112

Анонимен

преди 3 години

Баалсъмва, баалсъм Баал ,баъл,Българ,

111

българин

преди 3 години

До: номер 141Казва се "стари лаври", стари ларви няма, щото като остареят от тях се излюпват пеперуди!

110

Анонимен

преди 3 години

Смело напред към върха, ***! Овцете вярват в КОВИД и те се ваксинират! Ти си каймакът на обществото! Най-богат сред европейците, и най-умен от световното население, редом с швейцарците (чудно защо там 95% ще се ваксинират), редом с израелците, където положението е същото. Смело напред към първото място по смъртност, ***! Маските са, за да мълчиш, вирусът е грипче, което ще изчезне май и се лекува с аспирин. Вярвай на идола си Мангъров и смело напред към върха, който за теб е тинята.

109

Анонимен

преди 3 години

До: номер 137Това е пропаганда от най-гaдния тип, най-ужасяващата пропаганда, всичко се описва "черно-бяло"!!!Има само ГЕРБ-БСП, има само комунисти-антикомунисти (всъщност антикомунисти няма, ако имаше, сега щяхме да сме забравили какво е това комунизъм).Има ваксъри, има антиваксъри! Ако си против експерименталните ваксини срещу SARS-CoV-2, то тогава си антиваксър...

108

Баалсаматоръ

преди 3 години

Ще гласувам за ГЕРБ. Ако унищожат вируса.И без това 70 процента вече щели да гласуват за ГЕРБ.Една жена вчера каза .

107

Анонимен

преди 3 години

Българи вия живеете в 5 век преди христа с този левски ботев и вазов ми омръзнахте 12 хиляди години ли ше лежите на стари ларви.да ядете на корнелия нинова минката.

106

Млако са

преди 3 години

Не са достатъчно високи бройките заразени и починали. Естествената смъртност на ден за България е 300 на ден още не може да се стигне от грипа ковид.Няма да могат да отменят изборите.

105

Герб печели с 60%

преди 3 години

Спадат, с божията помощ и с мерките на Бойко спадат и се нормализират. От понеделник да отварят заведенията и народа да релаксира преди успешните избори.

104

Анонимен

преди 3 години

*** мазен българин с малка глава и голям *** зомбиран и изпържен мозък на смартфон.българин с наднормено тегло ядящ кренвирши и салами и пиешт кола боленот ковид събоди се джендъро.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133 Не мога да разбера, когато се атакува ГЕРБ, веднага някой почва да говори за Нинова или Радев. Що за елементарно мислене. Да не би да имаме само две партии. И не, нямам предвид Слави! В никакъв случай! Това ще бъде поредното, но много по-сериозно самопрецакване.

102

Анонимен

преди 3 години

За да гласува човек трябва да е въпрос на чест да го поканят,а не овче право.Ако взимаш от държавата помощи или там каквото дава,не трябва да имаш право на глас.Който плаща данъци за да има държава трябва да има честта да избира ръководството.Не става човек без образование,без да плаща данъци,на издръжка от държавата да определя кой ще управлява!Не е справедливо,дори е обидно.

101

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе настоящата огромна криза - здравна, икономическа, морална - лежи на ГЕРБ и тяхните патерици в управлението. Първи по смъртност, последни по ваксинация, с наий-лоша компенсационна политика - кой е виновен? Ако и този път българинът не го проумее, значи имаме патологичен случай - Стокхолмски синдром или някаква особена форма на социален мазохизъм: И да ме биеш, пак ще те обичам.

100

Анонимен

преди 3 години

Потриват доволно ръце . Протриват ги чак. Населението се редуцира.

99

Анонимен

преди 3 години

Взимайте пример от Нинова, дори от партийната каса успя да си купи свръх луксозен хотел, ами тя е гениална крадла.

98

Анонимен

преди 3 години

При изборите няма победители и победени. Изборите са моментна представителна снимка на обществото, в частност българското - и толкоз. Ама гласувал, негласува...да си гласувал. Хората сами трябва да се сърдят на себе си после. Аз от години не съм представен в парламента, но не се оплаквам. Това е комунистическо-ориенталския избор на моите сънародници.

97

Анонимен

преди 3 години

Некадърност и крадене - това са двете най-хсрактерни черти на мутрите. Жалко за тези, които още не са го разбрали.

96

Анонимен

преди 3 години

751 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да стане бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

95

Българин

преди 3 години

Вън шайката на Борисов от властта. Който и да дойде, няма да е чак такъв мафиот. Не искам да ме управлява банда комунистически руски агенти.

94

Анонимен

преди 3 години

Епидемия е, идват избори.Да преизберем ли мутрите и епидемията да се вихри или да гласуваме против мутрите, това сега е въпроса.

93

Анонимен

преди 3 години

Най големите специалисти по крадене са БСП, направо феномени.