16

пияница мистик

преди 3 години

Другаре, да ви кажа само, че всички в чужбина ще гласуват за ГЕРБ. Ако си мислите, че ще пуснат за БСП/ДПС сте в жестока заблуда. Тия комунисти, дето са решили да емигрират в Джуджистан и Северна Корея или пък във Венецуела само те ще ви подкрепят партийката със затихващи функции БСП. На тях може да разчитате, на тези които са на Запад изобщо не се и надявайте, да гласуват за вас

15

Анонимен

преди 3 години

'' Българи в чужбина ще пътуват стотици километри за вота ''......................Да, да ... чакайте ме да пътувам стотици километри за вота ...Посолството е на половин час от мене, но няма кой да се занимава ... ако бих гласувал - бих гласувал за Герб.

14

До 11

преди 3 години

Точно там са умните....Които като почна пандемията се юрнаха да носят заразата.После киснаха по границите по Коледа, макар че изрично им беше казано да не пътуват.Сега домъкнаха британски щамове на роднини и друго простолдие.Много сте умни... ягодоберачи и миячи.Хванеш и да откинеш!Ако бяхте умни, нямаше да сте дезертьори. Така че хайде да не гласувате за нищо. Ние ще се оправим и без вас, дето оставихте майките и бащите си в старчески домове и на произвола на братя роми.Въх, колко ум...

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 "ГЕРБ прави всичко възможно да ограничи и затрудни гласуването на българите от чужбина"------------Тролчев, на миналите избори , организирани от Радев в Италия имаше пет /5 / секции. Сега са 25 /двадесет и пет/ . Та ???

12

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какво е казал Сталин. За младите ще обясня кой е Сталин. Сталин или по точно Йосив Висарионович Сталин млади хора е бил лидер на СССР и е победил Хитлер във втората световна.. Та същият този Сталин е казал. Не е важно кои и как гласуват. По важното е кои и как броят бюлетините. Затова при преброяването трябва много да се внимава че гърбавите пак ще си нагласят резултата.

11

Анонимен

преди 3 години

За това ББ няма вина! Беше ясно че ще стане така с датата, съвпадаща с католическия Великден! Питайте президента защо избра точно тая дата и какво целеше!

10

АнонимеН

преди 3 години

Някой да ги кара?

9

До 9

преди 3 години

Ми виж изборите от година на година стават по скъпи хартията поскъпна Хаха

8

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ прави всичко възможно да ограничи и затрудни гласуването на българите от чужбина, защото добре знае, че там са интелигентните хора, а интелигентните никога няма да гласуват за Простия и шейката му, която пребиваше студенти през лятото.

7

Анонимен

преди 3 години

Пука ми. До най-близката секция имам стотина километра. Гориво и аутострада -няма и 30 евро. Отивам. Комунисти , чалгари и розови либерали на власт не искам!

6

Баба Яга

преди 3 години

Ми да направим избирателна секция в 10 000 градчета по чужбина, та да има за къде кой се сети, тъкмо цената на изборите ще мина 100 милиона.

5

Анонимен

преди 3 години

Престъпниците се издирват,а не се гласува за тях...народна мъдрост!!

4

Анонинен

преди 3 години

Няма лошо, малко разходка, ще срещнат други българи, някоя свалка може да стане.

3

Анонимен

преди 3 години

Щяла да гласува да се пребере един ден с по хубава България 30 години не дойде по хубаво че сега ли по лошо ще става ако не грабнем тоягите не бюлетините с тях не може да променим нищо

2

Анонимен

преди 3 години

Мен ме интересува как ще гласува българската общност в братска Северна Корея? Айде тука форумците дето имат роднини там да кажат всичко ок ли е.

1

България е тук, не в

преди 3 години

... ами да занесем на всеки ли.гл.о персонална кутия до вратата му, а? нищо че не живее на територията на България, нищо че е решил да гласува сега за ПРЪВ път от 25 години!