41

Анонимен

преди 3 години

Интубират голяма маса народ с предлог че са болни но всъщност това са хора които си им е дошло времето но за по достоверно че има присъстваща пандемия ги слагат на апаратни дишания докато си заминат и после казват умре от к19

40

Гябурда

преди 3 години

Урсущена!

39

тъй де

преди 3 години

Връщането към нормалното може да се случи много бързо, още на 04.04.....................

38

Анонимен

преди 3 години

"Връщането към нормалното няма да е толкова бързо, колкото ни се иска"Аз отдавна съм се върнал към нормалното и въобще не ми дреме нито за мерките ви, нито за ваксините ви.

37

Анонимен

преди 3 години

Как все депутатите ги не лови и водещите и т.н., ми все народа болен, бройки растат, а ония по цел ден къде ли ходят с кого ли не се срещат, съгласен съм с мнението по-долу, че е цирк.

36

Случаен минувач

преди 3 години

До 49Не си точен, Валю Касабов беше с Ковид и беше интубиран, но човекът се лекуваше в Бургас, не пожела да влезе в Правителствената. Ами умря си, на 62 години.

35

Анонимен

преди 3 години

Нови пазари - няма. Появи се конкурент - Китай! Ами сега? Война? Ама Путин прожектира "мултики"! Ами много просто - затваряме всичко и слагаме намордници на народа.

34

Анонимен

преди 3 години

всичко е един голям цирк, да сте видяли депутат интубиран? всичко е един грип представен като к19, всяка година хора си отиват от различни грипове, но не ги съобщаваха, а сега го правят за да имитират пандемия/епидемия, фалити на бизнеси, инжектиране и т.н., по голям цирк от к19 не е имало никога

33

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 не е създаден от днес за утре. Историята на ковид-19 започва преди много десетилетия когато един руснак, седемнадесето дете в семейството, самоук конструктор с образование само 7 клас, създава оръжие което някои страни дори изобразяват на националния си флаг. Това оръжие става достъпно за всеки и западняците вече не могат да грабят както днес мародерстват и грабят васали като България. А след това друг руснак им пусна 30 секунди анимационно филмче и окончателно утвърди ковид-19 диктатурата на запад, след филмчето не им остав нищо друго освен завинаги да въведат ограничеия и намордници

32

Землянин

преди 3 години

Виновни са управляващите по света, ние земляните сме най-готините хора, но управляващите по света да прости, не мога да разбера по света от къде ни идват такива управляващи като ние сме толкова готини хора!

31

Случаен минувач

преди 3 години

Тези, които се смятат за световни господари, са 50-те най-богати еврейски семейства. Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те са на мнение, че хората са се много размножили и човешката популация трябва да намалее. Те управляват 100 трилиона (10 на степен 14) долара. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. Те нямат интерес животът да се нормализира. Дишаме им въздуха, консумираме прекалено много храна...

30

Трудовакъ

преди 3 години

Нормалното не си е отивало - справка Швеция и Белорусия, отчасти Руската Федерация. Ние сме си виновни, че търпим да ни се налагат откровени дебилщини и като резултат ни управляват *** (да ме прощава проф. Илчев, че го плагиатствам) Руснаците, в пика на коронапсихозата и коронаистерията, мобилизираха две дивизии студенти - медици (над 24 000), доколкото си спомням. При нас само се оплакват - нямало места в болниците, а огромният лечебен комплекс в с. Радунци го затвориха през юни 2015 г.

29

Анонимен

преди 3 години

При управляващи ненормалници с малки изключения в световен мащаб, това е очаквано. Не е новина

28

Мен

преди 3 години

Много болни имаше покрай мен - възрастни, млади, всички го изкараха, кой по-леко, кой по-тежко. Бог да я прости баба ми почина с Корона, но в последен стадии на рак - за статистиката почина от корона, но дефакто рака я уби ! А колко близки и познати си заминаха от рак, не ми се говори, но за него никой никога не говори и не прави статистики

27

До 35 не

преди 3 години

Господине ,неграмотен сте;От кое село сте родом?

26

SHEFA

преди 3 години

ТОЧНО ЗА 30 СЕКУНДИ СЕ ВЪРНАХ КЪМ НОРМАЛНОТО-СИПАХ СИ 50ГР.

25

Не!

преди 3 години

Аз да се повторя. Връщане към нормалния живот няма да има. Икономиката трябва да се занули и рестартира в зелена такава. Маски на открито - завинаги, много СО2 издишаме и замърсяваме въздуха на глобалистите. Спасяват планетата от нас, беше видно от първите дни на пандемията. Локдауните са климатични. Дали ще изпълнят плана до край зависи от това, ще успее ли Байдън да разоражи американците. Защото без САЩ ще се провалят.

24

Анонимен

преди 3 години

А КОЛКО ОТ НОВОЗАРАЗЕНИТЕ СА ВАКСИНИРАНИ...Я СЕ ЗАПИТАЙТЕ КОГА СКОЧИ РЯЗКО БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ...МИ ПОЗНАХТЕ КОГА ЗАПОЧНА МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ. КОЛКО ПОВЕЧЕ ЗАРАЗЕНИ И КОЛКО ПОВЕЧЕ УПЛАШЕНИ ТОЛКОВА ПО НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТИ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е ТАКЪВ ГЛАСУВАТ ЛАПАЧИТЕ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБИЧКА С ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА И РАЗБИРА СЕ ПЛАТЕНИЯ Ц*АНСКИ ВОТ ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО..МИ ЕСТЕСТВЕНО ЗА БОКУ ТИКВАТА ДИСЦИПЛИНИРАНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ДОГАН.ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ПОРЕДНАТА КОВИД (ВЪЛНА)

23

Анонимен

преди 3 години

..Конспираторите"" излязоха прави за всичко ! Истината е ,че една сатанистка и ционистка шайка от ненормалници с много пари водена от клановете Родшилд,Рокфелер,Сорос и Бил Гейтс искат да изтребят по голямата част от човечеството изпълнявайки пъкления си план за редуциране на световната популация,а останалите (живи) да останат на земята да им робуват,като последните ще бъдат бездушни ходещи зомбита и да бъдат такива ще се погрижат ваксините на (елита) Честит ви Нов световен (ред)

22

Ужас

преди 3 години

Ами какво нормално?! Я вижте последните мерки! На тях и от лудницата ще им завидят. Това с 300м2 граница за ограничения е нов връх в идиотщината! Спорт Депо си преградиха иначе огрмония и просторен магазин, и сега на 300м2 вместо на 1000+ се блъскат същото количество хора. Какви мерки са това? И някой е взел заплата, като ги измисли и въведе? Направо не разбирам...