147

Анонимен

преди 3 години

До 168В Русия заболелите за денонощие са колкото заболелите у нас и намаляват. Затова и мерките там са други.

146

Анонимен

преди 3 години

Путин винаги е бил в контраст с другите лидери.А заснемането не означава абсолютно нищо. Днес видях клип, който показва как ваксинират Камала Харис, а после се опитват да свалят предпазителя на иглата с помощта на съседния стол.

145

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Защо сега България не изнася за РФ примерно по 2-3 ЖП Композиции с Консерви Зарзават или плодове ЕЖЕДНЕВНО???"Защото България има много по-изгоден пазар - ЕС. Там плащат повече, има по-малко корупция, и повече сигурност, че не зависиш от някой олигарх, за да си продаваш стоката по нормален начин."Могат лесно да се модернизират". На приказки червените винаги сте били голямата работа, но като се стигне до действия винаги сте пълни ливади.

144

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Освен това Френските парфюми са измамени - ФАКТ. Делото върви ако има ВЪНШЕН СИГНАЛ и ако има ДОКАЗАТЕЛСТВА - Независимо дали Французите искат или не искат делото, Сътрудничат или не."Как може да "има доказателства" за престъпление, за което самия уж потърпевш казва, че не са верни?На всеки нормален човек му е ясно, че това е процес съшит отгоре додолу с бели конци.

143

Анонимен

преди 3 години

До Боби""продължавам да чакам"Пишеш "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крьима" и гледаш тоталното отсъствие на каквито и да било предпазни мерки.

142

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Другарю, СИВ просто престана да съществува. Елцин няма нищо общо с "прекъсване" на вързки. А престана да съществува, защото всички страни вътре в него се лъжеха едни други, и когато падна идеологическото було останаха само трагичните икономически реалности2. Непознаването ти на индустриите явно може да води до такива *** изводи3. Точно както в България: неефективни производства се приватизираха, за да могат да просъществуват.

141

Krom

преди 3 години

А не се е набол, защото подобно на всеки диктатор, освен дето е подмолен, Путин е и параноичен. Пристрастен към властта. При това положение от него не може да се очаква друго поведение. Това е. А останалото в статията - обикновен ***. Героика и приключения. Опит да изкараш един кагебешник нещо средно между Джеймс Бонд и Индиана Джоунс. Стига обаче да не бяха погребаните на Курск морячета, Политковска, хилядите осакатени момчета от втората чеченска война и така насетне.

140

Анонимен

преди 3 години

До БобиКой "материал" да ти покажа?Даваха и двете събития по държавните им канали.

139

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Чуждестранен агент се обявява всеки който има чуждестранно финансиране"Путин осъди Навални за дело, за което компанията, която уж е потръпевша, официално опроверга твърденията на руската прокуратура. Путин разбива всяко финансиране на опозиционери - външно или вътрешно, така че да няма с какво да функционира опозицията в страната. Това е бруталната диктатура на Путин.

138

Анонимен

преди 3 години

До БобиПо времето на Елцин Русия беше развалина, но не заради Елцин, а заради комунистите преди него. Точно както беше в България. Цинизма на комунистите диктатори, е че обвиняват за своите престъпления и безхаберие първите, на които се е паднала тежката задача да поемат това наследство, за да върнат пак техния комунистически диктаторски режим. В България червените не успяхте в това, в Русия успяхте, затова Путин е на власт.

137

Krom

преди 3 години

Защото не се е набол, разбира се. Путин е диктатор като по учебник. Отстранява противниците си по всякакъв начин безцеремонно, вихри култ / например "предложението" на Терешкова да бъде пожизнен, което той "скромно" прие /, действа подмолно извън Русия. Играе си със съдбата на цели народи - примерно - Армения. Но руснаците го харесват. Те харесват и Сталин и Иван Грозни. Патологични психопати и убийци, но Те винаги искат Бащица Самодържец. Е, Путин им е идеален.

136

Анонимен

преди 3 години

До БобиКато всеки добър КГБист, веднага щом се заговори за кирливите ризи на диктатора, веднага следва "а вие защо биете ...", но си се объркал. Преценката за това, дали една организация върши противодържавна дейност не е на базата на финансирането, а на това какво реално върши. Факта, че Отровителя използва различен претекст, да мачка противниците на диктатурата му, казва всичко.Арестува 200 души опозиционери за неспазване на "мерките", след което на препълнен стадион без мерки "празнува".

135

Анонимен

преди 3 години

До Боби"За РФ - Путин"При Путин руснаците мизерстват, корупция тресе държавата, политически и информационно са в изолация, скараха се със всичките си съседи а скоро ще ги ударят още по-големи санкции от досегашните. Дори и най-големия враг на Русия трудно щеше да се справи по-"добре" с това да съсипе страната.

134

baggio82

преди 3 години

До АнонименСмятай колко слабоумници има: русофоби, русофили, КГБ, ботуши, диктоатори, отровители. Направо сте егати кукувците всички. Слезте на земята малко. После си засилете кратуната в някоя бетонна стена да ви дойде акъла...

133

Анонимен

преди 3 години

До 1"този сатрап се надява да управлява поне още 100 г. но Господ с знае работата"Не Господ. Русия има дълга история на това как свършват диктаторите и Путин, като част от апарата на убийците, много добре го знае това. Времето му идва.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183"Боби, сигурен съм че и ти ще отговориш на тези въпроси точно по този начин както са отговорили руснаците. Може би само би заменил Александър с Горбачов"Естествено, всеки диктатор първото, което прави е пропаганда до дупка да обяви за външен враг всеки, който пречи на "хубавата" диктатура в Русия. Като резултат от това и от повсеместната бедност, има оскотяване на населението. Неслучайно там, където има малко от малко хора със съживен живот, има демонстрации срещу режима.

131

1

преди 3 години

този сатрап се надява да управлява поне още 100 г. но Господ с знае работата.лошото е , че руснаците са мужици с робска психика и който започне да им управлява държавата става тиранин и убиец.липсата на демократичен контрол е непреодолима пречка за развитието на руси.

130

Анонимен

преди 3 години

До Е, та?Ти бил ли си наскоро в Русия, другарю? Хората мизерстват и не могат да отидат до магазина, за какво им е пропагандата на Путин? Той се надсмива на обикновения народ.

129

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, сигурен съм че и ти ще отговориш на тези въпроси точно по този начин както са отговорили руснаците. Може би само би заменил Александър с Горбачов.

128

Анонимен

преди 3 години

До БобиРусофилите само повтаряте линията на КГБ, че който каже нещо лошо за режима на Отровителя, явно е външен агент.Обвинявате руснаци, които просто искат да живеят в демократична дъжава, а не под ботуша на диктатор убиец. Жалки сте.