31

до 28

преди 3 години

Не казвам, че е несменяем. Ясно и точно казах с тази опозиция не може да го бутнете. ТРЯБВА НОВ МОДЕЛ. ТРЯБВА НОВ ЧОВЕК. ЗА МОМЕНТА НЯМА. Няма в момента стабилна и силна опозиция. Докато не се появи нова фигура, но нова и чиста - не като сегашните стари от 30г. в политиката и се представят като уж нови... Хората ги познават. Хората знаят кой кой е. България е една човешка длан. Малка държава. Скрито-покрито няма. Знаят хората и помнят всички свинщиини от прехода:-Приватизация-Банкови пирадими

30

Анонимен

преди 3 години

Надеждите са данните да останат като плато и да последва понижаване на заболеваемостта.* * *На надежди да се уповаваме и държавата ще се оправи, така ли бе ***?!

29

глупости

преди 3 години

е това е предизборни глупост, как не се увеличавт. Увеличават се и болни и умрели, а предтои разхлабване и избори. Болниците в големите градове ви са пълни, а идват повече болни за лечение в тях. Кой ще понесе отговорност че говорите глупости? кое ви е готовото, нито легла ще имате, нито кислород, нито лекари. Спешно обявете, че искате помощ от Китай , лекари, респиратори, каквото е необходимо, ане да измират хора на 40 години. Отървахте положението, то се видя.

28

дисидинта

преди 3 години

До Опозицията?Те измряха! Очаква ни ново турско!

27

Анонимен

преди 3 години

Не им вярвам вече на тия поплювковци. Лъжа след лъжа , заблуда след заблуда , голяма некомпетентност и никакви адекватни мерки, както и адекватно лечение. Имам чувството, че в някои болници нарочно не използват Ивермектин, за да трупат болнични дни и да точат НЗОК облагодетелствайки финансово болницата си. Визирам Балтов и Пирогов и то на гърба на болни хора и техният живот. Как в някои болници се използва Ивермектин, а в други е табу? Долни безкруполни търгаши с живота на хората. Видов ден има!

26

Анонимен

преди 3 години

Мангъров пак се оказа прав!

25

Опозицията?

преди 3 години

До ДО 17НЯМА ТАКАВА....каквото каже Москва. Страна на предатели сме! Само турско за нас!

24

Ром мързеливец

преди 3 години

Колко стана гласуването -офертите стигнаха ли 150лв?

23

гост

преди 3 години

"най-върховата" част предстои ...

22

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Ахаааа......както се казва, на връхчето на гованцето сме!

21

кура мой

преди 3 години

До КОЙНесъвместимост на пик с избори.1 ден гласуваш4 години да псувашНЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ БКП!!!!ВСИЧКО Е ДС....РУСКО ДЕЛО!!!

20

ДО 17

преди 3 години

Тези, които ни посочвате като алтернатива - не са алтернатива. ТЕ СА ПРОДУКТ НА СИСТЕМАТА. НЯМА КАК ПРОДУКТА НА СИСТЕМАТА ДА НАПРАВИ ПРОМЯНА.Продукта на системата е опорочен. Те са част от проблема. Няма как част от проблема да изкорени проблема.С тази опозиция не може да бутнете Борисов.Може да е крив.. може да е прав.. не е идеален.Но другите са модел на системата.Те се опитаха да изперат биографиите им, но имената не могат да им сменят. Хр. Иванов е Бойкикев-дядо му руски шпионин в Берлин.

19

Анонимен

преди 3 години

Е, щом има пик, ще взема да повервам, че има и пандемия.Кло-у-ни!

18

Анонимен

преди 3 години

Това дори не е тафтология: "Най-върховата част на пика"Върхът е връх, защото е най. А пикът също е връх.

17

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш! Може и да казваш истината но понеже си от ПП ГРОБ - ЛЪЖЕЕЕЕЕЕШ

16

хм

преди 3 години

Много интересно, гледам май всичко виждаш,само твоя любимец Тулупа не виждаш...Ми да вземем пак него да си го избираме, а?!Да си седим в л.***до брадичката и да не мърдаме, викаш, да не ни влизат в устата?!Е как пък една нова опорка не можахте да измислите за толкова време!

15

Ф.С.В.

преди 3 години

Всичката политическа стара сг-ан от 32 г насам -не допуска никой нов за политик - появиха се нови лица -но се оказа че са децата на тези крадливи политици-Сега искат да предадът "бизнесът' си на децата -как се краде от народа!!

14

Хейтя без ПАРИ

преди 3 години

Само като се сетя този как се наведе на Вожда за сина на президента автоматично мин ав периферното ми зрение.Вече е дамгосан като слуга на Баце както и останалите от НОЩ.А слугите на Баце не мислят за здравето крепостните селяни.

13

КОЙ

преди 3 години

До до 3А защо си забавил в романа си ВОЖДА на Вождовете.Надявам се не е умишлено!!!

12

Бай Ставри

преди 3 години

Я елате пиленца при батко,Да ви любя сладко, сладко..