51

Цирк ес

преди 3 години

На кой му пука за България всички в "обединена" Европа се оправят както може, а нашата тиква още им вярва и нищо не прави за внос на ваксини.

50

пияница мистик

преди 3 години

Вкарай Модерна бе, ***. Доказано най-добрата ваксина. 98% ефективна. Всички политици, Президенти и големи клечки само с нея се ваксинират. Или викаш не може всички да пият кафе в Ню Отани по 15 лева, за простолюдието кафе от 5 лева с Астра Зенека - ефективна 70% с вариант за тромбоза на кръвта. Хубаво че имам пари и моята и тя, та уредила отнякъде първа ваксинация с Модерна, ама ще си ги платим и то дебело, а няма да разчитаме на теб, Толупов...

49

Анонимен

преди 3 години

Ще излезем от пандемията след има няма 10 дена. И тогава ще си го получите вие. Няма сила на земята, която да ме накара да си бия тая гадост. Дори платените ви статистики, които пускате по Бтв, че хората които не искат да се ваксинират са слабо образовани и от селата няма да помогнат. Кажете какви са цените на тия отрови и колко плащаме ние за тях!

48

aa1830

преди 3 години

Дон Тулупий - похвали ли се България колко добре се справя с пандемивта?

47

ДПБ Карлуково

преди 3 години

Този продължава да си вЕрва!

46

ББ

преди 3 години

грешник си пич...в 21 век да си играете на "аз съм Господ"...за пари обрекохте Народа ни на бедност,вървите против Народа ни,ограбени,унижени,без армия,разделени,без съдебна система,теб и началниците ти ви устройва ама Народа ни загива...инстинкта ни за оцеляван,абе всеки с гънка никога вече Герб,Дпс и Бсп...за да има България!!!

45

Косача

преди 3 години

При смяната на магнитните полюси на планетата ще има един промеждутък от време (примерно един ден) в който слънцето ще трепе всякаки микроорганизми - бактерии, микроби, вируси.Сега си помислете, след като ви инпринтнат това което е в спринцовката във всяка клетка, какво ще ви се случи.Едно от предсказанията гласи - страшна болест ще мори хората, ще им капят месата от костите за няколко мига.

44

Анонимен

преди 3 години

На тая дебела лоена оядена *** връзва ли се някой на лъжите му

43

Голям прос

преди 3 години

Нсй-малкото трябва да участва и Спутник. То не политическо оръжие, а ВАКСИНА за здравето на хората. Могат да си проверят и по-спешно нещата от ЕМА, за да я има тази ваксина и в България.

42

Анонимен

преди 3 години

Всички ще излязат, ама някои ще излязат или вече излязоха с краката напред

41

Анонимен

преди 3 години

Само кат го видя тоя противняр борисов и ми се повръща

40

СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО Б

преди 3 години

Бойко Борисов е вреден за България.Крадецът може и от майка си да открадне.

39

Анонимен

преди 3 години

Ваксини с мРНК(нова технология с много въпросителни), вируси с гени от шимпанзета(векторни ваксини),тежки метали- живак, алуминий и др..............без достатъчно клинични изпитания....................който иска-добре, много хора не искаме тия отрови, насила ли ще ни ваксинирате???

38

Леша

преди 3 години

До StrikerЕдно и също повтаряш с дни и месеци. Не ти ли омръзна ве, биоробот?!Кой е този ***? Сигурно е някой твой роднина, аз не познавам такива.Виж се какво правиш - пропагандираш отрови на собствения си народ, продал си се за 30 сребърника! Разкай се докато е време, ако ли не, нека целия ти род занапред да плаща, яко да плаща. Всички платени пропагандатори на спринцовките сте едни чeрвeи с ръце и крака, нищо повече.

37

Леша

преди 3 години

"Всеки сънародник да знае, че ще получи своята ваксина, допълни той"Това заплаха ли е? Закодирано послание?Аз и моите близки няма да получим "ваксина", защото не я искаме.Не ви искаме спинцовките, инжекциите, генно модифициращите препарати, тежките метали, клетките от аборти, нанотехнологиите, антифриза и Бог знае какво има още там

36

Анонимен

преди 3 години

Ваксини за вирус който не е изолиран все още..Пландемия

35

Striker

преди 3 години

Taka e. Без масова ваксинация и дисциплина, *** трудно ще се оправи. А през това време Англия, Израел, Америка и др. ще са забравили за вируса.

34

Анонимен

преди 3 години

Колкото наближават изборите все по умислен усеща че наближава края то колкото и *** да, е тоя народ все един ден ще се усети

33

БББ

преди 3 години

хахаах пак разпределя, асфалтира, построява, помага...... :)

32

ВЪПРОС-ОТГОВОР

преди 3 години

Какво е работил Б Б преди да стане крадец на едро?Бил е крадец на дребно в Чехия,ама са го опандизили там.Какво работи сега-пак краде, но в България.Има си каскет да го пази.