91

Анонимен

преди 3 години

Бойко е нашата пътеводна светлина

90

Solar Power

преди 3 години

Кога бе Борко , кога ? Средно ЕС 15% с една доза а в България 5% ! И не са ти виновни АЗ !Като виждаш че няма ваксини може елементарно да ваксинират възрастни хора , а не учителки на 25 години прекарали ковид вече и пуснати онлайн.По голяма тъпотия не бях виждал. Тотален провал сте последните 2 години ! Като започнете с Наредба 18, Божков и стигнем до Ковид ! Ако на изборите има 2 партии ГЕРБ и някоя жипси партия ще гласувам за жипсито !

89

Bp

преди 3 години

Ти ваксинирани ли се?

88

Краси

преди 3 години

Комунистът-милиционер,ученик на Живков и руски слуга Боко Тиквата ,нанесе огромни щети на българския народ!2 примера-КТБ и турски поток,платен от нас!

87

Анонимен

преди 3 години

Тоя охранен *** кога се ваксинира и кога излезна от ПЛАНдемията

86

Анонимен

преди 3 години

"Всеки сънародник да знае, че ще получи своята ваксина, допълни той"Мерси, ама аз не искам. Моята я дай на някой, който иска.

85

Анонимен

преди 3 години

Б.Б. Ти точно ще "излезеш", но само, за да "влезеш". Излизаш- от политиката... влизаш- на топло за много дълго време, като преди това ще бъдеш освободен от всички материални крадени активи.

84

game over 2

преди 3 години

Идеята е "принципът за свободно придвижване в ЕС да бъде спазен, а този сертификат просто да бъде услуга за по-бързо придвижване", заяви още Борисов. ____________________________________________________________________________Официално това означава че се намираме в глобален авторитаризъм /фашизъм! Европейският съюз е вече фашистка организация налагаща сериозни ограничения върху свободата като използва потиснически мерки върху населението, налагайки управление чрез насилие и на пропаганда.

83

game over

преди 3 години

Идеята е "принципът за свободно придвижване в ЕС да бъде спазен, а този сертификат просто да бъде услуга за по-бързо придвижване", заяви още Борисов. _______________________________________________________________________________В момента от който се спомена за допълнителни документи за разрешаване на СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ на хората в Европа и останалия свят вече официално това означава че се намираме в глобален авторитаризъм /фашизъм! Европейският съюз е вече фашистка организация налагаща сериозни ограничения върху свободата като използва потиснически мерки върху населението, налагайки у

82

ДЕБИЛ

преди 3 години

Разпределянето на ваксините да става хем пропорционално, хем според нуждите??? Може ли още веднъж, че така не го разбирам....

81

koko

преди 3 години

Ще се поставят в предваритнелно определени ресторанти и дискотеки срещу закупуване на бело

80

Анонимен

преди 3 години

***, направи се на тарикат и отказа на пфайзер ваксината, сега плаче на европада помагат. Пълен позор. Такова безгръбначно същество не било премиер никъде.

79

ДО 48 ЕМО

преди 3 години

ВАКСИНА СЕ ПЛАЩА АКО ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ УМНИКО.... КАКТО ЗА ПРОЕКТ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПАРИ ПРИ СВЪРШЕНА РАБОТА. .... КАК НЕ ГИ ПРОУМЯХТЕ ТЕЗИ ПРОСТИ НЕЩА КОМУНИСТИ ОГЛАДНЕЛИ.

78

2134

преди 3 години

Всеки сънародник да знае, че ще получи своята ваксина ...Това звучи малко като закана / заплаха :) :)

77

Анонимен

преди 3 години

Тикво, ваксинирай се лично и дай пример бе, страхливец! И без това след падането ти от власт няма да живееш дълго.

76

Анонимен

преди 3 години

Които иска да умира да умира

75

48

преди 3 години

Tиквун, ваксини кога? 2044г.? Кажи как купихте 4 мил. от най-гадната ваксина, защото шефката на Астра Зенека в БГ е ваш човек и сега трябва да ги хвърляме!

74

Анонимен

преди 3 години

Заглавието да се чете - "Вече разпределихме файзера на нашите хора и излезнахме от пандемията" .

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Няма как да направи нещо, което не е свършил за последните 11 г., не се знае също дали ще управлява след изборите :))

72

Анонимен

преди 3 години

Борисов хвалете се всички с туризма и колко печели държавата, а реално там няма никакви инвестиции. Около морето на всякъде инфраструктурата е ужас. Липсват паркинги, тоалетни, велоалей, озеляняване итн. Сега е времето да стегмете и промените крайбрежието. Ако искате богати туристи трябват красота и лукс, а не дърпане на кабели и локви .