11

Анонимен

преди 3 години

Ботокс, кога ще ваксинираш Тиквата?

10

НА ВЪРХА

преди 3 години

НА ПИКА НА ЗАРАЗАТА СМЕ.....А РАЗХЛАБВАМЕ МЕРКИТЕ?!!!!?ЩО ЗА ПРОСТОТИЯ. НА ВСЯКЪДЕ ЗАТЯГАТ ПРИ ПИКА САМО ТУКРАЗХЛАБВАТ. УБИЙЦИ.

9

Анонимен

преди 3 години

За руската ваксина спутник5 няма нито една публикация в сериозно научно списание. Много ми е интересно нашите велики учени откъде черпят сведения за тази ваксина

8

до 3

преди 3 години

Какво да изберем? Нали ги виждаме стари муцуни от 30 г. с листи пълни с имена на хора от ДС, внуци или деца на комунисти, МаяМа Галева, Христо Иванов Бойкикев, Славчо Турбомутрочалгар, Румен Гечев-фалирал над 30 банки и виновен за хиперинфлацията, при която парите на нашите за 1 апартамент само за 1 нощ се превърнаха в пари за 1 хладилник, Сбабикян-Бащата на фалшивите новини в Б-я, Нинова-Техноимипекса-приватизатор на Костов-изгонена като министър от Станишев заради корупция.КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ??????

7

Професор Тръц

преди 3 години

Почваме с разхлабване на мерките

6

афроамериканец

преди 3 години

Целият щаб и министъра системно изпълняват женската роля в отношенията с г-н Бойко Борисов, компенсаторният механизъм в такива случаи се изразява в повишено желание да се покажеш мъжкар.

5

Анонимен

преди 3 години

Ангелов:Като шмръкна още една линийка бело,почваме да се готвим за четвърта вълна!!

4

Ветеран

преди 3 години

Безмерно алчни убий..ци на български деца.След като всичко приключи ще има едно голямо = и тогава ще бъдете закачени на въжето и пребити с камъни от българите загубили близките си.По време на война България не е давала такива жертви..........

3

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се гласува. Не се крийте! Отивайте и гласувайте! Не може да кибичите по парковете и цял ден да се размотавате по улиците и кафенетата, в градинките... а после 4 г. да ревете по форумите. Излизайте и гласувайте! Който не гласува - няма моралното право след това да роптае срещу кабинета.

2

101

преди 3 години

Е тогава какво е основанието за сваляне на мерките?

1

Анонимен

преди 3 години

Ами пик не пик ще гласуваме на изборите.