180

Както винаги

преди 3 години

форумът изобилства с ругатни и обиди,които са начин на несъгласнитеда оспорят развитата от *** теза.Е,като я наругаете,това ще променили фактите?Само ще се почувствате"велики".че сте оплюли нещо,накоето не вярвате.Начинът да оспорите тезата не е като ругаете автора,а като намерите въпросния доклад и проверите вярно ли е представен.Но това не ви устройва,защото ще се разбере,че нямате нищо освенругатни, а и така ще се разкриете като нискограмотни политическимотивирани от другаде твари.

179

Анонимен

преди 3 години

Макетата да си зададат въпроса, защо това "незначително" БГ никой от комшиите не го оспорва, а на тях гледат като някакви неандерталци :)) Гърците не ни обичат, това е ясно, обаче им набиха канчетата че били българи и какво си въобразяват :))) Нали ние сме причината да имате държава, като толкова се сърбеете отивайте там, обаче без претенции към българската история :))

178

Сата НАТО

преди 3 години

Аз нямам водач.

177

С/Н

преди 3 години

Аз и такива като мене сме слтернативата.

176

нашмъркано комунде

преди 3 години

До Сата НАТОвиж си твоя водач червения ИВО МИРЧЕВ

175

дебарско лайно

преди 3 години

До С/Нти ли си алтернатива чугунено болшевишко наследниче

174

С/Н

преди 3 години

Борисов не може да бъде обединител и общ знаменател и това е доказано. Той просто има гнил комсомолски характер. Подмолен под лец. Под негово ръководство обществото ни дълбае морални дъна, който факт асфалтът и пасарелките не компенсират. Борисов не е омръзнал само на най-обръгналите про стаци най-продажните и безполови елементи в държавата. Не твърдя, че конкуренцията му са ангели, но трябва да има ново разваване, защото герберазмът ще задуши всякакви остатъци на нормалност.

173

Сата НАТО

преди 3 години

до ЧебурашкаПовечето българи са такива! Нужни са обаче единствено КАУЗА И ВОДАЧ!-------Да не би да предлагаш и водач?Доколкото знам, кумирът ти е вече на 60+ и прилича на някакъв безполов Джаба Хатянина.

172

Отегчен

преди 3 години

До ПСИХОЛОГъТНяма съмнение, че ви е удобно това прозвище за Борисов, и може да хваща дикиш в по-примитивната част от обществото ни, но до тук! Не съм гербаджия, но съм наясно, че Герб е по-добрата страна на монетата. Другата е БСП-абсурд! Посоката на развитие досега е превилна, но Борисов, бодейки авторитарен, което донякъде не е толкова лошо, особено в нашите ширини, има нужда от превилния коректив. В този смисъл СДС и патриотите считам, че са най-подходящите. Другото е гмеш! Алтернатива няма

171

3399

преди 3 години

Леко изкривена и с някои неточности, но финна пропаганда. В СССР се създаваше "македонската идентичност" и "македонската азбука", но я създаваша Коминтерна, а между СССР и Коминтерна няма знак за равенство! Коминтерна представлява болшевиките троцкисти и техните идеи за революции по цял свят. След като Сталин укрепва на власт и провежда чистките от 36-37, (когато старите болшевики се опитват да го свалят от властта) Сталин разпуска Коминтерна и последно убиват и Троцки и приключват.

170

Анонимен

преди 3 години

Редакционната политика на този сайт както винаги обслужва чужди грантаджийски интереси. Къде ми е коментара относно това как ВМРО, завъртяха нещата на 180 градуса, приеха един либерастки поглед и заклеймиха незачитане на правата на малцинството ни което си напазарува паспорти и накрая единствените които подкрепиха макетата бяха зелени соросиди и комунисти. А рeдакция ? Българи ли сте вие ? ЦЯЛА ЕВРОПА ПОДКРЕПИ БЪЛГАРИЯ преди 2 дни и поставиха маке позицията в мат !!!

169

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаВсичко което не е българофил е предател. Накъде се дупиш няма особено значение, нямаме нужда от такива серсеми. Имаме нужда от хора които да стоят гордо изправени и да отстояват позиции.

168

ТАКА Е!

преди 3 години

Българсата върхушка в Скопие през 1945 г е била с надежди и стремежи за присъединяване към България, а не към титова Югославия, но по същото това време македонският ци.анин Георги Димитров /вожда и учителя с основно образование/ застави по заповед на Кремъл, с бой и репресии, българите от Пиринска Македония да се пишат по паспорт македонци...

167

Анонимен

преди 3 години

Ислямизацията на Европа и в частност на България е толкова напреднала,че войната ни с македонците мяза на войната за месемврия през 1366 с Византия.

166

Анонимен

преди 3 години

Баси якото. Не знаех че сте толкова зле. Никога няма да си излекуване комплексите.

165

ТРЯБВА до Чебурашка

преди 3 години

Баце , разкрих те - ти си македонски Шпионин .Марш от Бг Коментарите .

164

Анонимен

преди 3 години

Време е да се разбере, че на нас македонците не ни трябват - дрипляци, дето са с продънени джобове и да ги храним?!? Но не ни трябва и да ни крадат изконно нашите си неща.И те, горките, негодуват - как хем не искаме да ги храним(все едно сме им длъжни), хем не им даваме са крадат каквото си поискат! Много, много лошо са ги подучили сърбите!

163

Анонимен

преди 3 години

Снощи говорих с една македонка на 37. Каза, че тях от деца ги учат да мразят българите. До 2007 живее там и после отива в Англия. "И като отидох там и прогледнах как съм живяла в един изкуствен свят толкова години." Преди не си била помисляла да говори с българи, сега е женена за такъв.До тук с македонския въпрос.

162

Анонимен

преди 3 години

Ау, ау, ау - Македония веднага да наложи санкции на ЦРУ, хаххаха. Провалят им пропагандата, хахах.

161

Анонимен

преди 3 години

Така наречения македонски въпрос е съдаден от Русия и Малката Русия както наричаха Югославия заради пълната доминация на Сърбия в рамките на Югославия. ЕС е формулата с която може да бъде решен този въпрос. Против това решение се вдигна цялото проруско патриотарство и най-вече МВРО на охраненития "патриот" Каракачанов, които видяха голяма заплаха от решението ЕС на руските интереси на Балканите.