132

Анонимна

преди 3 години

До МАРИ-Където и да се намираш зад граница, работиш законно и се осигуряваш, нямаш проблеми да се ваксинираш! Дори и да не е така, има организация "Лекари без граница" или хуманни организации, към които може да се обърнете. Този с "кифтетата", криещият неграмотността си зад жаргона, да върви по д.....те!!!Желая здраве на всички, пазете се! Успех и здраве и на всички българи зад граница!

131

Анонимен

преди 3 години

Защо поклоннизите на антигерл коализията са толкова елементарни и не могат един коментар да напишат?

130

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е кражбите на Тулупа и Хунтата му на милиони евросредства да бъдат разследвани от международен независим орган.

129

Анонимен

преди 3 години

Кага яди кифтета ни рива, нали ве дизертьорино- сега тръгнал ваксини да търси,

128

Мари

преди 3 години

Пиша Ви от името на всички българи които живеем иработим законно в страните по цял свят!Ще има ли ваксини и за нас ,които сме блокирани и не можем да пътуваме до България!

127

Анонимен

преди 3 години

Къде е мощният щит на Бацо? Нали каза, че има такъв щит от преболедували и ваксинирани.Защо в статистика няма колко са умрели след ваксиниране?

126

хахахаха

преди 3 години

ми спортувай, спортът не бутилка

125

анонимен

преди 3 години

Отворете спорта

124

Анонимен

преди 3 години

Нидейте тъй писа само *** тъй разтроивати

123

Анонимен

преди 3 години

Защо "третата вълна" в световен мащаб така подозрително съвпада с масовата ваксинация? Това просто съвпадение ли е, или е целеви ефект?Колко от получилите ваксини умряха? Има ли такава статистика въобще?Науката в служба на политиката е пълен провал!

122

Анонимен

преди 3 години

До вниманието на персонала на Пирогов - Антиваксъри екстремисти масово се заразяват и щурмуват отделенията. Наколко стотин вече са пробили външния периметър и са се настанили в интензивното да хриптят - десетина даже гризат тръби (един си я набутал толкова дълбоко че не се знае как ще се извади). На персонала се препоръчва да не ги гледат в очите и да не им говорят - много са нервни!

121

Анонимен

преди 3 години

Мраза ваксарите и дано са възнесът та да станеме чиста и свята република

120

Анонимен

преди 3 години

Една oвца казала, че вирус няма и всичко е измама и oвцете дружно заблеяли, бе-е, измама е, няма вирус. После една oвца казала, че от ваксините няма полза и заразяват и oцвете пак заблеяли, бе-е, няма да се ваксинират, ваксината заразява.

119

Иван

преди 3 години

До българинХубаво е да четеш, преди да пишеш. 144 казва, че 95% от хората в конкретната страна имат желание да се ваксинират, спрямо под 30% в повечето страни от Варшавския договор. Чакаме си с тях сПутника да ни спаси ...

118

Ду 151 Ботулин Токси

преди 3 години

Убичъм та бе

117

Ботулин Токсинов

преди 3 години

До номер 149Ни плачи, чаду мойе, ни плачи!Ние ша та боцнем с вълшебнътъ ваксинъ и шъ ти мини!Нали за туй ви ги даваме тия нувини, да ви се дуриве!

116

българин

преди 3 години

До: номер 144Ти или си лъжлив пропагандатор, или си зомбиран и използваш обезценения отдавна герой на Алеко Константинов за политически цели.Бай *** не е конвертируема валута като долара или еврото.Да минем по същество: Към 16-ти март в любимата ти Швейцария са ваксинирани по-малко от 10% от цялото и население с ПЪРВАТА доза само!Освен това, Швейцария е забранила използването на ваксината на АстраЗенека.Използват ваксини само на Пфайзер и Модерна.Освен това Шверйцария не нещо особено.

115

Анонимен

преди 3 години

Тази нувина силно, *** много силну *** разтрои и ми са дурева

114

Великият ваксинатор

преди 3 години

Имаше желание ама няма ваксини?

113

Ваксин Ковидов

преди 3 години

Исках да се ваксинирам, но нямах желание