на провалената Урсула. В резултат на това, такива като нас бяха ощетени и закъсаха. След като ЕК беше хваната за пореден път в издънка и измама, тя нямаше избор освен да ни върне тези бройки ваксини, които взе. Поредния срам за ЕК като цяло, това не е повод да се хвалим, но ББ говори така, защото е практично.

155

Анонимен

преди 3 години

Махнете тази реклама.Все пак сме преди избори...

154

Анонимен

преди 3 години

Солидарност е да застреляш тиквата

153

van zant

преди 3 години

БГ заплатите за час са най-ниските в Европейския съюз. Ех каква гад е тоя пинакотек ,да гори в ада мръсмик безподобен!!!

152

Колко изобретателно:

преди 3 години

Седи и гледа начина на това как е построена социалната система и гледа и кима и казва това работи - трябва да направя така, че да не работи и да не работи достатъчно дълго време, че да ги съсипя тия и на всичкото отгоре за времето през което нещото дето би трябвало да работи, но не работи, а антиработи - за това време те няма да имат право да ни съдят. Колко брилянтно ... и вероятно след всичкото, което е причинил на населението те ще приемат това за нормално и няма и да съдят. Я слишу блят...

151

Анонимен

преди 3 години

Абе никой не ви вярва бе крадци мръсни.Нали възрастните,нали рисковите първо.Толкова не ви вярват хората ,че даже и наистина да са от полза ваксините - няма да се ваксинираме.

150

Проблема е и друг:

преди 3 години

Ако тръгна да броя всички законодателни "тунингования" на българското законодателство срещу малкия свестен пич дето го бива за нещо нема ми стигне една седмица. Бройката е толкова огромна, че е по-огромна и от бройката на Банев и копилетията му. Всичко е пренаписано богатите алчни копилетия да ни вкарат в едно "законно робство" срещу което на всичкото отгоре не може да се оплачеш. Мине се не мине се време и хората забравят, но не и аз колко това е феодално, недемократично, неанархично и блят!