76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Гледай сега.За Македония в ЕС трябва 100% мнозинство.Т.е. всички други да са ЗА МАКЕДОНИЯ, щом България казва НЕ - значи НЕ.

75

Анонимен

преди 3 години

"Ами с чии данъци и вноски техните деца ходят на училище и техните родители получават пенсия ?"С нашите пари, на балъците дето живеем тук ."Родителите ми са си плащали осигуровките и още ги плащат. Децата ми са на училище в чужбина. Странно е, защото като някой прасне такъв коемтнар, получава одобрение, но когато аз направя кампания във FB и събер 400 човека, които искат незабавно спиране на помощите за многодетни и безработни майки, ме блокират и заплашват ...

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Това кой го предлага?БСП с Румен Гечев ли?

73

ще научим

преди 3 години

Туй 404 не беше ли Интернет съобщение че такава страница не съществува?Какво иска да ни каже с това пРезидентът на ГРУ в България?

72

Анонимен

преди 3 години

Когато Радев насрочи изборите за католическия Великден ви казахме, че точно това ще се случи! Що се правите на улави бесепарчета?

71

Анонимен

преди 3 години

До komitataПо-скоро е обратното. Сега повечето са в почивка до вторник включително, така че може да се приберат при роднини и приятели, почти никой няма да работи в този ден, така че няма да има и проблем, ако желаеш да гласуваш.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81И не само. Хората колко често си пълнят количките? 2-3 пъти в година? С какво? Преоценено месо на 3 години, консеври, таолетна хартия и някое яке на промоция, както и зеленчуци. Това го правят и в Молдова, но не вискчи. Щяхме да сме добре, ако всяко семейство имаше кола на по 1-3 години, хората на по 25 вевче си взимаха пърия апартамент и вместо да емигрират по 10000 души под 20 годишна възраст на година, да се насочват към бедещото си кариерно и бизнес израстване!!!

69

komitata

преди 3 години

Целата е по-малко отвън да гласуват

68

Анонимен

преди 3 години

Ти си срам и позор за рода и църквата си, а след това и за наса като народ, "християнино"!

67

Анонимен

преди 3 години

До 67Ами знаеш ли защо е така. Защото новото поколение има ниска финансива култура. И почти всеки млад взима кредити,за да си пълни количките. Я с храна,я с техника. Не си мисли,че тези пари са натрупани от заплати и се чудят къде да ги харчат. Тъй че пиложението въобще не е толкова цветущо колкото ти се иска.

66

Анонимен

преди 3 години

До християнин??? Кое смешното, би ли ми казал? Я ми кажи, какъв точно християнин си?

65

Анонимен

преди 3 години

Тия са смесени бракове и децата им не говорят български и не е ясно България каква полза има някой който не говори езика ще гласува за чужди държави.

64

!

преди 3 години

До християнинКАК СМЕЕШ! Първо лъжеш, после не ми харесваш коментара! Ти си изчадие адово!

63

християнин

преди 3 години

До Анонимен 74Ха-ха-хааааааа.............

62

Анонимен

преди 3 години

До Това е..."Недоволните да питат, защо Румен Пингвинов Радев насрочи изборите като предварително се знаеше, че третата вълна ще настъпи точно тогава и практическа цяла Западна Европа ще е затворена.Сега същите хора реват, че Бойко Борисов ги ограничавал и заради него не можели да гласуват."Виж, ако някой е толкова глупав, да си "каже" това, което твърдиш, то е по-добре да не гласува.

61

Анонимен

преди 3 години

Така беше изгодно за високообемния "патриот" Карашкембе войвода, иначе кога щеше да види парламент? Гледам че той прави и най-скъпата предизборна кампания благодарение на натрупаните биткойни от продажбата на паспорти на нови патриоти като него.

60

Анонимен

преди 3 години

До християнинПърво - това не е християнско изказване, така че спри да се преструваш. Второ - да, малка група са, но самият акт на гласуване не толкова тежък и трудоемък, че да е проблем.

59

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че ще бъхтят за да гласуват защото са роднини на ГЕРП или СДС.

58

християнин

преди 3 години

До Анонимен 68К'во ме интересуват някакви си католици бе, да не са ПЕТ милиона в България?

57

Анонимен

преди 3 години

Ами вижда се вече,целта на Радев относно гласуването в чужбина на 4.04.. Локдаун навръх Великден,а бай *** обикаля пустите улици в чужбина! Срамота!