187

отрепки

преди 3 години

Влудителите на света се взеха толкова насериозно, че самите не смеят да се ваксинират или от немай къде лъжат, че са се ваксинирали...

186

ББ

преди 3 години

и коня,тайгата,кожусите,та и чашите са реквизит на КГБ,САЩ прати СССР в небитието заради несправедливостите и отнемането на човешки права..за убийства,вас ви чака същото...как пък не видяхте свободна медия в русия с работещи руски граждани в такава обстановка...в САЩ всеки може да види как живеят Гражданите на САЩ...безпомощен ПР на джуджето...поредният диктатор-убиец на народите на русия!!!

185

Анонимен

преди 3 години

До Западни ценности!Тва от наръчника на русофилите ли го взе?Щото те не спират да говорят за "джендари", ЛГБТ, и други подобни ...Ценности.

184

Западни ценности!

преди 3 години

ПО какво ще познаеш американски ЛГБТ ***?Снимка с природа - а той мисли за гейове...Тц, тая страна нема да прокопса!

183

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа гейовете всички ви приличат да са от породата.Кво да праиш - болното подсъзнание....

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Кой са тия два дърти монголоидни гея ?"Ей американос - ходи им го кажи и няма да се познаеш! Руснаците генетично мразят мераклии като теб!

181

Който както

преди 3 години

който както го е наредил!При Вова е служебен пикник на зелено, при спащия Джо е служебен акник в зала.:):)

180

Крети

преди 3 години

Човека не е лицемер като слипинг, джо, дъщерята на Бил Гейтца, меркелита, слугите на Боко и други Евро девили.

179

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСледим внимателно жалката картинака. Старшното не е от куклата а от кукловода!Щотото американски демократ е нещо като вълк у овча кожа.

178

Анонимен

преди 3 години

До ЛидериСледете внимателно тоя дето "забравя". Скоро ще има "интересни" действия спрямо "свежарката" и неговата ***.:)))

177

Лидери

преди 3 години

А на Путин колегата зад атлантика, днеска на пресконференцията дето я бави два месеца, пак забрави къде е и за какво....:):)

176

Lainqna mediq

преди 3 години

БаЙдъна падна три пъти по стълбите !Вятъра винивен !!!

175

112

преди 3 години

И да го заснемат на непрекъснат кадър, ние пак няма да повярваме, че го ваксинират. Както не вярваме на нашите. Безсмислени прения за нещо, което е без никакво значение з хода на пандемията. Може би ще се окаже прав един спеилаист, който каза, че нашият прибързан ваксинационен отговор стиулира вируса да се множи и да се засилва. Знае ли човек...

174

86217

преди 3 години

"плюшено, но уютно яке от овча кожа" на български се нарича кожухче. Да, Птин и Шойгу са облечени в традиционни за местното население дрехи. Да повторим - кожух, когато е под коленете и кожухче, когато е късо, както са облечени двамата на снимката. Видеото е отговор на слуховете, че Путин е болен от паркинсон и не може да се движи. но в не по-малка степен е адресирано към Байдън, който има проблеми с придвижването. Да им пожелаем да са здрави и двамата, без да прекаляват със закачките.

173

Анонимен

преди 3 години

До Така си е!Хахахаха.Русия дори не е на картата на "ликвидиращите американския порядък". Китай направи от Русия джудже във всеки смисъл на думата.А всеобхватната корупция обхванала цяла Русия (а не "американската алчност") докараха руснаците до просешка тояга.

172

Завиждайте!

преди 3 години

Докато Вова се кефи на зелено, другите 'лидери' се търкалят по стълбите :)

171

Така си е!

преди 3 години

До АнонименПутин е убиец на американската алчност. А също ликвидира еднополярния американски диктаторски световен порядък.Никога няма да му простят!

170

Бузов

преди 3 години

Е и какво сега не разбрах от целия бълвоч какво искате да кажете за джуджи?Всеки знае че не се е ваксинирал.

169

Анонимен

преди 3 години

До 205"Велик ..."...убиец!

168

Анонимен

преди 3 години

До БобиРусофилите започвате да "не знаете" при първия случай, в който трябва да обсъждате неудобни проблеми. Както призна Познер, шефа на един от държавните руски канали, има списък от теми, които са спуснати отгоре, които е забранено да се дискутират официално.Така и русофилите, които веднага щом стане опасно за вас, си налагате автоцензура и започвате да "не знаете" и да "забрвяте".