36

35

преди 3 години

Въйййй! Ни та ли ей срам, бе! Аз каква истприя съм написла, за мъка, за борба, за болка ... а тИ Нне я харесваш!

35

Бунгар

преди 3 години

Това е нормално. Живял съм в чужбина и съм патувал 500 км за да гласувам.Всички приходи съм ги превеждал и инвестирал в България. Не обвинявайте хората работещи в чужбина.Те са най големия инвеститор в България.Благодарение на тях доста хора оцеляват тук.Това са едни от най чистите и свежи капитали в България.Не всички са *** и крадци по света от българите.

34

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Бе Ме БеБеее Меее Беее.БМБ....Превеждам:България Мраази БайчеилиБандюго Мръсннна Бегай

33

Анонимен

преди 3 години

До 29Последбия път, ако изключим Турция, най-мкого дпйдоха за Трайчо Трайков.

32

Виган

преди 3 години

Аз съм Веган

31

Анонимен

преди 3 години

Изобщо несмятам да си мръдна *** за да гласувам.То и без това няма за кого да гласуваш.Това гласуването си е ромски занаят. Те ходят до урните за да препечелят някой лев.

30

Анонимен

преди 3 години

До 30А защо изобщо да плаща за когото и да е? Защо няма една урна пред парланента и койт гласувал ... гласувал.

29

ТОВА Е....

преди 3 години

ДЕМОКРАЦИЯТА НА БИБИТКО.ДА ДЯМАШ ПРАВО НА ГЛАС. СТРАХ СТРАХ. ГЛАС ЩЕ ИМАТ САМО РОМИАДМИНИСТРАЦИЯ СЕЛСКИ ГРАДСКИ КМЕТОВЕ ОБЩ. СЪВЕТНИЦИ. ЛОБИСТИ ЗА ГЕПИ.

28

Анонимен

преди 3 години

"Така че хайде да не гласувате за нищо. Ние ще се оправим и без вас, дето оставихте майките и бащите си в старчески домове и на произвола на братя роми.Въх, колко ум..."Може би са наяъб, защото тук не са могли да изхрабват болните си рпдители. Много ми се перчат разни юпита с 3к заплати, но ако се случи злото и имате 4000 лева медуцински разходи на месец, върви ги вади в беге.

27

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за Боко Чекмеджето

26

Нормален човек

преди 3 години

Ш и б.ан и тролчета. Набийте си го в кра туните.Сега има най-много секции в чужбина ВЪОБЩЕ от както има избори.НАЙ-МНОГО!5+ пъти повече отколкото когато палячото президент ги организира!!!

25

чужбина предатели

преди 3 години

Лошото че много от тия в чужбина са против Бойко. Аз не знам защо им дадоха право да гласуват? Нито данъци плащат нито осигуровки. Защо ще ни избират премиера тогава ? Защо питам?

24

Селянин

преди 3 години

До Гражданин Този път няма да е "всеки път"

23

Гражданин

преди 3 години

До 11. Глу.пак, вземи малко са информирай, има си статистика. Всеки път на изборите в чужбина най-много от гласовете са за ГЕРБ.

22

Стали

преди 3 години

До 25 Избори имаше, но ако не си гласувал за мен, директно в трудов лагер. Имах уши и очи навсякъде

21

Реалист

преди 3 години

Е, и и колко ще гласуват? Глас в пустиня.

20

Нормален човек

преди 3 години

До Анонимен"За младите ще обясня кой е Сталин. Сталин или по точно Йосив Висарионович Сталин Та същият този Сталин е казал. Не е важно кои и как гласуват. По важното е кои и как броят бюлетините."Ако ще се правиме на интересни, то Сталин е Йосив Висарионович Джугашвили и той е нямал НИКАКВА ПРИЧИНА да ги казва тези неща. НИКАКВА. какви избори в СССР по негово време, какви 5 лева!

19

Анонимен

преди 3 години

Илко от 25 години е в Чехия и за първи път гласува--------аз пък за последно гласувах преди 25 год.

18

Mo

преди 3 години

Ако си стояха на задниците в България щяха да си гласуват в квартала.

17

Анонимен

преди 3 години

Ще пътуват стотици километри , защото гербавите калинки ,нежелаещи промяна на статуквото ,им измислиха хиляди препятствия , само и само да ги откажат от гласуването !Но и на будните ни сънародници им писна да ги лъжат и ако трябва и на другия край на света ще идат , но ще участват в градежа на бъдещето си !Затова The dinal countdown да започне сега !Тази неделя сменихме времето , идната неделя - правителството !