96

Българи?

преди 3 години

Аз съм потресен, отвратен и огорчен от отношението на българите. Когато бях дете, слушах как сме били "задружен, трудолюбив, технически, умен и прочие" народ. А видях, че сме станали гадни и алчни непукисти, които НИЩИЧКО не правят, а само се гледат да прецакат братя си. Тези неща трбява д асе променят. Не може, просот не моеж да караме така. Бъглария умира. Населенеито ни спада в по-гполяма скорост от това, на страни във война!, къдетото се водят битки!!Защо всички спят? ЗАЩО?

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Борисов дава 10 бона ама само на него си , а другите ги гони по чужбина или кофите за *** и ми пише средна заплата 2 бона.

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ следователно, зщаото сме нямали паир, нека не правим НИЩО, за да ги запълним. Сега можеш е да е 7 милиарда. Отделно защо парите не се инвестират в големи международни хеджфондове? Защо не се вдигна пенсионните тогава? Защо никой нищо не прави в тая страна? Ако ЕС не беше дало пари за саниране, още щяхме да приличаме на поста-апокалиптистичен филм, дето са ударили бомбите? Нещата трябва да се поправят от днес. На мемонета! Със всички ресрусри на държавата ... а не, какво е сега!

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Чак толкоз голям не е Бойко.Само БСП и Румен Гечев могат да направят минималната по 1200лв и 3000лв/$.Виждале сме, че го могат.

92

Анонимен

преди 3 години

До 105 Щото толкова си може. Загрижил се той за българите с тези ваксини, ама ваксина против мизерия не намери 11 години. Само приказки, приказки, приказки.... И така до края на света

91

Анонимен

преди 3 години

До 103И то за псоледните 30 години назад.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Всеки в листата на ДПС под 45 годишна възраст.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Дупката в пенсионното няма запълване.Самолетите са 2 милиарда.За пенсии годишно отиват около 9 милиарда.Като съотношение горе-долу да си добиеш представа.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Айде пак със стериотипи и генерализации ...

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Не че няма такива.Ама кого визираш например?

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРодителите ми са плащали осигуровки само 4 и 7 години преди това. 94 беше преди 24 години. Имат още поне 10 години да работят. Ако трябва да е справедливо, държавата щеше да запълни дупката в пенсионното, вмесот да купи самолити ...

85

Анонимен

преди 3 години

Той и Константин Иречек е Чех, представител на Австро-Унгария в България.Затова всичко свързано с него и Мърквичка трябва да се възприема с две наум.Чехите никога не са били про-български настроени. Нито преди, нито сега.То и затова Февруари 2013 беше инициирано от ЧЕС

84

Анонимен

преди 3 години

Българите мразят Тъпия

83

Анонимен

преди 3 години

До ЕмоИ обясни ми, как депутати с по 3500 лева заплати, имат коли на обща стойност от по над 500 000 лева, няколко къщи, апартемтни и прочие, при положение, че преид да встъпят в длъжност са били с по 1500 лева доходи?

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91Осигуровките дето са ги плащали твоите родители бяха откраднати още 1997-***.Сегашните пенсии се плащат от осигуровките на сегашните работещи, не стигат, та се добавят и около 2 милиарда годишно от събраното ДДС.Та ако трябва да е справедливо, осигуровките преди 1997-*** ги забрави.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92А ти изчакай, да изкочат далаверите и кой какви пари на кого е поискал ... Тогава може и да си изгубим вота в ЕС.

80

Емо

преди 3 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ ФИНАНСИСТИТЕ НА БСП В ЕК ЗНАЯТ КАКВО ДАВАТ И ПОСЛЕ КАК ДА НАПРАВЯТ РЕВИЗИЯ..... РУМБАТА ГЕЧЕВ ВЕДНАГА ДА ЗАЧЕРКНЕ ПРОФЕСОРСКАТА СИ ТИТЛА...

79

Анонимен

преди 3 години

Забранете вота от Турция и много неща ще се оправят ...

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз неискам някой, който е избрал да живее в друга държава да влияе на живота в България."Аз жиевя в България, но не мога да влияя на ивота в България. Ако можех, щях да оправя нещата.

77

емигрант

преди 3 години

Народа се осъзнава и както 1914 г, има порив да се присъедини към усилията на България да не допусне фалшивите новини и носталгичните настроения с които е облъчван българския народ последните две години да изкривят пътя на Българите към Европейското развитие на страната.