81

Анонимен

преди 3 години

Какво нормално, всяка следваща вълна минава предходната на всичко отгоре никой не му се ваксинира, няма да има нормално скоро.

80

Анонимен

преди 3 години

Връщане към нормален живот няма да има. Политиците по света видяха, че има само малки протести. Защо да се откажат от властта тогава.

79

Гроби Таласома

преди 3 години

Пичови, нормалното свърши гато се появи ГЕРБ, а Бойко стана глав. сек. на МВР:))) оттогава живеете в "Бойковата реалност", а тя е Ненормалността, която е Ненормалността! Вие сте като подгонени от влъци ошашавени овци, оттогава и не знайте на кой свят се намирате. Казвам ви: живеете в Бойковата паралелна Вселена;)))

78

Анонимен

преди 3 години

Те големите бизнесмени и мъдреци всичко им е 6 и преди и сега.Работата от в къщи, пазаруват от в къщи и всичко останало.ВЕрвам им.

77

Анонимен

преди 3 години

Все ми е тая и никога да не се върнем към стария начин. Само за децата страдам - училища, детски градини - осакатяват бъдещето поколение.

76

Анонимен

преди 3 години

Нормалното свърши.Нормално вече няма да има никога повече.

75

Бай Пешо

преди 3 години

Какво връщане към нормалното? Това сега е "новото нормално", ако някой си мисли че скоро ще се върнем към старото? Ами не. Това няма да се върне никога повече. Друг е въпроса че този начин в момента ми харесва повече. Не се вра в миризлив офис със централен климатик, работя си от където ми е кеф. Социални контакти, Ами имам си ги. Даже сега имам повече време за себе си, защото не се вра в задръствания по 3 часа. И още куп други предимства.

74

Сега е нормално

преди 3 години

Това преди не беше нормалноЗаКакво завръщане плещитите?Пак да св врем като цаци в консерва в самолетите, да мирише на лук и развалени зъби, да пуплят торостчета от къде ли не пияни и миризливиХайде моля ви сеМного си е добре в момента, чисто, не гледам *** физиономии, няма тъпканак, няма пикаещи търисти по улицитеСупер си е

73

СПОНСОРИРАНО

преди 3 години

На писание като това трябва да му се слага специален знак Спонсорирано от СЗО, Бил Гейтс и Сие.Трябва да няма и лъч надежда, дори една прашинка.Всичко трябва да е черно, сиво, без хоризонт...само така ще харесаме синтетичното месо.

72

Анонимен

преди 3 години

Това е новото нормално.Друго няма!

71

Анонимен

преди 3 години

Връщане към нормалното не може да има, няма да има, и не трябва да има! Трябва пандемията да продължи поне 20 години за може тая пасмина загубена да се ликвидира.

70

мнееее

преди 3 години

аз отдавна съм се върнал към нормалното синикога не съм се прегръщал и целувал с непознати по заведения и улици,никога не съм ходил по разни вертепитака че грам не ми липсватживее, си по същия начин сега както и преди без да мисля че е ненормално нещо

69

Тодор Живков

преди 3 години

Колкото социализъма се върна към "нормалното" след кризата 1989г. толкова и капитализъма ще върне към "нормалното" след кризата 2019г.Какво чакате да се върне?Те големите началници от ООН ви казаха в прав текст че правят ГОЛЯМ глобален РЕСТАРТ (тоест смяна на системата).Който разбрал, разбрал. Другите да чакат и второто пришествие ако искат.

68

Х

преди 3 години

А мисля, че вече близките, които пазехме да не се заразят, вече би трябвала до са ваксинирани, защото пика на ваксиниране вече мина, та можем да считаме, че им е осигурена наличната защита и да спрем вече с тези сурови лицемерни мерки с мотото да пазим близките си!

67

наивници

преди 3 години

Квото беше беше!Направо не знаете какво ви чака!

66

Тодор Живков

преди 3 години

Приземяване, приземяване, приземяване.....другарчета. Приземяване и нищо друго.

65

Анонимен

преди 3 години

До 73 не си единствения с този проблем, други имат обриви, алергии, непоносимости както и твоя признак с носа, няма място за паника

64

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачДа бе - нали ние с тебе и двамата бяхме там!

63

Случаен минувач

преди 3 години

На това, че вирусът бил тръгнал от животни, не вярват вече и гаргите.През септември 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява!А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Идеално място да се пусне, участниците да го разнесат и после да се обвини Китай...

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Нормаллно е, ако не се нacиpаш!