92

Анонимен

преди 3 години

До 114Обективният анализ сочи, че от 1997 до 2001 година е най-продуктивния период в новата българска история. Незнайно как ченгесарските сили успяха да демонизират с лъжи и манипулации най- силния български политик в ново време. Не е ново за родната ни история. Българинът обича да се стреля в краката. И го прави: с царя, с тройната коалиция, с ГЕРБ. Нищо не може да се направи, защото прасето от чиста вода не разбира. То си знае ***.

91

Факт

преди 3 години

Заети да си пълнят чекмеджетата, мутрите нямат време да се занимават с епидемията, а и си знаят, че са некадърни във всичко друго различно от краденето.

90

Анонимен

преди 3 години

Американски форум: питаш и ти отговарят.Руски форум: питаш и те питат.Български форум: питаш и ти обясняват колко си mъп. :D

89

Анонимен

преди 3 години

Май укриват доста от заразените, че идат избори. Изпратиха децата на присъствено обучение от 4 януари, за да започне третата вълна, но май не очакваха да стане толкова висока.

88

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаИСТИНАТА Е ЧЕ нямаш грам акъл!!!!!!!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Официално са 89 починали заради некадърността на мутрите, а реално са повече, примерно 200 човека са починали вчера заради Ковид-19.

86

Анонимен

преди 3 години

То всеки ден по 4000 най-малко.Имам усещането че новините са изпратени с една седмица предварително на медиите.

85

Анонимен

преди 3 години

Лесно може да се провери колко драстично са се покачили болничните с други диагнози различни от Ковид19. Хората си вземат болничен с други диагнози. Това е факт. В Пловдив е така. Не знам как е в София или др. населени места. Журналисти могат да направят разследване за болничните. Просто не им се занимава. Трябва някой да го поръча и да го плати първо.

84

До 123

преди 3 години

Именно така се разпалва епидемията, както го описваш и така персонала на фирмите изгаря.

83

До 110

преди 3 години

Това твойто ДБ да не е ДСБ, т.е. Иван Костов? Него успяхме да го изритаме през 2001 година, а той вече трета кожа сменя, но си остава същия вълк. От СДС, стана ДСБ, а сега ДБ.

82

до 109

преди 3 години

Работя в 1 фирма извън Пловдив. Когато не се правеха антигенни тестове в Б-я. на нас ни правиха всяка седмица в понеделник. Когато някой покаже симптоми отиваше при един началник и му правеха тест в един кабинет. Караха хората да вземат болнични с друга диагноза. Колеги се разболяха със симптоми на Ковид19. На тях казваха да си останат в къщи за 1 седмица. След това да искат болнични за дископатия без да ходят на лекар. Даваха им болнични с др.диагноза.След болничния им правиха тест във фирм.

81

Анонимен

преди 3 години

Тази епидемия доказа, че най-голямо зло са ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Останалите партии са значително по-малко зло

80

от немско

преди 3 години

Изкючително силно мразя ваксъри и разните му там ковид истерици. Чувствам се супер м немско и ви ненавиждам

79

Анонимен

преди 3 години

Eдинствената политическа сила, която носи европейското във себе си е ДБ. Всички други сили са омотани в свински черва и по една или друга причина са свързани или с тоталитарното комунистическо минало, или с ориенталсо-балканския манталитет, който ни дърпа надолу. Хората трябва да решат, дали искат да живеят в страна, която прилича на Турция или Русия, или на Австрия, например.

78

До 106

преди 3 години

Едва ли са толкова неумни, че да си унищожат персонала, а с това и фирмата укривайки заразените. Нали като се зарази един, покрай него се появяват и други заразени и ако не се карантинират веднага, фирмата изгаря.

77

Анонимен

преди 3 години

В търговията на Брезовско шосе има складове и там една от собственичките се хвали, че миналата есен изкарала Ковид на работното си място. Всички били болни от склада. Направили им само скенер защото лекари ги посъветвали да не се регистрират в лабораториите.Сега се мисли за герой и всеки ден изтъква-как нямала право да затвори склада защото ако го затвори-повече нямало да го отвори.Така ходела на работа с температура и издържала.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. Заради такива псевдо герои сме на това дередже.

76

Истината

преди 3 години

Истината е, че всеки друга партия ще се справи по- добре с управлението на България от сегашните мутри. Даже и ДПС ще се справи по-добре, както и Слави, БСП, Възраждане, Мутри вън и т.н. Доказано некадърни управляващи са сегашните, както и предишните от СДС много от които избягаха в други партии като ДСБ

75

Анонимен

преди 3 години

Не са по- малко. Хората не си правят тестове. Много от хората се лекуват сами и чак когато се влошат до липса на бял дроб.. тоест чак когато се разпадне бял дроб-отиват на лекар. Нали така почина и родилката? Много от хората не отиват на лекар само, за да не се карантинират фирмите. Босовете на фирмите още миналото лято заплашваха, че който отиде за тест и заради тего затворят фирмата да си носи болничния с трудовата книжка. Казвали им ще си ядете ушите с пудра захар като затворят фирмата в кара

74

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ще опраи нещата. Само власт му дайте.

73

До 97

преди 3 години

Според официалните данни до вчера 6,33% от населението на Столична община са се заразили. Едва ли реално са 18%, много по-малко са. Може би са 7% или 8%.