101

митко

преди 3 години

Връщане към нормалното ще има тогава когато видим хора като Борисов,Горанов и сие вкарани по затворите.Тогава България ще се приближи към по-нормално състояние.

100

Анонимен

преди 3 години

До българинВ природата на човека е заложено и да се размножава полово, но виж какво става напоследък."Ако е нормално да си изкукуригал"... Явно е. Иначе изобщо нямаше да се стигне до тук политиците да ни третират като роби.

99

българин

преди 3 години

До: мнение (номер 116)Ами аз да ти кажа и моето мнение. Напълно съм съгласен с теб. Така няма да се върнем към нормалното никога. Но има и нещо друго. А то е, че в природата на човека е заложено, както и на всички други живи твари, да бъдат свободни.Няма начин никога човекът да приеме това ненормално за "новото нормално" - това е невъзможно и няма да се случи никога!По-скоро ако това ненормално продължи още малко, хората ще изкукуригат напълно!Ако е нормално да си изкукуригал, тогава ОК!

98

Shark

преди 3 години

Писания като това пречат много повече да се върне нормалността. Спрете да всявате допълнително паника.

97

мнение

преди 3 години

По скоро опитите за всяване на страх и паника ни пречат да си върнем нормалността! В същност се съмнявам изобщо дали ще се върнем към нормалност,защото като гледам какво се случва...хич не му се вижда краят на това ново "нормално", дето всъщност си е абсолютно ненормално, обаче ни се казва така, свиквайте, занапред ще е така!

96

Анонимен

преди 3 години

До: Дзъ (номер 112)Аз си мисля, че нормалното, което беше истински нормално в целия свят приключи с атентатите на 11-ти септември 2001 г. Дотогава светът беше нормален.После - талибани, джихадисти, ислямски държави, нови терористични атаки, граждански войни в арабските държави, сирийски (и всякакви други) бежанци из цяла Европа, накрая вируси, очаквам само нови бактерии и Бог знае какво - сега почнаха да изригват много вулкани...

95

българин

преди 3 години

Аз страх от вируса нямам. Защото знам, че този не е единственият страшен вирус, има много други страшни вируси.Аз не мога да разбера едно: Оня министър, ботокса, въведе задължителни PCR тестове за всички влизащи в България с аргумента, че така сме щели да се предпазим от много по-страшния английски вариант на вируса който се беше появил.Еми сега се видя, че новата "вълна" както някои и викат е предимно точно със този вариант. Тогава какъв е смисълът тази заповед да важи до 30-ти април???

94

@ Какво?

преди 3 години

Ограниченията си ги налагате вие сами и сами не искате да премине към нормалността!Аз не съм си купувал още маска, посещавам си "затворените" заведения, опитвам се да имам максимално много контактни и ми няма нищо.

93

Дзъ

преди 3 години

Мисля си, че нормалното, което познавахме вече е в историята - край на глобалозацията в досегашния й вид. Предстои (на който оживее) да бачка (ако има какво), за да изкара едни пари да си плати сметките, кредитите, малко за храна и лекарства и обратно по спалните. Чудя се тия парични потоци, които се спестяваха и вкарваха в пътувания по света на къде ще бъдат пренасочени от диригентите на този световен спектакъл...тъжна работа

92

Към нормалното,

преди 3 години

само след изборите на 04 04 2021 година! Ненормална мутра не може да прави нормални неща! МУТРИ ВЪН!!!

91

Фи

преди 3 години

До До 104-Фи Лежиме си на хамака пък кинтите падат от небето,дори ни мързи да ги събираме.

90

Анонимен

преди 3 години

Задават се масови фалити, глад, хиперинфлация и анархия!Ще видите скоро, колко е хубаво новото "нормално"!

89

До 104-Фи

преди 3 години

Що така? Да не ви прокараха ток и вода?

88

Фи

преди 3 години

Новото нормално е в пъти по-добре от старото нормално.

87

SS

преди 3 години

Връщането към нормалното ще дойде на 05.04,ако сте умни ,разбира се!!!

86

До 99

преди 3 години

Трябва да си много *** и наивен,та да вярваш на СЗО-МАФИЯТА!!!

85

До 61-ХА-ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Не се притеснявай,скоро ще има и бой!Иначе няма оправия с тея OLIGOFRENI!

84

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм преминавал в "новото нормално" за вас може вие нужен вече психиатър да се завърнете

83

...

преди 3 години

Поне още 2 - 3 г няма да има нормално! И преди да ме плюете това е по данни на СЗО! Инак според мен лично това най-вероятно ще продължи поне още 4-5 г да е такова положението!

82

Анонимен

преди 3 години

Първо отличителна черта на всяко дълго парче е че е много тъпо.Второ на хората взе да им писва и ще има обръщане на тренда.Трето ще трябва да се понесе отговорност за жертвите, защото все някой първо е създал вируса а после го е пуснал на хората.Четвърто каква е ролята и отговорността на правителствата и дали не са съучастници.